Αντώνης Σρόιτερ: Συγκλονίζει σήμερα στην εκπομπή του ο ληστής με το κομμένο πόδι!

Κάνει πρεμιέρα και οι συνεντεύξεις θα μας καθηλώσουν!

Αντώνης Σρόιτερ: Συγκλονίζει σήμερα στην εκπομπή του ο ληστής με το κομμένο πόδι!

Συγκλονίζει σήμερα στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ ο ληστής των ATM με το κομμένο πόδι. Διηγείται την ιστορία του στην «Αυτοψία».

Με δύο συνεντεύξεις που καθηλώνουν ανοίγει η αυλαία για την φετινή σεζόν για την εκπομπή «Αυτοψία» με τον Αντώνη Σρόιτερ, σήμερα Πέμπτη στις 23:50 στoν Alpha.

Φορώντας στο πόδι του το «βραχιολάκι» επιτήρησης και μη μπορώντας να περάσει το κατώφλι του σπιτιού του στην Νίκαια ο Γιάννης Παρδαλής διηγείται στον Αντώνη Σρόιτερ την προσωπική του ιστορία που θα μπορούσε να αποτελέσει σενάριο κινηματογραφικής ταινίας. Αντώνης Σρόιτερ: Καλεσμένη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha η... κόρη του!

Ο νεαρός λογιστής και γιος αστυνομικού που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο όταν ασυνείδητος τον τραυμάτισε και τον εγκατέλειψε αφήνοντάς τον ακρωτηριασμένο στην άσφαλτο, βρέθηκε κατηγορούμενος ως μέλος της συμμορίας που ανατίναζε ATM. Σήμερα είναι ο πρώτος Έλληνας που φορά το «βραχιολάκι» επιτήρησης και περιγράφει στον Αντώνη Σρόιτερ πως είναι να ζει «φυλακισμένος» μέσα στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού του και ζητά από την Δικαιοσύνη μια δεύτερη ευκαιρία να συνεχίσει τη ζωή του από εκεί που σταμάτησε.

Αντώνης Σρόιτερ Αυτοψία

Στο κοκ πιτ ενός αεροσκάφους συναντά ο Αντώνης Σρόιτερ τον Νίκο Σκουριά, ο οποίος γεννημένος Παρασκευή και 13 είναι ένας από τους 9 τυχερούς επιζώντες μιας πτήσης θανάτου στην οποία έχασαν την ζωή τους 87 άνθρωποι.
27 χρόνια μετά ανοίγει την ψυχή του στον Αντώνη Σρόιτερ και περιγράφει την συγκλονιστική εμπειρία που έζησε όταν το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε συνετρίβη στο βουνό Βοsges με ταχύτητα 350-360 χιλιόμετρων την ώρα.

Οι εκκωφαντικοί θόρυβοι, οι φωτιές, οι εικόνες που πέρασαν από το μυαλό του την στιγμή που βρέθηκε αντιμέτωπος με τον θάνατο, οι εικόνες φρίκης και η δραματική διάσωσή του.

Ο Έλληνας επιζών της αεροπορικής τραγωδίας αποκαλύπτει μύχιες σκέψεις και γεγονότα που δεν έχει εξομολογηθεί ούτε στα παιδιά του, ενώ εξηγεί τον καταλυτικό ρόλο που έπαιξε στην σωτηρία του το «τυχερό» του παλτό αλλά και η συγκυρία να καθίσει στις πίσω θέσεις του αεροσκάφους.

Αντώνης Σρόιτερ: Βάζει τέλος στις διακοπές του πηγαίνοντας στο «μυστικός μέρος» και...

Ο Αντώνης Σρόιτερ βάζει τέλος στις καλοκαιρινές διακοπές του πηγαίνοντας στο «μυστικός μέρος» και...

Ο γνωστός παρουσιαστής ειδήσεων του AlphaTv, φαίνεται ότι επιστρέφει σύντομα στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, καθώς όπως μας ενημέρωσε οι καλοκαιρινές τους διακοπές τελειώνουν

Ο ίδιος θέλησε να κλείσει αυτό τον όμορφο κύκλο των διακοπών με κάτι που τον ευχαριστεί και τον χαλαρώνει.

Τι είναι αυτό; Μας το έχει δείξει αρκετές φορές μέσα από τις φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Λατρεύει τη θάλασσα, το ψάρεμα και συγκεκριμένα το ψαροντούφεκο.

Έτσι λοιπόν, δημοσίευσε όλο περηφάνια το ψάρι που κατάφερε να πιάσει και μας αποκάλυψε πως βρίσκεται σε κάποιο μυστικό μέρος για το κλείσιμο το διακοπών του.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Αντώνης Σρόιτερ: Βάζει τέλος στις διακοπές του πηγαίνοντας στο «μυστικός μέρος» και...