Γυναίκα χωρίς όνομα: «Βόμβα»! Ο Μιχάλης έχει εξώγαμο! Ο καβγάς με την Μαρίνα και το τέλος!

Σούπερ αποκλειστικό! Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Γυναίκα χωρίς όνομα: «Βόμβα»! Ο Μιχάλης έχει εξώγαμο! Ο καβγάς με την Μαρίνα και το τέλος!

«Βόμβα» στην καθημερινή σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα». Ο Μιχάλης έχει εξώγαμο! Ο καβγάς με την Μαρίνα και το τέλος της σχέσης τους.

Το μεγάλο μυστικό της Ιωάννας βγαίνει στο φως και θα φέρει τα πάνω-κάτω στη σχέση της Μαρίνας και του Μιχάλη. Η ταυτότητα του πατέρα του παιδιού της αποκαλύπτεται και οι ζωές των πρωταγωνιστών γκρεμίζονται.

Η Μαρίνα έχει χάσει τα ίχνη της Κάτιας και κάνει τα αδύνατα δυνατά να τη βρει. Αυτό όμως δεν είναι και τόσο εύκολο. Η αγωνία της είναι μεγάλη και η ζωή της είναι και πάλι ανάστατη. Αυτό το γεγονός όμως δεν θα είναι το μόνο εμπόδιο στην ευτυχία της και την ήρεμη οικογενειακή ζωή που ονειρεύεται μαζί με τη Μελίτη και τον Μιχάλη. Χωρίς να το γνωρίζει έχει βάλει στο προσκήνιο ένα πρόσωπο που θα φέρει τα πάνω-κάτω, την Ιωάννα. Τη γνώρισε σε μια δύσκολη στιγμή της που της θύμισε τη δική της κατάσταση και θέλησε να τη βοηθήσει. Και το έκανε έμπρακτα. Ομως η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια, αφού η Μαρίνα δεν γνωρίζει ότι αυτή η γυναίκα θα γκρεμίσει ό,τι έχει χτίσει μέχρι τώρα στη σχέση της με τον Μιχάλη.

Τι θα δούμε σήμερα 2/10 στο επεισόδιο της σειράς;

Το μεγάλο μυστικό που η Ιωάννα δεν λέει σε κανέναν είναι η ταυτότητα του πατέρα του παιδιού της. Επιμένει να την κρατάει από όλους κρυφή και αρνείται πεισματικά να τον ενημερώσει για την εγκυμοσύνη της. «Πρέπει να του το πεις. Πρέπει να ξέρει», της έχει πει επανειλημμένως η Μαρίνα, με την Ιωάννα να της δίνει την απάντηση: «Αυτό δεν μπορεί να γίνει».

Ομως κάποια στιγμή η Ιωάννα θα αποφασίσει να πάρει τη ζωή της στα χέρια της και να διεκδικήσει ό,τι της ανήκει. Τη δική της ευτυχία, μια οικογένεια για το μωρό της και τον πατέρα του παιδιού της. Αυτό το επτασφράγιστο μυστικό που δεν λέει σε κανέναν θα έρθει η ώρα να το αποκαλύψει και τότε θα προκληθεί... σεισμός. Κι αυτό γιατί η Ιωάννα είναι έγκυος από τον Μιχάλη και δεν θα το κρατήσει πια μόνο για εκείνη. Το γεγονός ότι η Μαρίνα τής έχει φερθεί τόσο καλά και γνωρίζοντας τη σχέση της με τον Μιχάλη, μπορεί μέχρι τώρα να την έκανε να διστάζει, αλλά όχι πια.

Η σχέση του Μιχάλη με την Ιωάννα ήταν πολύ σύντομη. Το διάστημα που εκείνος είχε χωρίσει από τη Μαρίνα και το είχε πάρει βαριά, είχε άστατη ζωή, με τον Γιώργο να προσπαθεί να τον συνεφέρει. Εκείνη η περίοδος ήταν πολύ άσχημη γι' αυτόν αφού δεν σκεφτόταν τι έκανε. Το μόνο που ήθελε ήταν να ξεχάσει τη Μαρίνα χωρίς αποτέλεσμα. Η Ιωάννα ήταν μια από τις γυναίκες που γνώρισε τότε. Εκείνος μπορεί να μην έδωσε σημασία σε αυτή την τυχαία γνωριμία, αλλά το ίδιο δεν συνέβη και με εκείνη. Το αναπάντεχο ήταν η κοπέλα να μείνει έγκυος.

Γυναίκα χωρίς όνομα Μιχάλης Μαρίνα

Η μεγάλη αποκάλυψη

Η Ιωάννα θα πάρει πλέον τη μεγάλη απόφαση να βάλει σε προτεραιότητα τον εαυτό της και κανέναν άλλον. Να κερδίσει όσα έχασε μέχρι τώρα με όποιο κόστος και να διεκδικήσει τον Μιχάλη ως πατέρα του παιδιού της αλλά και ως σύντροφο. Στις συναντήσεις τους η ατμόσφαιρα ήταν περίεργη. Οταν βρίσκονται οι δυο τους εκείνος με τίποτα δεν περιμένει αυτό που θα ακολουθήσει. «Τι είναι αυτό που πρέπει να μου πεις;», τη ρωτάει. «Είμαι έγκυος στο παιδί σου», θα του πει κι εκείνος θα μείνει εμβρόντητος. «Τι είναι αυτά που λες; Δεν μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο», είναι η αντίδρασή του. «Μιχάλη, είμαι έγκυος από εσένα. Τόσο καιρό δεν είπα τίποτα αλλά έπρεπε να μάθεις», του ξαναλέει. Ο Μιχάλης χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του καθώς κάτι τέτοιο δεν μπορούσε καν να το φανταστεί. Η σχέση του με τη Μαρίνα είχε μπει σε μια βάση και τώρα όλα αναποδογυρίζονται. Η Ιωάννα απαιτεί από εκείνον να αναλάβει τις ευθύνες του. Και καθώς κάτι τέτοιο δεν μπορεί να μείνει κρυφό, τα νέα τα μαθαίνει και η Μαρίνα που σοκάρεται από αυτή την αποκάλυψη. «Εγκυος η Ιωάννα από σένα;», τον ρωτάει. «Πώς, πότε έγινε;», τον ρωτάει θυμωμένη. «Δεν ήξερα τι έκανα. Ηταν τότε που είχαμε χωρίσει», δικαιολογείται εκείνος.

Η κοπέλα δεν ξέρει τι να σκεφτεί και τι να κάνει. «Πώς μπόρεσες; Και τι θα κάνεις τώρα; Θα την αφήσεις μόνη να γεννήσει το παιδί σου;», του φωνάζει. «Το ξέρεις ότι μόνο εσένα αγάπησα και αγαπώ», της απαντάει. «Φτάνει. Φύγε», τον διώχνει καθώς προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση αλλά είναι πάνω από τις δυνάμεις της. Είναι πολύ κουρασμένη με όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή της. Επιπλέον σκέφτεται ότι η Ιωάννα θα φέρει στον κόσμο ένα παιδί που θα θέλει να έχει κοντά του τον πατέρα του. Πώς θα μπει εκείνη ανάμεσά τους; Πώς θα του στερήσει το δικαίωμα να έχει οικογένεια; Η ίδια έχει πονέσει πολύ. Ξέρει πώς είναι ένα παιδί να μην έχει τη μητέρα του και τον πατέρα του. Αγαπάει τον Μιχάλη αλλά κάπου μέσα της καταλαβαίνει και την Ιωάννα που διεκδικεί αυτό που θεωρεί ότι της ανήκει. Τα πράγματα μπερδεύονται πολύ και θα μπερδευτούν ακόμη περισσότερο αφού η Μαρίνα λόγω της κατάστασης θα απομακρυνθεί από τον Μιχάλη για μια ακόμη φορά.

Γυναίκα χωρίς όνομα: Τρελάθηκαν στον ΑΝΤ1! Δεν μπορούσαν να το πιστέψουν!

Τρελάθηκαν στον ΑΝΤ1 με την καθημερινή δραματική σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα». Δεν μπορούσαν να το πιστέψουν στο κανάλι με τα νούμερα τηλεθέασης.

Το σήριαλ από την πρώτη χρονιά που ξεκίνησε στον σταθμό, σημειώνει μεγάλη επιτυχία, για αυτό το λόγο κιόλας συνεχίστηκε και για δεύτερη σεζόν.

Σήμερα στον ΑΝΤ1 δεν μπορούσαν να το πιστέψουν με τα νούμερα της τηλεθέασης που έπιασαν στα χέρια τους. Το «Γυναίκα χωρίς όνομα» κατάφερε να κάνει 26%, ενώ σε τέταρτα έφτασε μέχρι και το 28%.

Αναλυτικά τα τέταρτα

25,8
24,4
29
28,3
22,3

Αναλυτικά η Απογευματινή ζώνη

ΑΝΤ1: Γυναίκα χωρίς όνομα 26,0
ALPHA: Πάνω κάτω 10,3
STAR: Elif 12,7
ΣΚΑΙ: Φτερωτός Θεός 13,3

ΑΝΤ1: Still standing 18,6

ΣΚΑΙ: Boom 9,4

ΣΚΑΙ: Guess my age 7,6

Γυναίκα χωρίς όνομα: Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην σειρά;

Οι εξελίξεις της εβδομάδας 30-4/10 στην σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» σοκάρουν. Τα νέα επεισόδια θα μας καθηλώσουν.

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου
Επεισόδιο 11 Η Κάτια αισθάνεται μια απειλή στη φυλακή!
Η Μαρίνα μαθαίνει πως χτύπησαν την Κάτια στη φυλακή και αναστατώνει τον κόσμο για να μάθει ποιος το έκανε. Η Μάρθα, ενώ είναι σίγουρη ότι το σχέδιό της έχει ολοκληρωθεί, μαθαίνει ότι τελικά η Κάτια ζει. Ο Νίκος, αποφασισμένος να βγάλει τον Φώτη απ’ τη μέση, υπόσχεται στην Κάτια ότι θα την πάρει κοντά του. Η Ρένα μαθαίνει πως είναι έγκυος και ξανακάνει όνειρα για το μέλλον. Η Μαρίνα εντοπίζει τη γυναίκα που επιτέθηκε στην Κάτια και θέλει να μάθει ποιος την έβαλε να το κάνει.

Τρίτη 01 Οκτωβρίου
Επεισόδιο 12
H Μάρθα βρίσκει στο πρόσωπο του Νίκου αυτόν που θα τη βοηθήσει να γλιτώσει από την Κάτια και τον απειλεί με το παρελθόν του. Η Σοφία προσπαθεί να πλησιάσει τον Άρη, την ίδια στιγμή που το φλερτ του Χατζή προς την Έλλη γίνεται όλο και πιο έντονο. Η Μαρίνα ομολογεί στον Μιχάλη πως υποψιάζεται πως ο Δημήτρης οργάνωσε την εγκληματική απόπειρα εναντίον της Κάτιας και ξεκινάει ένα σχέδιο για να τον εκδικηθεί.

Τετάρτη 02 Οκτωβρίου
Επεισόδιο 13
Η Κάτια δείχνει σημάδια ότι συνέρχεται και η Μαρίνα ονειρεύεται τη στιγμή που θα είναι επιτέλους μαζί μάνα και κόρη. Η Μάρθα βρίσκεται συνέχεια δίπλα της, προσπαθώντας να κρύψει τα πραγματικά της συναισθήματα… Οι υποψίες για την απόπειρα δολοφονίας της Κάτιας πέφτουν πάνω στον Δημήτρη, που βρίσκεται εγκλωβισμένος ανάμεσα στην πίεση που του ασκεί η Σοφία για να την παντρευτεί και στους εκβιασμούς της κόρης του για να μην το κάνει. Παράλληλα, η αγορά των μετοχών του Μιχάλη, καθιστούν τον Χατζή κυρίαρχο του παιχνιδιού στην εταιρεία. Οι εξελίξεις τρέχουν και μόνο η Μαρίνα μπορεί να τις επηρεάσει. Ο Νίκος μοιράζεται ανάμεσα στο μίσος του για τον Φώτη και τον πόθο του για την Κάτια. Η Κάτια επιτέλους συνέρχεται μετά από μέρες σιωπής και η Μαρίνα είναι δίπλα της. Η έκπληξή της, όμως, από αυτό που θα αντιμετωπίσει είναι μεγάλη…

Πέμπτη 03 Οκτωβρίου
Επεισόδιο 14
Η χαρά της Μαρίνας για το ότι η Κάτια επιτέλους συνήλθε μετατρέπεται σε εφιάλτη, αφού η Κάτια δεν αναγνωρίζει ούτε εκείνη ούτε και κανέναν άλλον. Η Μαρίνα καταρρέει. Η Μάρθα αρπάζει την ευκαιρία να «παίξει» με το μυαλό της Κάτιας, ενώ εκβιάζει και τον Νίκο να προχωρήσει άμεσα στη δολοφονία της. Η Έλλη προσπαθεί να ματαιώσει τον γάμο του Δημήτρη με την Σοφία, εκβιάζοντάς τον με την προεδρία του ομίλου. Ο Νίκος καιροφυλακτεί μέρα νύχτα προκειμένου να πλησιάσει την Κάτια.

Παρασκευή 04 Οκτωβρίου
Επεισόδιο 15
Ο Φώτης αποκαλύπτει στην Κάτια πως έχει μια κόρη, όμως εκείνη φοβάται να τον πιστέψει. Η Μαρίνα μένει συνέχεια δίπλα στην Κάτια εμποδίζοντας άθελά της τα σχέδια της Μάρθας. Η Μάρθα αποφασίζει να την απομακρύνει με κάποιον τρόπο από το νοσοκομείο για να αφήσει ελεύθερο το πεδίο για τον Νίκο. Η Έλλη ψηφίζει τον Χατζή για πρόεδρο στην εταιρεία και έρχεται αντιμέτωπη με την οργή του Δημήτρη και του Κωστή. Η Ιωάννα πηγαίνει στο σπίτι της Μαρίνας αποφασισμένη να της πει όλη την αλήθεια για το μωρό της. Ο Νίκος παίρνει την Κάτια από το νοσοκομείο και υπόσχεται στην Μάρθα πως θα την σκοτώσει…