Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σπίτι Είναι: Βγαίνει το πόρισμα της Πυροσβεστικής! Τι θα δούμε στο επεισόδιο σήμερα 15/10!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Σπίτι Είναι: Βγαίνει το πόρισμα της Πυροσβεστικής! Τι θα δούμε στο επεισόδιο σήμερα 15/10!
TV24 15.10.2019 11:40

Τι θα δούμε στο επεισόδιο σήμερα 15/10 στην σειρά «Σπίτι είναι»; Βγαίνει το πόρισμα της Πυροσβεστικής.

Οι εξελίξεις στο Alpha πριν παίξουν στην τηλεόραση.

Τρίτη 15 Οκτωβρίου - Επεισόδιο 6
«…εκεί που τίποτα δεν μένει κρυφό»
Το πόρισμα της πυροσβεστικής βγαίνει. Η φωτιά στο σπίτι του Σωτήρη προκλήθηκε από ένα σεσουάρ. Ποιος έκανε όμως ντους στο σπίτι του Σωτήρη και γιατί παράτησε το πιστολάκι στην πρίζα; Ο Σωτήρης κάνει την έρευνά του και η Ράνια μαθαίνει ότι ο Σωτήρης της είχε πει ψέματα ότι η φωτιά προήλθε από βραχυκύκλωμα, αλλά δεν μπορεί να καταλάβει γιατί. Μήπως κάτι της κρύβει; Τα πρώτα σύννεφα αρχίζουν να εμφανίζονται στη σχέση τους. Ο Σωτήρης της εξηγεί ότι δεν ήθελε τότε να της πει ότι μπαινοβγαίνουν στο σπίτι του οι πρώην του, αλλά η Ράνια δεν πείθεται. Ποιος προκάλεσε τη φωτιά; Γιατί δεν της λέει; Ο Σωτήρης υποστηρίζει ότι δεν ξέρει, αλλά η Ράνια δεν τον πιστεύει. Κι όσο η σχέση του Σωτήρη και της Ράνιας κινδυνεύει, μια άλλη σχέση αποκαλύπτεται. Ποιος είναι ο κύριος Τάκης;
*Κος Τάκης, Κωνσταντίνος Ζαμπάρας.

Σπίτι είναι: Όσα θα δούμε αυτήν την εβδομάδα (7-8/10)!

Όλα όσα θα δούμε αυτήν την εβδομάδα (7-8/10) στη νέα σειρά του AlphaTv, «Σπίτι είναι»!

Διαβάστε αναλυτικά τα νέα επεισόδιο!

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου - Επεισόδιο 3

«…εκεί που τίποτα δεν πάει όπως το περιμένεις»

Τα πρώτα σοκ για την νέα τάξη πραγμάτων έχουν περάσει, η Ράνια μοιάζει να ηρεμεί και να αποδέχεται την αλλαγή στην καθημερινότητά της, ο Σωτήρης έχει αρχίσει να συνηθίζει το νέο του σπίτι. Όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά ανάμεσα στο ζευγάρι που έχει αρχίσει να βρίσκει κάπως τους ρυθμούς της νέας του ζωής. Η ηρεμία όμως δεν κρατάει ποτέ για πολύ και όλα ανατρέπονται όταν το επαγγελματικό ταξίδι της Ράνιας ακυρώνεται. Η Ράνια θα έλειπε και το πρόγραμμα του Σωτήρη είχε σχεδιαστεί αναλόγως, Σαββατοκύριακο στο σπίτι με παρέα την 8χρονη κόρη του, την Αρσινόη. Τι κι αν άλλαξαν τα πλάνα της Ράνιας, η υπόσχεση στο παιδί είναι υπόσχεση και κάπως έτσι μια νέα πρόκληση για την Ράνια κάνει την εμφάνισή της, καθώς καλούνται να περάσουν το διήμερο όλοι μαζί.

Σπίτι Είναι: Κάποιος εισβάλλει στο σπίτι της Ράνιας! Το επεισόδιο σήμερα 1/10!

Τρίτη 8 Οκτωβρίου - Επεισόδιο 4

«…εκεί που μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες»

Η τελευταία φορά που η Ράνια είχε τόσο στενή και συχνή σχέση με παιδιά ήταν όταν ήταν η ίδια ακόμη παιδί, κάτι που κάνει τη συνύπαρξή της μαζί τους αρκετά δύσκολη. Ως ερωτευμένη γυναίκα που δεν θέλει να στενοχωρήσει και να φέρει σε δύσκολη θέση τον σύντροφό της και που θέλει να φανεί αντάξια των προσδοκιών του, κάνει μεγάλη προσπάθεια για να έχει μια καλή επικοινωνία με την κόρη του. Δεν είχε φανταστεί όμως ότι εκτός από τα παιδιά του θα έπρεπε να αντιμετωπίσει και άλλους συγγενείς του μέσα στο σπίτι της. Εκεί που η Ράνια είχε αρχίσει να συνηθίζει και νόμιζε ότι μαθαίνει να διαχειρίζεται την κατάσταση, θα βρεθεί πάλι προ εκπλήξεως όταν αυτή τη φορά θα χρειαστεί να φιλοξενήσει, τον αδερφό του Σωτήρη, τον Βασίλη. Ένας μεγάλος καβγάς με τη γυναίκα του είχε ως αποτέλεσμα να τον διώξει από το σπίτι και να αναζητήσει καταφύγιο στον αδερφό του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σπίτι Είναι: Τα νέα επεισόδια της εβδομάδας 14-15/10!

Σπίτι είναι: Τα πάνω κάτω έρχονται στο σημερινό (08/10) επεισόδιο! Η Ράνια θα βρεθεί προ εκπλήξεως!

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο Youweekly.gr

Share