Αστέρια στην Άμμο: Το τεστ εγκυμοσύνης που αλλάζει τα δεδομένα! Οι εξελίξεις σήμερα (7/10)

Τι θα δούμε;

Αστέρια στην Άμμο: Το τεστ εγκυμοσύνης που αλλάζει τα δεδομένα! Οι εξελίξεις σήμερα (7/10)

Όλες οι εξελίξεις για το τι θα γίνει σήμερα (7/10) στην σειρά του ΑΝΤ1, "Αστέρια στην Άμμο"! Το τεστ εγκυμοσύνης που αλλάζει τα δεδομένα!

Τι πρόκειται να δούμε;

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου

Επεισόδιο: 18

Η Δέσποινα ζητά από την Ασπασία να καταστρώσουν από κοινού ένα σχέδιο προκειμένου να αποτρέψουν το γάμο της Αλεξίας και του Μάξιμου. Η Ασπασία συμφωνεί αλλά για πολύ σοβαρούς λόγους που δεν μπορεί να αποκαλύψει σε κανέναν. Αποφασίζει όμως να αναλάβει δράση και παίρνει δείγματα από τον Μάξιμο και τον Νικηφόρο προκειμένου να κάνει κρυφά από όλους τεστ DNA. Η Αλεξία εκμυστηρεύεται στον Αντρέα τις υποψίες της πως η Αριάδνη δεν μπήκε τυχαία στη ζωή του Ίωνα. Ο Νικηφόρος βρίσκει στο κινητό του Μάξιμου, μήνυμα της Αριάδνης που τον πιέζει να βρεθούν. Αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να της απαντήσει και να της δώσει ραντεβού, παριστάνοντας τον Μάξιμο.

στέρια στην άμμο: Δείτε τον σύντροφο της πρωταγωνίστριας! Είναι κούκλος και ηθοποιός!

Δείτε για πρώτη φορά τον σύντροφο της πρωταγωνίστριας της σειράς «Αστέρια στην άμμο». Είναι κούκλος και ζουν έναν όμορφο έρωτα.

Μπορεί στην σειρά που βλέπουμε και σήμερα, να είναι ερωτευμένη με τον Ρένο Ρώτα, ωστόσο στην ζωή είναι ζευγάρι με τον Κύπριο ηθοποιό Γρηγόρη Γεωργίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life, η Λαμπρινή Σκρέκα είναι πολύ ερωτευμένη και ευτυχισμένη και έχει σχέση εδώ και τρία χρόνια και ήδη συγκατοικεί με τον αγαπημένο της.

«Ζουν έναν μεγάλο έρωτα, που όμως δεν επιθυμούν να προβάλλουν. Μοιράζονται την κοινή πεποίθηση ότι πρέπει να απασχολούν τη δημοσιότητα μόνο μέσω της δουλειάς τους. Ο ένας στηρίζει τον άλλον, με τον Γρηγόρη να είναι πολύ χαρούμενος με το νέο επαγγελματικό βήμα της Λαμπρινής», δηλώνει πηγή από το περιβάλλον τους.

Αστέρια στην άμμο

Αστέρια στην άμμοΑστέρια στην άμμο