Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα: O Άγγελος έχει πει ένα «αθώο» ψεματάκι! Τι εξελίξεις έχουμε σήμερα 3/10;

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα: O Άγγελος έχει πει ένα «αθώο» ψεματάκι! Τι εξελίξεις έχουμε σήμερα 3/10;

Τι εξελίξεις έχουμε σήμερα 3/10 στην καθημερινή σειρά «Μην Αρχίζει την Μουρμούρα»; O Άγγελος έχει πει ένα «αθώο» ψεματάκι.

Η κωμική σειρά του Alpha tv, έκανε εχθές πρεμιέρα με τον 7ο κύκλο.

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, στις 21:00
Επεισόδιο: 2
Guest: (Σοφούλα: Κωνσταντίνα Λιναρδάτου)
Ο Μπάμπης λέει στην Ξένια πως είδε τυχαία την Σοφία να μπαίνει σε μια πολυκατοικία στην Καμάρα. Τι πήγε να κάνει εκεί η Σοφία;
Η πρώτη μέρα της Βέλης στο Πανεπιστήμιο στέφεται με απόλυτη επιτυχία. Όμως ο Άγγελος σύντομα ανακαλύπτει ότι έχει πει ένα «αθώο» ψεματάκι...
Το απέναντι σπίτι γκρεμίζεται και ξαφνικά Μηνάς και Βούλα αποκτούν υπέροχη θέα! Εν τω μεταξύ ο μετανιωμένος Μανούσος θέλει να επανορθώσει αλλά η Λιλίκα…
Η Καίτη πείθει τον Ηλία να βγουν ένα βράδυ, μιας κι έχουν κλειστεί μέσα λόγω του μωρού. Όμως, είναι στ’ αλήθεια έτοιμη να το αποχωριστεί;

Κλέλια Ρένεση: Το δημόσιο μήνυμα για την «Μουρμούρα» λίγο πριν την πρεμιέρα! (Βίντεο)

Η Κλέλια Ρένεση θέλησε λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της 7ης σεζόν της αγαπημένης μας σειράς «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα» θέλησε να στείλει το δικό της δημόσιο μήνυμα!

Η γνωστή ηθοποιός επιστρέφει στη σειρά για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν και λίγες ώρες πριν την προβολή του πρώτου επεισοδίου στάθηκε δίπλα στο τηλεοπτικό της ταίρι, Βλαδίμηρο Κυριακίδη και μας έστειλαν το δικό τους μήνυμα.

Με ένα Instastory που δημοσίευσε η Κλέλια Ρένεση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, oι δυο τους είπαν χαρακτηριστικά:

«Απόψε στο σπίτι σας ερχόμαστε. Ξεκινάμε. Η Καίτη και ο Ηλίας. Μουρμούρα!».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κλέλια Ρένεση: «Πυροβολεί» ξανά για τον Μάνου Τσάο! Ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της;

Κλέλια Ρένεση: Έκανε spoiler για την «Μουρμούρα» με αυτή την φωτογραφία αποκάλυψη!

Η Κλέλια Ρένεση έκανε spoiler από τα γυρίσματα της σειράς «Μην αρχίζει την μουρμούρα» με αυτή την φωτογραφία αποκάλυψη από το πλατό.

Η ηθοποιός μετά την γέννηση της κορούλας της, που πριν λίγες ημέρες «έσκασε» την «βόμβα» ότι δεν είναι κόρη του Manu Chao, γύρισε και πάλι στην σειρά.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από το πλατό όπου γυρίζεται η σειρά και συγκεκριμένα η σχέση του «κυρ Ηλία» και της «Καίτης».

«Κοιμήσου εσύ, κ η τύχη σου δουλεύει κυρ-Ηλλλια μου», έγραψε χαρακτηριστικά με χιούμορ στη λεζάντα η Κλέλια Ρένεση.

Κλέλια Ρένεση Μην αρχίζεις την μουρμούρα

Κλέλια Ρένεση Μην αρχίζεις την μουρμούρα