Κυριακή, 05 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

8 Λέξεις: Ο Μιχαήλ εκβιάζει την Εύα! Ραγδαίες οι σημερινές (09/10) εξελίξεις!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

8 Λέξεις: Ο Μιχαήλ εκβιάζει την Εύα! Ραγδαίες οι σημερινές (09/10) εξελίξεις!
TV24 09.10.2019 09:56

Ραγδαίες είναι οι σημερινές εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΪ, «8 Λέξεις»! Ο Μιχαήλ εκβιάζει την Εύα!

Διαβάστε αναλυτικά τι θα δούμε απόψε:

TΕΤΑΡΤΗ 09/10( ΕΠ 39):

Η Έρση έχει δει την Ηλιάνα να βγαίνει από το δωμάτιο του Οδυσσέα στο ξενοδοχείο, στη Ρώμη… Προφασίζεται μια δικαιολογία και φεύγει αμέσως για Ελλάδα. Ο Οδυσσέας πιστεύει ότι πια είναι ελεύθερος να ζήσει χαρούμενες στιγμές με την Ηλιάνα, αφού δεν του περνάει καθόλου απ’ το μυαλό το τι πρόκειται να κάνει η Έρση. Στο μεταξύ, ο Άκης από τη Ρώμη και ο Μιχαήλ στην Αθήνα ανταλλάσσουν απειλές, ενώ ο Άκης δεν διστάζει να απειλήσει και τη Ναυσικά, καθώς θεωρεί ολόκληρη την οικογένεια υπεύθυνη για την εξαφάνιση της κόρης του. Η Ρωξάνη και ο Αλέκος έρχονται ακόμα πιο κοντά και μια ερωτική ιστορία ξεκινάει ανάμεσά τους, ενώ η Ευγενία παίζει το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι με τον ανυποψίαστο Δημήτρη. Ο Φοίβος προσεγγίζει την υπάλληλο της τράπεζας και τη φλερτάρει, προχωρώντας το σχέδιο με το ριφιφί. Κι ενώ ο Αλέκος καταφέρνει να βρει το πλαστογραφημένο έγγραφο που χρησιμοποίησε η Ηλιάνα, η Έρση τηλεφωνεί στον Μιχαήλ!

Τι είδαμε στο χθεσινό (08/10) επεισόδιο;


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 40:

Ο Αλέκος υποψιάζεται πως η πλαστογράφηση της υπογραφής του Μιχαήλ είναι δουλειά της οικογένειας Αρώνη και το λέει ανοιχτά σε Ναυσικά και Μιχαήλ. Μια άκρως ενδιαφέρουσα φωτογραφία πέφτει στα χέρια του Σίμου και χωρίς δεύτερη σκέψη την ανεβάζει στο σάιτ του. Ο Οδυσσέας κάνει ένα δώρο στην Ηλιάνα που συμβολίζει την αγάπη τους, κάτι πολύ δικό τους... Ο Νικηφόρος κάνει μια τελευταία κρούση στην Εύα, πέφτει όμως σε τοίχο. Ο Λουκάς επισκέπτεται την Ιφιγένεια και “στριμώχνει” τον Σπύρο κάνοντας τους αδιάκριτες ερωτήσεις. Ο Μιχαήλ εκβιάζει την Εύα και της ζητάει να μαζέψει τον Σίμο λόγω αυτών που ανεβάζει στο σάιτ του. Λίγο αργότερα, ο Άκης πέφτει πάνω στον Οδυσσέα που είναι μαζί με την Ηλιάνα στη Ρώμη! Ο Αλέκος πάει στο ΚΕΠ Κέρκυρας και ζητάει εξηγήσεις για την πλαστογραφία από την υπάλληλο.

8 Λέξεις: Αποκλειστικό! Η Έρση πιάνει στα πράσα τον Οδυσσέα με την Ηλιάνα!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για την καθημερινή σειρά του ΣΚΑΙ, «8 Λέξεις». Η Έρση πιάνει στα πράσα τον Οδυσσέα με την Ηλιάνα στο ξενοδοχείο.

Η Ηλιάνα με τη μικρή βρίσκονται στην Ρώμη και κρυφά από όλους συναντιέται με τον Οδυσσέα. Τα σχέδιά τους είναι να πάρουν και οι δύο το διαζύγιο και να μείνουν μαζί, κάτι που όπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολο.

Τι είδαμε αυτή την εβδομάδας στην σειρά;

Ο Οδυσσέας με την Ηλιάνα συνεχίζουν να συναντιούνται στη Ρώμη, χωρίς να ξέρει κανείς γι’ αυτό, ενώ ο Οδυσσέας βλέπει την καινούρια γκαλερί στη Ρώμη και ενθουσιάζεται! Την ίδια στιγμή ο Μιχαήλ μαθαίνει ότι κάποιος πλαστογράφησε την υπογραφή του για να πάρει την Αριάδνη η Ηλιάνα και γίνεται έξαλλος!

Στο μεταξύ στη Ρώμη, ο Οδυσσέας και η Ηλιάνα συναντιούνται κρυφά απ’ όλους και περνάνε όμορφες στιγμές. Το παράνομο ζευγάρι περπατάει στα μέρη που είχαν βρεθεί χρόνια πριν και τους κατακλύζουν οι αναμνήσεις από την πρώτη γνωριμία τους και τα γεγονότα που τους οδήγησαν σ’ αυτόν τον θυελλώδη έρωτα.

Ωστόσο την ίδια χρονική στιγμή, στη Ρώμη μαζί με τη Σμαράγδα βρίσκεται και ο Ακης, που ούτε καν του περνάει από το μυαλό πως η Ηλιάνα για την οποία ανησυχεί πάρα πολύ βρίσκεται σχεδόν δίπλα του.

Ο Οδυσσέας φυσικά κρύβει από την Ερση ότι η Ηλιάνα είναι εκεί και βρίσκει χρόνο να περνάει λίγες ώρες και μαζί της. Ετσι, ένα απόγευμα ο Οδυσσέας με την Ερση τρώνε σε ένα εστιατόριο της Ρώμης όπου θα συναντήσουν τυχαία τον Ακη, ο οποίος επειδή είναι μαζί με τη Σμαράγδα, θέλει να ανοίξει η γη να τον καταπιεί!

8 Λέξεις Αποκλειστικό

Η Ηλιάνα με τον Οδυσσέα, κόντρα σε όλους κι όλα, συνεχίζουν να απολαμβάνουν την εύθραυστη ελευθερία τους, καθώς ο Μιχαήλ είναι έτοιμος για την επόμενή του κίνηση… Ο Μιχαήλ απειλεί την Ηλιάνα μέσω του δικηγόρου της πως είναι ένα βήμα πριν την καταγγείλει για αρπαγή ανηλίκου και πλαστογραφία, ενώ ο Ακης από την άλλη συμβουλεύει την Ηλιάνα να μην κρύβεται, αλλά να γυρίσει στην Ελλάδα και θα την υπερασπιστεί αυτός: «Γύρισε πίσω, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Εγώ είμαι εδώ», της υπόσχεται, αλλά η Ηλιάνα δεν είναι ότι φοβάται να γυρίσει πίσω. Θέλει να μείνει εκεί με τον Οδυσσέα, καθώς συνεχίζει να ζει ευτυχισμένες στιγμές στην αγκαλιά του. Ετσι απαντάει στον πατέρα της: «Δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσω αν δεν έχει πρώτα υπογράψει το διαζύγιο ο Μιχαήλ».

Οι μέρες κυλάνε και η Ερση δεν θ’ αργήσει να έρθει αντιμέτωπη με την ωμή πραγματικότητα... Τυχαία βλέπει την Ηλιάνα στο ξενοδοχείο που μένουν στην Ρώμη και όχι μόνο αυτό. Τη βλέπει να βγαίνει από το δωμάτιο του Οδυσσέα. Η κοπέλα ταράζεται πάρα πολύ αλλά δεν θέλει να το δείξει. Ετσι βρίσκει μια δικαιολογία και λέει στον Οδυσσέα: «Το απόγευμα φεύγω για την Ελλάδα. Δεν θα αργήσω, θα τακτοποιήσω κάποιες εκκρεμότητες και θα επιστρέψω σύντομα. Σε μία-δύο μέρες θα είμαι πίσω».

Ο Οδυσσέας φυσικά και δεν της φέρνει καμία αντίρρηση καθώς πιστεύει ότι πια είναι ελεύθερος να ζήσει χαρούμενες στιγμές με την Ηλιάνα, αφού δεν του περνάει καθόλου απ’ το μυαλό το τι πρόκειται να κάνει η Ερση. Στο μεταξύ, ο Ακης από τη Ρώμη και ο Μιχαήλ στην Αθήνα ανταλλάσσουν απειλές, ενώ ο Ακης δεν διστάζει να απειλήσει και τη Ναυσικά, καθώς θεωρεί ολόκληρη την οικογένεια υπεύθυνη για την εξαφάνιση της κόρης του. Κι ενώ ο Αλέκος καταφέρνει να βρει το πλαστογραφημένο έγγραφο που χρησιμοποίησε η Ηλιάνα, η Ερση τηλεφωνεί στον Μιχαήλ: «Ξέρω πού είναι η γυναίκα σου και το παιδί σου», του λέει!

Λίγο πριν ξεσπάει η καταιγίδα, ο Οδυσσέας κάνει ένα δώρο στην Ηλιάνα που συμβολίζει την αγάπη τους, κάτι πολύ δικό τους, ενώ λίγο αργότερα ο Ακης συναντάει τυχαία τον Οδυσσέα που είναι μαζί με την Ηλιάνα στη Ρώμη και πέφτει από τα σύννεφα!

Από την Μαρία Μεταξητινού

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

8 Λέξεις: Άσχημη εξέλιξη για Ρωξάνη - Αλέκο! Η νύχτα τρόμου στην παραλία! Σκηνές σοκ...

ΣΚΑΙ: «Πανικός» για Γεωργίου και 8 λέξεις! «Σφαγιάστηκε» η σειρά!

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο Youweekly.gr

Share