Λόγω Τιμής: Η Μάνια μετά την αποβολή επιστρέφει στο σπίτι της! Ανατρεπτικές οι εξελίξεις σήμερα στο δεύτερο επεισόδιο!

Τι θα δούμε απόψε;

Λόγω Τιμής: Η Μάνια μετά την αποβολή επιστρέφει στο σπίτι της! Ανατρεπτικές οι εξελίξεις σήμερα στο δεύτερο επεισόδιο!

Η Μάνια μετά την αποβολή επιστρέφει στο σπίτι της και οι εξελίξεις στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς «Λόγω Τιμής» είναι ανατρεπτικές.

Η επιτυχημένη σειρά 20 χρόνια μετά επέστρεψε και μας έχει καθηλώσει.

Η Μάνια, μετά από μια οδυνηρή αποβολή, επιστρέφει στο σπίτι της και προσπαθεί να συνέλθει. Ο Φοίβος, ο γιος του Μιχάλη, συλλαμβάνεται για συμμετοχή σε βανδαλισμούς στα Εξάρχεια και η είδηση αυτή κάνει τον γύρο των εφημερίδων. Ο Άρης, ως εκδότης πλέον, έρχεται σε ρήξη με τον Μιχάλη, μια κατάσταση που δοκιμάζει τα όρια της φιλίας τους. Ο Μάνος αποκαλύπτει στον Βασίλη ότι η μητέρα του πέθανε και του ζητά να τον προσλάβει αμισθί στο μαγαζί. Όταν εκείνος του αρνείται φοβούμενος την αντίδραση της γυναίκας του, ο Μάνος απογοητεύεται. Η Ηρώ ψάχνει τον Μάνο για να τον αποχαιρετήσει πριν φύγει για τα Κύθηρα αλλά ο Μάνος δεν δίνει κανένα σημείο ζωής.

Τηλεθέαση 23/9: "Λόγω Τιμής" εναντίον "GNTM"! Ποιος κέρδισε την μάχη;

Άλκης Κούρκουλος: Έτσι πήρε τον ρόλο του στην σειρά «Λόγω Τιμής»!

Ο Άλκης Κούρκουλος, αποκάλυψε πως πήρε τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά «Λόγω τιμής» μέσα από συνέντευξη του.

Ο ηθοποιός, τον οποίο βλέπουμε στα νέα επεισόδια, μίλησε στο περιοδικό Down Town και έκανε αποκαλύψεις.

Πώς πήρες το ρόλο στη σειρά;

«Με παίρνει μια μέρα η Μιρέλλα τηλέφωνο και μου λέει: "Θα σου στείλω ένα νέο σενάριο". Της λέω: "Στείλτε μου το να το δω" και μου κάνει: "Σε παρακαλώ, Άλκι, μη με πρήξεις σαν την προηγούμενη φορά". Γιατί στην Αναστασία όντως την είχα δυσκολέψει στο να πω το ναι».

Νοσταλγείς κάτι από το '96;

«Τίποτα δεν νοσταλγώ, ούτε τα νιάτα μου. Τα νιάτα μου θα ήθελα να τα είχα αν είχα το μυαλό που έχω τώρα, το να είμαι απλώς 25, δεν μου λέει τίποτα. Μπορεί να χάνονται κάποιες σωματικές αντοχές με τα χρόνια, αλλά αυξάνονται οι ψυχολογικές αντοχές και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Τα νιάτα είναι για να μην τα εκτιμάμε. Το ότι μεγαλώσαμε το είδα όταν κάναμε την πρώτη ανάγνωση φέτος. Όταν μας μοίρασαν τα σενάρια, βγάλαμε όλοι τα γυαλιά πρεσβυωπίας».

Μαρία Ναυπλιώτου: Η δημόσια ανακοίνωση για το «Λόγω Τιμής» και το γλυκό σχόλιο της Σμαράγδας Καρύδη!

Η δημόσια ανακοίνωση για το «Λόγω Τιμής» από την Μαρία Ναυπλιώτου και το γλυκό σχόλιο της Σμαράγδας Καρύδη!

Η γνωστή ηθοποιός είναι ένα από τα νέα πρόσωπα της σειράς «Λόγω Τιμής», που αγαπήθηκε και επιτέλους γυρίζει στις μικρές μας οθόνες.

Η σειρά έπειτα από είκοσι ολόκληρα χρόνια κάνει την επιστροφή της στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Έτσι λοιπόν μετά το τέλος των γυρισμάτων η Μαρία Ναυπλιώτου αποφάσισε να δημοσιεύσει στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία και να πει στους διαδικτυακούς της φίλους τα εξής λόγια:

«Τελευταίο γύρισμα, τελευταίο ξενύχτι για το Λόγω Τιμής. Κάποιες φορές την ώρα που η πόλη ξυπνάει, εμείς, εκείνη την ώρα πέφτουμε για ύπνο. Ραντεβού τον Σεπτέμβριο στις οθόνες σας. @logotimis @skaitv.gr photo by @yorgos_pirpassopoulos».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Μαρία Ναυπλιώτου: Η δημόσια ανακοίνωση για το «Λόγω Τιμής» και το γλυκό σχόλιο της Σμαράγδας Καρύδη!

Ενώ, η Σμαράγδα Καρύδη έσπευσε να αφήσει το δικό της γλυκό σχόλιο σε αυτήν την εντυπωσιακή φωτογραφία:

Μαρία Ναυπλιώτου: Η δημόσια ανακοίνωση για το «Λόγω Τιμής» και το γλυκό σχόλιο της Σμαράγδας Καρύδη!