Άγριες Μέλισσες: Ελένη, Ασημίνα και Δρόσω κρύβουν το πτώμα! Οι εξελίξεις 30/9 καθηλώνουν!

Τι θα δούμε απόψε;

Άγριες Μέλισσες: Ελένη,  Ασημίνα και Δρόσω κρύβουν το πτώμα! Οι εξελίξεις 30/9 καθηλώνουν!

Εξελίξεις που καθηλώνουν θα παρακολουθήσουμε απόψε 30/9 στην δραματική σειρά «Άγριες Μέλισσες». Ελένη, Ασημίνα και Δρόσω κρύβουν το πτώμα του Σέργιου.

Μετά την πρεμιέρα που προκάλεσε «σεισμό» στο Twitter, έρχεται απόψε το δεύτερο επεισόδιο.

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου - Επεισόδιο 2
Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω συγκλονισμένες από την πράξη τους συνειδητοποιούν τη μοίρα που τις περιμένει αν το έγκλημα γίνει γνωστό. Κανείς δε θα τις δικαιολογήσει, κανείς δε θα ακούσει τη δική τους πλευρά. Αποφασίζουν να το καλύψουν και να ξεφορτωθούν το άψυχο σώμα του Σέργιου. Το ξημέρωμα τις βρίσκει συντετριμμένες, τρομοκρατημένες αλλά αποφασισμένες να παλέψουν για τη δική τους ζωή. Την ίδια στιγμή ο ξαφνικός ερχομός του Νικηφόρου, του μεσαίου γιου των Σεβαστών που έλειπε στο Παρίσι, γεμίζει χαρά το σπίτι των Σεβαστών. Η Μυρσίνη στέλνει τον Μελέτη να ειδοποιήσει τον Σέργιο αλλά εκείνος δε μπορεί να τον βρει πουθενά. Κι ενώ ο Νικηφόρος γνωρίζει τυχαία την Ασημίνα, αγνοώντας ποια είναι, σιγά σιγά το νέο διαδίδεται στο χωριό. Ο νεόνυμφος Σέργιος είναι άφαντος και τα τρία κορίτσια δηλώνουν άγνοια για το πού βρίσκεται. Οι ώρες περνάνε και η αγωνία της οικογένειας του κορυφώνεται, ώσπου ένας κάτοικος του χωριού ειδοποιεί τον Προύσαλη για την τρομακτική ανακάλυψη που έκανε. Κατάφεραν τα κορίτσια να καλύψουν τα ίχνη τους ή θα βγούνε όλα στο φως;

Άγριες Μέλισσες: Δεύτερη αποχώρηση «βόμβα» λίγο πριν την πρεμιέρα! Ποιος τον αντικαθιστά;

Είχαμε μια δεύτερη αποχώρηση «βόμβα» λίγο πριν της πρεμιέρα της πολύ αναμενόμενης σειράς «Άγριες Μέλισσες», που θα προβάλλεται καθημερινά από τον ΑΝΤ1! Ποιος είναι όμως εκείνος που τον αντικαθιστά;

Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη στις 29 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για σειρά εποχής που θα μεταφέρει τον τηλεθεατής στον θεσσαλικό κάμπο τη δεκαετία του 1950. Οι ήρωες της σειράς τοποθετούνται σε ένα χωριό του θεσσαλικού κάμπου και οι ιστορίες τους ξετυλίγουν τα στερεότυπα και τις κοινωνικές νόρμες μιας άλλης εποχής, διανθισμένες φυσικά με τον κινητήριο μοχλό κάθε καλλιτεχνικής δραματουργίας που είναι ο έρωτας.

Ο σπουδαίος ηθοποιός Γιάννης Φέρτης είχε ανακοινωθεί και εμφανίζεται μάλιστα σε κάποιες από τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς «Άγριες Μέλισσες» σε έναν ρόλο «κλειδί» για την εξέλιξη της πλοκής.

Άγριες Μέλισσες: Αποχώρηση «βόμβα» λίγο πριν την πρεμιέρα! Ποιος τον αντικαθιστά;

Ο τηλεοπτικός ρόλος που είχε αναλάβει ήταν αυτός τους Νέστορα Αγραφιώτη, ένας κάτοικος του χωριού όπου διαδραματίζεται η σειρά και αναλαμβάνει να γίνει ο προστάτης των τριών αδερφών που μένουν ορφανές και κινδυνεύουν από τις βλέψεις της οικογένειας Σεβαστού.

Σε επικοινωνία του iefimerida με τους υπεύθυνους του ΑΝΤ1, μάθαμε πως ο ιδιαίτερα δημοφιλής ηθοποιός επέλεξε να αποχωρήσει από τις «Άγριες Μέλισσες» καθώς οι απαιτήσεις των γυρισμάτων, σε συνδυασμό με τις θεατρικές του υποχρεώσεις, δεν θα του επέτρεπαν να ανταποκριθεί όπως θα έπρεπε στον ρόλο του.

Ενώ, η πρώτη αποχώρηση που είχαμε ήταν αυτή του Δημήτρη Μοθωναίου!

Από το κανάλι τονίζουν πως οι σχέσεις του Γιάννη Φέρτη με τους συντελεστές της σειράς είναι ιδιαίτερα καλές και η απόφαση ήρθε ακριβώς εξαιτίας του επαγγελματισμού που διακρίνει τον έμπειρο ηθοποιό.

Ποιος ηθοποιός αντικαθιστά τον Γιάννη Φέρτη στις «Άγριες Μέλισσες»

Ακολούθως, η παραγωγή της σειράς αναζήτησε άλλον ηθοποιό για τον ρόλο του Νέστορα Αγραγφιώτη και τον βρήκε στο πρόσωπο ενός ιδιαίτερα αγαπητού καλλιτέχνη. Ο Παύλος Ορκόπουλος ολοκλήρωσε την πέμπτη και τελευταία σεζόν της σειράς «Το Σόι Σου» το περασμένο καλοκαίρι και ετοιμάζεται να εμφανιστεί στην υπερπαραγωγή του σίριαλ «Άγριες Μέλισσες».
Άγριες Μέλισσες: Αποχώρηση «βόμβα» λίγο πριν την πρεμιέρα! Ποιος τον αντικαθιστά;