Φτερωτός Θεός: Ο Τζάν τρέχει στο νοσοκομείο! Στο πλευρό του η Σανέμ! Εξελίξεις σοκ 1/10!

Τι θα δούμε σήμερα;

Φτερωτός Θεός: Ο Τζάν τρέχει στο νοσοκομείο! Στο πλευρό του η Σανέμ! Εξελίξεις σοκ 1/10!

Στο νοσοκομείο τρέχει ο Τζαν για να δει τον αδερφό του, στο πλευρό του η Σανέμ. Εξελίξεις σοκ σήμερα 1/10 στον «Φτερωτό θεό».

Χθες, είδαμε το τροχαίο ατύχημα που είχε ο Ερμέ μετά τον τσακωμό τους.

Παρά τα όσα έχουν συμβεί ανάμεσα στα δυο αδέλφια, ο Τζαν τρέχει στο νοσοκομείο να δει τον Εμρέ μετά το ατύχημά του. Έχει στο πλευρό του τη Σανέμ, η οποία τον κρατά ήρεμο και προσπαθεί να τον πείσει να αφήσει πίσω του όλες τις διαφωνίες που έχει με τον Εμρέ, αφού στην ουσία το πρόσωπο που δημιουργεί όλα τα προβλήματα ανάμεσά τους είναι η Αϊλίν. Έτσι, όταν η Αϊλίν καταφτάνει στο νοσοκομείο να δει κι αυτή τον Εμρέ, ο Τζαν επιτέλους τη διώχνει κακήν κακώς. Όμως η Αϊλίν δεν πρόκειται να τα παρατήσει τόσο εύκολα.

Τι είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα;

Όλες οι συγκλονιστικές νέες εξελίξεις της εβδομάδας (23-27/9) στην αγαπημένη τουρκική σειρά του ΣΚΑΪ, «Φτερωτός Θεός»!

Διαβάστε αναλυτικά τα επεισόδια:

Επεισόδιο 57

Η Αϊλίν αγνοεί την επιθυμία του Εμρέ και αποφασίζει να πάρει τα πράγματα στα χέρια της. Η Σανέμ αλλάζει γνώμη για την παραίτηση και επιστρέφει στη δουλειά, την ημέρα που η «Υπέροχη Ιδέα» περιμένει μια πολύ σημαντική επίσκεψη από έναν πιθανό μεγάλο πελάτη.


Επεισόδιο 58

Η Αϊχάν επισκέπτεται απροειδοποίητα τον Τζέι Τζέι στο σπίτι του για έκπληξη, εκείνος όμως αντί να χαρεί παθαίνει για άλλη μια φορά κρίση πανικού! Η Ντερέν περιμένει τον Τζαν για να πάνε μαζί σε μια συναυλία, όμως αυτός έχει κλειστεί στο ασανσέρ της εταιρείας μαζί με τη Σανέμ!


Επεισόδιο 59

Ο Τζαν κάνει ένα πολύ όμορφο δώρο στη Σανέμ για τα γενέθλια της και εκείνη αφήνει τον εαυτό της να ονειρευτεί ένα άλλο μέλλον για τους δυο τους, αν και αρχικά φάνηκε να αποδέχεται πως θα μείνουν μόνο φίλοι. Η Λεϊλά έρχεται πιο κοντά με τον Οσμάν και αυτός αρχίζει να ελπίζει για κάτι παραπάνω.


Επεισόδιο 60

Ο Τζαν περιμένει από τους συνεργάτες του φρέσκες και πρωτότυπες ιδέες για μια καμπάνια αθλητικών προϊόντων, όμως κανείς δεν προτείνει κάτι εμπνευσμένο. Έτσι, αποφασίζει να οργανώσει μια ομαδική εξόρμηση στη φύση για όλους τους υπαλλήλους της εταιρείας, ώστε να μπουν στο πνεύμα της καμπάνιας που σχεδιάζουν.


Επεισόδιο 61

Η μητέρα του Τζαν και του Εμρέ μπαίνει ανάμεσά τους για να βελτιώσει την σχέση τους, όμως η παρέμβαση της θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Το προσωπικό της «Υπέροχης Ιδέας» βρίσκεται στο δάσος σε αναζήτηση δημιουργικών ιδεών. Ξαφνικά καταφτάνει και ο κύριος Φάμπρι...

Θυμάστε τι είδαμε στο επεισόδιο της Παρασκευής (20/9);