Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έρωτας Μετά: Ανατριχιαστικές οι εξελίξεις της εβδομάδας (7-9/10)! Έρχονται πολλά στο φως!

Τι θα συμβεί πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Έρωτας Μετά: Ανατριχιαστικές οι εξελίξεις της εβδομάδας (7-9/10)! Έρχονται πολλά στο φως!
TV24 06.10.2019 16:17

Ανατριχιαστικές οι εξελίξεις της εβδομάδας (7-9/10) για τη νέα σειρά του ALPHAtv, "Έρωτας Μετά"!Έρχονται πολλά στο φως!

Αναλυτικά μόνο στο Youweekly.gr!

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 10

Ο Γιώργος φτάνει στην πόρτα του Αποστόλη για να μάθει ποιοι ήταν αυτοί που επιτέθηκαν στο Χρήστο στο χωριό και κατά πόσο εμπλέκονται στην υπόθεση. Ο Απόστολος όμως δεν είναι διατεθειμένος να μοιραστεί την παραμικρή πληροφορία μαζί του και τον διώχνει επισημαίνοντάς του πως στο χωριό οι κανόνες της πόλης δεν περνάνε. Ο Χρήστος έρχεται αντιμέτωπος με την οργή των παιδιών του για την ανεύθυνη στάση του και την επιθυμία τους να αλλάξει συμπεριφορά ενώ η Νόρα βλέποντας πως ο Γιώργος αγνοεί τα λεγόμενά της, παίρνει πρωτοβουλία να πάει να ψάξει μόνη της και κρυφά από τον Γιώργο για το σπίτι των δύο εραστών. Πίσω στο παρελθόν, η κηδεία του Λύσανδρου συγκεντρώνει τους πάντες σ' ένα χώρο, δημιουργώντας μια μίξη που ανά πάσα στιγμή μπορεί να αποδειχθεί εκρηκτική.

Ηθοποιός του Έρωτας Μετά αποκαλύπτει: «Ήρθε και μου τράβηξε με δύναμη τα...»!


Τρίτη 8 Οκτωβρίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 11

Με τη βοήθεια του Γιώργου, η Νόρα βγαίνει από το σπίτι της Ιτιάς ενώ ο άγνωστος τρέπεται σε φυγή. Την ίδια στιγμή που η αστυνομία ερευνά το σπίτι για αποτυπώματα, ο Παπαδόπουλος προσπαθεί να εκμαιεύσει πληροφορίες σχετικά με το παρελθόν της Όλγας. Τρία χρόνια πριν, ο Κωνσταντίνος και η Άννα ξεκαθαρίζουν ότι το φιλί τους δεν σήμαινε κάτι και ότι δεν αλλάζει τίποτα στη σχέση τους. Παράλληλα στην εταιρεία ο Κωνσταντίνος έρχεται αντιμέτωπος με τις υποχρεώσεις της νέας του θέσης, πράγμα που τον φέρνει σε κόντρα με τον Ηλία και την Αντιγόνη. Ένα μπάρμπεκιου στο σπίτι των Μακρίδη φαίνεται να φέρνει ξανά ταραχές μεταξύ των δύο οικογενειών.


Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 12

Στο παρόν, ενώ η έρευνα της αστυνομίας για την κάμερα που βρέθηκε στο σπίτι της Ιτιάς συνεχίζεται, η Ηλέκτρα καταβεβλημένη από τις νέες πληροφορίες για τη σχέση Κωνσταντίνου – Άννας, καταλήγει μεθυσμένη και γίνεται στόχος σεξουαλικής επίθεσης. Γλυτώνει με τη βοήθεια τρίτου και καταφεύγει στο σπίτι του Χρήστου – νηφάλια πλέον τον παρακαλεί να επισκεφτούν μαζί το σπίτι των εραστών. Στο παρελθόν, μετά από την ανταλλαγή ενός φιλιού στο σπίτι των Μακρίδη, ο Κωνσταντίνος και η Άννα, κλείνουν το πρώτο τους ραντεβού. Σε αυτό βρίσκονται για πρώτη φορά μαζί - η επιστροφή και των δύο στην καθημερινότητά τους είναι και για τους δύο βασανιστική.

Έρωτας Μετά: Τραγωδία! Η Άννα νεκρή! Σπαρακτικές εικόνες στην κηδεία της!

Τραγωδία οι εξελίξεις της σειράς «Έρωτας Μετά» που προβάλλεται στον Alpha tv. Η Άννα νεκρή και οι εικόνες από την κηδεία της είναι σπαρακτικές.

Επίλογος στο τι απέγινε η Αννα θα μπει στα επόμενα επεισόδια, όταν το σώμα της άτυχης γυναίκας θα βρεθεί θαμμένο κοντά σε μια λίμνη! Η είδηση του θανάτου της συγκλονίζει τον Χρήστο και τα παιδιά της, αλλά και την Ηλέκτρα! Το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει όλες τις τραγικές σκηνές!

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Έρωτας Μετά Άννα νεκρή τραγωδία

Ενα ατύχημα αποκαλύπτει έναν μεγάλο παράνομο έρωτα! Τα αναπάντητα ερωτήματα πολλά και η προδοσία τεράστια! Ο άντρας, ο Κωνσταντίνος, μένει σε κώμα και δεν μπορεί να ρίξει φως στην υπόθεση, ενώ η γυναίκα, η Αννα, είναι εξαφανισμένη! Οι απατημένοι σύζυγοι Χρήστος και Ηλέκτρα προσπαθούν να βρουν μια άκρη, μια απάντηση και έναν λόγο για τον οποίο ζουν αυτές τις τραγικές καταστάσεις. Μέσα σ' ένα βράδυ είδαν τις όμορφα πλασμένες ζωές τους να καταρρέουν σαν χάρτινοι πύργοι, αφού μέσα στο ίδιο τους το σπίτι και μπροστά στα μάτια τους οι άνθρωποι της ζωής τους τούς κορόιδευαν και διατηρούσαν παράλληλα ερωτική σχέση.

Από την άλλη, η μητέρα του Κωνσταντίνου, η Αντιγόνη, από την αρχή μιλάει για εγκληματική ενέργεια, αφού το ατύχημα του γιου της έγινε κάτω από μυστήριες συνθήκες! Ποιος και γιατί πυροβόλησε εναντίον του και το αμάξι ξέφυγε από την πορεία του; Ετσι, προσλαμβάνει ντετέκτιβ για να ερευνήσει την υπόθεση και να βρει τον ένοχο που έφερε τον γιο της σ' αυτή την κατάσταση. Παράλληλα, η αστυνομία προσπαθεί να βρει την εξαφανισμένη Αννα, ενώ όλα τα στοιχεία οδηγούν στον τόπο καταγωγής της και στον αδελφό της Αποστόλη, αφού είχε πει σε όλους -πριν το ατύχημα- ότι θα βρισκόταν εκεί. Εκείνος υποστηρίζει πως έχει χρόνια να τη δει και ένα νέο κουβάρι μυστηρίου ξετυλίγεται. Πού βρίσκεται η Αννα; Είναι ζωντανή ή νεκρή; Κι αν ζει, γιατί δεν εμφανίζεται; Σύντομα, όμως, η τραγική αλήθεια βγαίνει στο φως...

Σπαρακτικές εικόνες στην κηδεία της

Ενα πρωί ο Χρήστος είναι μαζί με την Ηλέκτρα, όταν δέχεται ένα τηλεφώνημα από την αστυνομία ότι βρέθηκε θαμμένο ένα πτώμα και τον καλούν για αναγνώριση. «Ισως βρέθηκε η Αννα... νεκρή», λέει στην Ηλέκτρα, η οποία σοκάρεται και θέλει να πάει μαζί του. Εκείνος όμως δεν την αφήνει. Οταν φτάνει εκεί, ο Γιώργος με τον Φώτη, που έχουν ήδη αναγνωρίσει ότι το πτώμα ανήκει στην Αννα, δεν τον αφήνουν να περάσει. «Αφήστε με να δω τη γυναίκα μου, φύγετε όλοι», λέει και τους σπρώχνει μακριά. Εκείνοι προσπαθούν να τον συγκρατήσουν, όπως επίσης και οι διασώστες.

Έρωτας Μετά Άννα νεκρή τραγωδία

Έρωτας Μετά Άννα νεκρή τραγωδία

Ο Χρήστος ανοίγει τον σάκο, όπου αντικρίζει τη νεκρή σύζυγό του! Αρχίζει να κλαίει και να ουρλιάζει, ενώ αγκαλιάζει το πτώμα της, αφού παρά την προδοσία της, εκείνος συνεχίζει να την αγαπά! Στη συνέχεια καταρρακωμένος ανακοινώνει τα δυσάρεστα νέα στα παιδιά του, που πάντα ήλπιζαν σ' ένα θαύμα, να επιστρέψει η μητέρα τους. Την ίδια ώρα και η Ηλέκτρα, που βρίσκεται στο νοσοκομείο στο πλευρό του Κωνσταντίνου, μαθαίνει τα δυσάρεστα και λέει στον άντρα της: «Βρέθηκε η Αννα νεκρή». Εκείνος παθαίνει έμφραγμα και οι γιατροί σπεύδουν να τον σώσουν. «Σας παρακαλώ, σώστε τον άντρα μου», φωνάζει η Ηλέκτρα, ενώ η Αντιγόνη, που φτάνει εκείνη τη στιγμή και βλέπει αυτές τις εικόνες, καταρρέει! Οι γιατροί καταφέρνουν να τον επαναφέρουν, ενώ δάκρυα διακρίνονται στην άκρη των ματιών του, στοιχείο που δίνει ελπίδες ότι μια μέρα ο άντρας θα ξυπνήσει από το κώμα!

Έρωτας Μετά Άννα νεκρή τραγωδία

Την επόμενη μέρα τελείται η κηδεία της Αννας... Από μακριά παρακολουθεί ο Αποστόλης, που δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε για πάντα την αδελφή του, παρόλο που δεν είχαν καλές σχέσεις! Το παρών δίνει και η Ηλέκτρα με τα παιδιά της, ενώ ο Χρήστος με τον Νίκο και την Ειρήνη αγκαλιάζονται και προσπαθεί ο ένας να δώσει κουράγιο στον άλλον! Παρά το γεγονός ότι η απορία γύρω από το τι απέγινε η Αννα μετά το ατύχημα λύθηκε, ωστόσο συνεχίζει να παραμένει μυστήριο το πώς και γιατί η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή και θαμμένη! Ποιος τη σκότωσε και ποιος την έθαψε; Σύντομα θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα.

Έρωτας Μετά Άννα νεκρή τραγωδία

Έρωτας Μετά Άννα νεκρή τραγωδία

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έρωτας Μετά: Βιασμός σοκ! Η Ηλέκτρα στα χέρια αδίστακτων κακοποιών!

Πρωταγωνίστρια του «Έρωτας Μετά» μας δείχνει πρώτη φορά τα παιδιά της!

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο Youweekly.gr

Share