Έρωτας Μετά: Βιασμός σοκ! Η Ηλέκτρα στα χέρια αδίστακτων κακοποιών!

Σούπερ αποκλειστικό!

Έρωτας Μετά: Βιασμός σοκ! Η Ηλέκτρα στα χέρια αδίστακτων κακοποιών!

Ένας βιασμός προκαλεί σοκ στην σειρά «Έρωτας Μετά». Η Ηλέκτρα βρίσκεται στα χέρια αδίστακτων κακοποιών.

Τελειωμό δεν έχουν τα βάσανα για την Ηλέκτρα, η οποία από τη μια μαθαίνει για την προδοσία του άντρα της και της καλύτερής της φίλης και από την άλλη έχει να αντιμετωπίσει και τις κατηγορίες της πεθεράς της. Σε όλα αυτά θα προστεθεί και το γεγονός ότι θα δεχτεί σεξουαλική επίθεση! Το TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Τι είδαμε αυτή την εβδομάδα 30-2 Οκτωβρίου;

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ενα ατύχημα, που άφησε τον Κωνσταντίνο σε κώμα και την Αννα εξαφανισμένη, ακόμα ψάχνει να βρει την άκρη του για το τι συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ, πώς και γιατί! Τραγικά πρόσωπα της ιστορίας είναι οι απατημένοι σύζυγοι Χρήστος και Ηλέκτρα, που μέσα σ’ ένα βράδυ είδαν τις όμορφα πλασμένες ζωές τους να καταρρέουν σαν χάρτινοι πύργοι! Μέσα στο ίδιο τους το σπίτι και μπροστά στα μάτια τους οι άνθρωποι της ζωής τους τούς κορόιδευαν και διατηρούσαν παράλληλα ερωτική σχέση. Και οι δύο ψάχνουν να βρουν απαντήσεις. Απαντήσεις ωστόσο ψάχνει και η πεθερά της Ηλέκτρας και μητέρα του Κωνσταντίνου, να μάθει τι έγινε και ο γιος της έμεινε σε κώμα! Από την πρώτη στιγμή μιλάει για εγκληματική ενέργεια και κατηγορεί ανοιχτά τη νύφη της γι’ αυτό με φράσεις όπως «ήξερα ότι αυτή η γυναίκα θα τον καταστρέψει» και «αυτή είχε κάθε λόγο να βγει από τη μέση ο γιος μου! Ολα για τα λεφτά τα έκανε και τον παγίδευσε με τα παιδιά». Ετσι προσλαμβάνει τον ντετέκτιβ Παπαδόπουλο, ο οποίος ψάχνει εξονυχιστικά την υπόθεση για να βρει την άκρη του νήματος. Ολοι είναι αθώοι και όλοι ένοχοι!

Έρωτας Μετά εξελίξεις βιασμός Ηλέκτρα

Οι έρευνες του Γιώργου και της γυναίκας του, της Νόρας, φτάνουν στο σημείο που ανακαλύπτουν πως το ζευγάρι είχε νοικιάσει ένα σπίτι για να ζει τον παράνομο έρωτά του: «Βρήκαμε το σπίτι στο οποίο πήγαιναν μαζί! Εδειξα φωτογραφίες τους και μου το επιβεβαίωσαν και οι γείτονες ότι τους έβλεπαν συνέχεια μαζί», λέει ο Γιώργος.

Ο Χρήστος βγαίνει εκτός εαυτού, ενώ η Ηλέκτρα καταφεύγει στο αλκοόλ, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει τα όσα άκουσε. «Τι ζω! Γιατί τα ζω όλα αυτά; Απίστευτο! Νιώθω πως είναι ένας εφιάλτης, θα ξυπνήσω και όλα θα γίνουν όπως πριν, αλλά όχι... Τρελαίνομαι ότι είναι αλήθεια», λέει με δάκρυα η Ηλέκτρα και φεύγει από το σπίτι σε άθλια κατάσταση. Καταβεβλημένη από τις νέες πληροφορίες για τη σχέση Κωνσταντίνου-Αννας, καταλήγει σ’ ένα μπαρ να πίνει δίχως σταματημό. Οταν θα έρθει η ώρα να φύγει μεθυσμένη, γίνεται στόχος σεξουαλικής επίθεσης. Εκείνη φωνάζει να την αφήσουν ήσυχη, αλλά από το πιοτό δεν έχει δυνάμεις να απωθήσει τον επίδοξο βιαστή της. Ομως σαν από μηχανής θεός εμφανίζεται ο Ηλίας, ο οποίος τη σώζει, ενώ προσπαθεί χωρίς αποτέλεσμα να πιάσει τους δράστες, που τρέπονται σε φυγή. «Είσαι καλά;», τη ρωτάει εκείνος και αυτή του ζητάει να την πάει στο σπίτι του Χρήστου.

Η Ηλέκτρα φτάνει εκεί σε άθλια κατάσταση και ο Χρήστος τρομάζει: «Τι έγινε;», ρωτάει τον Ηλία, και εκείνος του απαντάει: «Εχει πιει πολύ, δεν ξέρω πού θα φτάσει αυτή η κατάσταση, χρειάζεται βοήθεια». «Εντάξει, αναλαμβάνω εγώ! Σ’ ευχαριστώ που τη βοήθησες», λέει ο Χρήστος στον Ηλία και εκείνος φεύγει: «Αν χρειαστείς οτιδήποτε τηλεφώνησέ μου». Το επόμενο πρωί η Ηλέκτρα ξυπνάει στο σπίτι του Χρήστου και βάζει ξανά τα κλάματα: «Σε παρακαλώ, θα τρελαθώ! Πάμε στο σπίτι αυτό! Κάποια απάντηση θα υπάρχει.... Θέλω να μάθω», επιμένει και εκείνος συμφωνεί!

Έρωτας Μετά: Τραγωδία! Η Άννα νεκρή! Σπαρακτικές εικόνες στην κηδεία της!

Τραγωδία οι εξελίξεις της σειράς «Έρωτας Μετά» που προβάλλεται στον Alpha tv. Η Άννα νεκρή και οι εικόνες από την κηδεία της είναι σπαρακτικές.

Επίλογος στο τι απέγινε η Αννα θα μπει στα επόμενα επεισόδια, όταν το σώμα της άτυχης γυναίκας θα βρεθεί θαμμένο κοντά σε μια λίμνη! Η είδηση του θανάτου της συγκλονίζει τον Χρήστο και τα παιδιά της, αλλά και την Ηλέκτρα! Το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει όλες τις τραγικές σκηνές!

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Έρωτας Μετά Άννα νεκρή τραγωδία

Ηθοποιός του Έρωτας Μετά αποκαλύπτει: «Ήρθε και μου τράβηξε με δύναμη τα...»!

Ενα ατύχημα αποκαλύπτει έναν μεγάλο παράνομο έρωτα! Τα αναπάντητα ερωτήματα πολλά και η προδοσία τεράστια! Ο άντρας, ο Κωνσταντίνος, μένει σε κώμα και δεν μπορεί να ρίξει φως στην υπόθεση, ενώ η γυναίκα, η Αννα, είναι εξαφανισμένη! Οι απατημένοι σύζυγοι Χρήστος και Ηλέκτρα προσπαθούν να βρουν μια άκρη, μια απάντηση και έναν λόγο για τον οποίο ζουν αυτές τις τραγικές καταστάσεις. Μέσα σ' ένα βράδυ είδαν τις όμορφα πλασμένες ζωές τους να καταρρέουν σαν χάρτινοι πύργοι, αφού μέσα στο ίδιο τους το σπίτι και μπροστά στα μάτια τους οι άνθρωποι της ζωής τους τούς κορόιδευαν και διατηρούσαν παράλληλα ερωτική σχέση.

Από την άλλη, η μητέρα του Κωνσταντίνου, η Αντιγόνη, από την αρχή μιλάει για εγκληματική ενέργεια, αφού το ατύχημα του γιου της έγινε κάτω από μυστήριες συνθήκες! Ποιος και γιατί πυροβόλησε εναντίον του και το αμάξι ξέφυγε από την πορεία του; Ετσι, προσλαμβάνει ντετέκτιβ για να ερευνήσει την υπόθεση και να βρει τον ένοχο που έφερε τον γιο της σ' αυτή την κατάσταση. Παράλληλα, η αστυνομία προσπαθεί να βρει την εξαφανισμένη Αννα, ενώ όλα τα στοιχεία οδηγούν στον τόπο καταγωγής της και στον αδελφό της Αποστόλη, αφού είχε πει σε όλους -πριν το ατύχημα- ότι θα βρισκόταν εκεί. Εκείνος υποστηρίζει πως έχει χρόνια να τη δει και ένα νέο κουβάρι μυστηρίου ξετυλίγεται. Πού βρίσκεται η Αννα; Είναι ζωντανή ή νεκρή; Κι αν ζει, γιατί δεν εμφανίζεται; Σύντομα, όμως, η τραγική αλήθεια βγαίνει στο φως...

Σπαρακτικές εικόνες στην κηδεία της

Ενα πρωί ο Χρήστος είναι μαζί με την Ηλέκτρα, όταν δέχεται ένα τηλεφώνημα από την αστυνομία ότι βρέθηκε θαμμένο ένα πτώμα και τον καλούν για αναγνώριση. «Ισως βρέθηκε η Αννα... νεκρή», λέει στην Ηλέκτρα, η οποία σοκάρεται και θέλει να πάει μαζί του. Εκείνος όμως δεν την αφήνει. Οταν φτάνει εκεί, ο Γιώργος με τον Φώτη, που έχουν ήδη αναγνωρίσει ότι το πτώμα ανήκει στην Αννα, δεν τον αφήνουν να περάσει. «Αφήστε με να δω τη γυναίκα μου, φύγετε όλοι», λέει και τους σπρώχνει μακριά. Εκείνοι προσπαθούν να τον συγκρατήσουν, όπως επίσης και οι διασώστες.

Έρωτας Μετά Άννα νεκρή τραγωδία

Έρωτας Μετά Άννα νεκρή τραγωδία

Ο Χρήστος ανοίγει τον σάκο, όπου αντικρίζει τη νεκρή σύζυγό του! Αρχίζει να κλαίει και να ουρλιάζει, ενώ αγκαλιάζει το πτώμα της, αφού παρά την προδοσία της, εκείνος συνεχίζει να την αγαπά! Στη συνέχεια καταρρακωμένος ανακοινώνει τα δυσάρεστα νέα στα παιδιά του, που πάντα ήλπιζαν σ' ένα θαύμα, να επιστρέψει η μητέρα τους. Την ίδια ώρα και η Ηλέκτρα, που βρίσκεται στο νοσοκομείο στο πλευρό του Κωνσταντίνου, μαθαίνει τα δυσάρεστα και λέει στον άντρα της: «Βρέθηκε η Αννα νεκρή». Εκείνος παθαίνει έμφραγμα και οι γιατροί σπεύδουν να τον σώσουν. «Σας παρακαλώ, σώστε τον άντρα μου», φωνάζει η Ηλέκτρα, ενώ η Αντιγόνη, που φτάνει εκείνη τη στιγμή και βλέπει αυτές τις εικόνες, καταρρέει! Οι γιατροί καταφέρνουν να τον επαναφέρουν, ενώ δάκρυα διακρίνονται στην άκρη των ματιών του, στοιχείο που δίνει ελπίδες ότι μια μέρα ο άντρας θα ξυπνήσει από το κώμα!

Έρωτας Μετά Άννα νεκρή τραγωδία

Την επόμενη μέρα τελείται η κηδεία της Αννας... Από μακριά παρακολουθεί ο Αποστόλης, που δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε για πάντα την αδελφή του, παρόλο που δεν είχαν καλές σχέσεις! Το παρών δίνει και η Ηλέκτρα με τα παιδιά της, ενώ ο Χρήστος με τον Νίκο και την Ειρήνη αγκαλιάζονται και προσπαθεί ο ένας να δώσει κουράγιο στον άλλον! Παρά το γεγονός ότι η απορία γύρω από το τι απέγινε η Αννα μετά το ατύχημα λύθηκε, ωστόσο συνεχίζει να παραμένει μυστήριο το πώς και γιατί η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή και θαμμένη! Ποιος τη σκότωσε και ποιος την έθαψε; Σύντομα θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα.

Έρωτας Μετά Άννα νεκρή τραγωδία

Έρωτας Μετά Άννα νεκρή τραγωδία

Τι είδαμε αυτή την εβδομάδα στην σειρά;

Τα επεισόδια της σειράς «Έρωτας Μετά» για την εβδομάδα 30-2/10 συγκλονίζουν. Όλες οι εξελίξεις αναλυτικά.

Τι πρόκειται να δούμε;

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, στις 21:50 - Επεισόδιο: 7 Πρόσωπο «βόμβα» ανατρέπει τα δεδομένα!
Το περίστροφο που βρίσκουν ο Γιώργος με τη Νόρα στο ποτάμι, εισάγει στην υπόθεση για τα καλά την παράμετρο της εγκληματικής ενέργειας. Ο Παπαδόπουλος ενημερώνει την Αντιγόνη για το ύποπτο παρελθόν του ξαδέλφου του Κωνσταντίνου, Ηλία, και προτείνει στη λογίστρια Όλγα συνεργασία με αντάλλαγμα, για να τον παγιδεύσει. Η ξαφνική επίσκεψη της φίλης της Άννας, Κικής, θα βάλει το Χρήστο σε υποψίες και θα του δώσει το κίνητρο να ξεκινήσει δική του έρευνα. Πίσω στο παρελθόν, τα εγκαίνια της έκθεσης της Ηλέκτρας πυροδοτούν μια σειρά από νέες συγκρούσεις, η Αντιγόνη κοντράρεται με τη Μάγδα για το Λύσανδρο, ο Κωνσταντίνος ανακαλύπτει πως η Ηλέκτρα του είπε ψέματα για δεύτερη φορά και η Ηλέκτρα πως της έκρυψε το διαζύγιο των γονιών του.

Τρίτη 1η Οκτωβρίου, στις 21:50 - Επεισόδιο: 8
Ο Γιώργος βρίσκει τον Ηλία άσχημα χτυπημένο στο πάρκινγκ της εταιρίας και τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Τα τραύματα του Ηλία οδηγούν στο συμπέρασμα πως κάποιος επιχείρησε να τον εκφοβίσει. Ο Παπαδόπουλος ενημερώνει την Αντιγόνη για τα καινούργια στοιχεία που έχει για τον υπαίτιο του ατυχήματος και της ξεκαθαρίζει πως η Όλγα Χουρμούζη είναι κλειδί για τη λύση της υπόθεσης του Κωνσταντίνου. Ο Χρήστος επισκέπτεται μετά από πολλά χρόνια τον αδελφό της Άννας, Απόστολο, και οι δυο τους έρχονται σε σύγκρουση για τα πόσα ξέρει ο καθένας αναφορικά με την εξαφάνιση της Άννας. Πίσω στο παρελθόν, η Άννα βοηθάει την Ηλέκτρα και τον Κωνσταντίνο να ξεπεράσουν την ψυχρότητα μεταξύ τους μετά τον καυγά, χρησιμοποιώντας το μάθημα τάνγκο για να τους φέρει κοντά.

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, στις 21:50 - Επεισόδιο: 9
Ο άγριος εκδιωγμός του Χρήστου από το χωριό της Άννας, τον αναγκάζει να στραφεί στην Ηλέκτρα για βοήθεια, η οποία και τον περιθάλπει σπίτι της. Ο Παπαδόπουλος συνεχίζει να ερευνά σε βάθος το παρελθόν της Όλγας την ίδια στιγμή που η Αντιγόνη προσπαθεί να τον πείσει πως η Ηλέκτρα κρύβεται πίσω από το ατύχημα και κανένας άλλος. Γιώργος και Φώτης εξετάζουν το ενδεχόμενο σύνδεσης κι εμπλοκής του Αποστόλη με την υπόθεση, όσο ο Ηλίας δέχεται μια απειλητική επίσκεψη από παλιό συνεργάτη του στο νοσοκομείο. Πίσω στο παρελθόν, ο Κωνσταντίνος και η Ηλέκτρα οργανώνουν μια διήμερη εκδρομή στο Ναύπλιο, προσκαλώντας και την Άννα με το Χρήστο. Η ένταση μεταξύ Κωνσταντίνου και Ηλέκτρας είναι ακόμα εμφανής, ενώ το διήμερο διακόπτεται από μια ξαφνική/ δραματική εξέλιξη που κλιμακώνει το διαζύγιο Αντιγόνης και Λύσανδρου και αλλάζει την ισορροπία του Κωνσταντίνου.