Elif: Άσχημα τα νέα για την Ελίφ - Η Αρζού καραδοκεί! Ραγδαίες εξελίξεις 16/10!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Elif: Άσχημα τα νέα για την Ελίφ - Η Αρζού καραδοκεί! Ραγδαίες εξελίξεις 16/10!

Άσχημα είναι τα νέα για την Ελίφ, καθώς η Αρζού καραδοκεί στην γωνία του σχολείου. Οι εξελίξεις στην Elif, είναι ραγδαίες σήμερα 16/10.

Τι θα δούμε σήμερα στο STAR, μετά το χθεσινό σοκαριστικό επεισόδιο;

Τετάρτη 16/10
Επεισόδιο 438
Η Μελέκ πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο και απολογείται στον Γιουσούφ για τη συμπεριφορά των συναδέλφων της. Επίσης οφείλει μια συγνώμη και στην Ελίφ γιατί από την αρχή η Ελίφ υποστήριζε την αθωότητα του Γιουσούφ. Η Ελίφ καταλαβαίνει πως ο Γιουσούφ θα έχει νοσταλγήσει το σκυλάκι του πολύ και θέλει να του το επιστρέψει. Πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο με το σκυλάκι. Ο Τζεβαχίρ είναι έξαλλος όταν μαθαίνει πως ο Γιουσούφ αποφυλακίστηκε. Επίσης λαμβάνει και ένα πρόστιμο επειδή παρά τις υποδείξεις της αστυνομίας το εργαστήριο ραπτικής συνέχιζε να είναι ανοιχτό. Οι εργάτριες στο εργαστήριο ραπτικής αρχίζουν να αναρωτιούνται γιατί ο Τζεβαχίρ είναι τόσο θυμωμένος με τον Γιουσούφ. Η Μελέκ θυμάται πως ο Τζεβαχίρ μιλούσε στο τηλέφωνο και έλεγε πως ήταν χαρούμενος που ο Γιουσούφ φυλακίστηκε και εκείνος θα έπαιρνε το μαγαζί του. Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ πουλάνε πολλά πράγματα από το εμπόρευμά τους και ένας από τους πελάτες, τους προτείνει να πάνε στο σπίτι μιας κυρίας, όπου εκεί θα είναι μαζεμένες πολλές φίλες της για να πουλήσουν περισσότερα. Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ δέχονται την πρόταση. Αν και καταφέρνουν να πουλήσουν πολλά, η Τουλάι ζηλεύει όταν το μαθαίνει. Ο Βεϊσέλ προσπαθεί να την καθησυχάσει και της τραγουδάει με ένα τριαντάφυλλο στο στόμα. Η Ελίφ ξεκινάει σχολείο. Η Φεριντέ την περιμένει έξω από το σχολείο. Εκεί βρίσκεται και η Αρζού, η οποία τις παρακολουθεί. Έχει άσχημα σχέδια για την Ελίφ αλλά η Φεριντέ στέκεται εμπόδιο. Η Μελέκ πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο να μιλήσει στον Γιουσούφ.

Elif: Σούπερ αποκλειστικό! Η εκδίκηση της Αρζού μόλις άρχισε! «Θα τιμωρηθείτε όλοι»!

Σήμερα σας παρουσιάζουμε ένα σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για τις εξελίξεις της αγαπημένης τουρκικής σειράς «Elif», που προβάλλεται καθημερινά στο Star. Η εκδίκηση της Αρζού μόλις άρχισε! «Θα τιμωρηθείτε όλοι»!

Η Αρζού καταφέρνει να σταθεί ξανά στα πόδια της και να γίνει ισχυρή! Αυτό της δίνει το αβαντάζ να αρχίσει και πάλι το σχέδιο εκδίκησης, ώστε να τιμωρηθούν όλοι όσοι νομίζει ότι την έβλαψαν!

Ξεκινάει με τον Σερντάρ και ακολουθούν οι Εμιρόγλου! Παράλληλα ένας νέος άντρας μπαίνει στη ζωή της...

Ο Σελίμ μιλάει με τον δικηγόρο και μαθαίνει πως όλα τα έξοδα του ατυχήματος του φορτηγού βαραίνουν εκείνον και αυτό είναι κάτι που δεν περίμενε: «Δεν το πιστεύω ότι όλες οι ατυχίες έχουν πέσει πάνω μας». Ο Τζεβαχίρ προτείνει στη Μελέκ να τη συνοδεύσει σπίτι της, αλλά εκείνη αρνείται. Μαζί με την Αϊσέλ και την Ελίφ πηγαίνουν στο κτήμα. Ο Ουμίτ μιλάει με την εταιρεία στην οποία υποτίθεται ότι θα παρέδιδαν το εμπόρευμα. Η εταιρεία αρνείται κάθε πρόταση που τους κάνει, αφού η εταιρεία κάνει μια νέα συμφωνία με την αντίπαλο εταιρεία της οικογένειας Εμιρόγλου. Η Αρζού ανακαλύπτει πως αφεντικό της αντίπαλης εταιρείας είναι ο Σερντάρ και τον απειλεί: «Με τα δικά μου λεφτά ζείτε πλουσιοπάροχα και δεν θα μείνει για πολύ έτσι αυτό». Εκείνος προσπαθεί να τη διώξει. «Α, μη γίνεσαι αγενής! Δεν συμπεριφέρονται έτσι τα αφεντικά», του λέει ειρωνικά και συνεχίζει: «Θα πάρω ξανά πίσω τη ζωή μου και θα τιμωρηθείτε όλοι για όσα κάνατε».

Elif: Σοκ! Η Αρζού παθαίνει έμφραγμα στην εντατική! Ο Σελίμ στην φυλακή!

Στη συνέχεια η Αρζού πηγαίνει στον Ερκούτ και του λέει τι ανακάλυψε. Μετά τη συνάντησή τους, πηγαίνει στο σπίτι του Σερντάρ και τον απειλεί πως θα τα πει όλα στην Γκοντζά, αλλά εκείνη λείπει εκείνη τη στιγμή. Η Ελίφ είναι άρρωστη και η Ζεϊνέπ τη φροντίζει και ενημερώνει για την κατάστασή της τη Μελέκ. Η Μπαχριγιέ θυμώνει όταν βλέπει τη Μελέκ να μιλάει στο τηλέφωνο και της λέει πως δεν πιστεύει ότι η Ελίφ είναι άρρωστη αλλά πως προσπαθεί να αποφύγει τη δουλειά, μιλώντας στο τηλέφωνο με τον αγαπημένο της. Η Μελέκ θυμώνει και βγαίνει έξω να περπατήσει, όταν παραπατάει και ο Γιουσούφ, που περνούσε τυχαία από εκεί, τη βοηθάει. Ο Τζεβαχίρ τους βλέπει και απειλεί τον Γιουσούφ: «Φύγε από εδώ και μην πλησιάσεις ξανά αυτή τη γυναίκα». Ο Τζεβαχίρ λέει στη Μελέκ: «Αν σε παρενόχλησε, να πάμε μαζί στην αστυνομία να τον καταγγείλουμε», αλλά η Μελέκ του απαντάει αρνητικά. Ο Σελίμ βλέπει την αναφορά του ατυχήματος και τα έξοδα. Θα πρέπει να πληρώσει ένα μεγάλο ποσό. Η μητέρα του προσπαθεί να του φτιάξει τη διάθεση.

Η Αρζού συναντάει τον Ερκούτ και του ζητάει να μπει κρυφά στο σπίτι του Σερντάρ. Η μητέρα της Τζανσού πηγαίνει με την Πελίν στο κτήμα να ζητήσει συγγνώμη, αφού η αλήθεια για την κόρη της αποκαλύφθηκε. «Θα ήθελα να δεχτείτε τη συγγνώμη μου και να συνεχίσετε τα μαθήματα με την κόρη μου», της λέει, αλλά η Ζεϊνέπ της απαντάει: «Δέχομαι τη συγγνώμη σας, αλλά το θέμα θα κλείσει εδώ και καλό είναι η κόρη σας να βρει άλλη δασκάλα». Η Πελίν είναι αυτή που καταφέρνει να της αλλάξει γνώμη.

Η Γκοντζά σε έξαλλη κατάσταση

Οταν φεύγουν ο Βεϊσέλ και η γυναίκα του, ο Μουράτ πηγαίνει να δει το κορίτσι που του αρέσει. Κάθεται με τις ώρες στο απέναντι πεζοδρόμιο, μέχρι που ένας γείτονας τον βλέπει και τον διώχνει. Η Μπαχριγιέ κάνει παράπονα στον Τζεβαχίρ για τις εργάτριες, αλλά εκείνος δεν δίνει καμία σημασία, καθώς τον ενδιαφέρει μόνο η Μελέκ και η σχέση της με τον Γιουσούφ. Οι εργάτριες έχουν και εκείνες παράπονα από την Μπαχριγιέ και την αυστηρή και σκληρή συμπεριφορά της. Η Αϊσέλ είναι με τη Μελέκ όταν εμφανίζεται ο άντρας της και ζητάει συγγνώμη για ό,τι έκανε. Η Αϊσέλ τον συγχωρεί και φεύγουν μαζί. Η Γκοντζά είναι θυμωμένη με τον Σερντάρ. «Ξέχασες ότι σήμερα είχα ραντεβού με τον γυναικολόγο», του λέει και εκείνος θυμώνει: «Πώς το ξέχασα ο βλάκας! Τόσο πολύ απασχόλησα με άλλα το μυαλό μου που το ξέχασα».

Ομως εκείνη θυμώνει και τον βάζει να κοιμηθεί στον καναπέ, ενώ ο Ερκούτ μπαίνει κρυφά στο σπίτι τους και φεύγει με μια συσκευή εγγραφής, που βρήκε στη σοφίτα. Η Ελίφ βλέπει έναν εφιάλτη σχετικά με τον Γιουσούφ και το όπλο που έχει στο μαγαζί. Ο Σερντάρ ξυπνάει το πρωί και βρίσκει δίπλα του την Αρζού να τον περιμένει. «Τι θέλεις εδώ; Πώς μπήκες; Σήκω και φύγε», της λέει και εκείνη του απαντάει: «Από το σπίτι μου; Κοίταξε τι βρήκα», του λέει και του δείχνει ένα κασετόφωνο. «Για να δούμε τι λέει», και το βάζει σε λειτουργία. Εκεί είναι καταγεγραμμένες οι συνομιλίες τους σχετικά με το πώς σχεδίαζαν να βγάλουν από τη μέση τον Νετζντέτ και την Γκοντζά, ώστε να πάρουν εκείνοι όλα τα χρήματα. Οταν η Γκοντζά ξυπνάει και βλέπει στο μπαλκόνι την Αρζού, γίνεται έξαλλη. «Φύγε από το σπίτι μου τώρα», της λέει, αλλά ο Σερντάρ την πάει στο δωμάτιό τους και της λέει: «Εχεις δίκιο, ούτε εγώ θέλω να τη βλέπω, αλλά είναι τρελή και πρέπει να πηγαίνουμε με τα νερά της. Είναι επικίνδυνη, ας την έχουμε με το μέρος μας. Μόνο να κερδίσουμε μπορούμε από αυτό».

Η Αϊσέλ κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Η Αρζού μπαίνει τυχαία στο δωμάτιο της Τουγκτσέ και κάθεται εκεί και αναπολεί το παρελθόν. Η Ζεϊνέπ και η μαθήτριά της συνεχίζουν το μάθημα και η Τζανσού βελτιώνεται, καθώς πλέον δίνει την απαραίτητη προσοχή. Ο Μουράτ πάει ξανά στο σπίτι του κοριτσιού που του αρέσει, αλλά δεν μπορεί να της μιλήσει, γιατί συναντάει τις φίλες της. Ο Σελίμ επιστρέφει σπίτι και βλέπει τη Ζεϊνέπ με την Τζανσού να κάνουν μάθημα. «Γιατί κάνεις μάθημα ακόμα σ' αυτό το κορίτσι; Σου είπε ψέματα, σε πρόσβαλαν και σε ταπείνωσαν και εσύ τις συγχώρεσες», της λέει, αλλά εκείνη τον ηρεμεί. Η Αρζού πηγαίνει στο κτήμα και η Ελίφ με την Ιντζί παίζουν με το ποδήλατο της Τουγκτσέ. Οταν τις βλέπει γίνεται έξαλλη, πιάνει την Ελίφ και φωνάζει: «Αυτό το ποδήλατο είναι της κόρης μου και δεν θα το πάρεις ξανά, ακούς; Μην τολμήσεις να αγγίξεις ξανά τα πράγματα του παιδιού μου, εξαιτίας σου πέθανε». Ο Σελίμ διώχνει την Αρζού, αλλά εκείνη τον απειλεί: «Δεν θα ησυχάσω αν δεν τιμωρηθείτε! Θα το δεις! Θα πληρώσετε για όσα μου κάνατε και μου στερήσατε».

Ολοι στο κτήμα ανησυχούν για τις επόμενες κινήσεις της Αρζού. Η Αϊσέλ επιστρέφει στο κτήμα άσχημα χτυπημένη από τον άντρα της. Νιώθει πως η ζωή για εκείνη δεν έχει νόημα και προσπαθεί να αυτοκτονήσει, αλλά η οικογένεια Εμιρόγλου την εμποδίζει να κάνει κάποια τρέλα. Η Μελέκ εξηγεί στην Μπαχριγιέ την κατάσταση της Αϊσέλ, αλλά εκείνη την ενδιαφέρει μόνο η δουλειά: «Δεν με νοιάζουν αυτά! Αν μέχρι το Σάββατο δεν τελειώσει τη δουλειά που έχει, δεν θα πάρει φράγκο». Ο Ερκούτ μιλάει στο τηλέφωνο με την Αρζού σχετικά με τον Σερντάρ, αλλά μόλις εμφανίζεται η Ασουμάν το κλείνει. «Τι ετοιμάζετε εσείς οι δύο; Βαρέθηκα τα ψέματά σου και να έχω στα πόδια μου αυτή τη γυναίκα! Ή εγώ ή εκείνη», του λέει και ετοιμάζει τη βαλίτσα της. Ο Καζίμ, ο άντρας της Αϊσέλ, την αναζητά και η Γκιουλάι του λέει πως μένει στο σπίτι της Μελέκ. Ετσι εκείνος την ακολουθεί για να δει πού μένει. Ο Μουράτ ανακαλύπτει πως το κορίτσι που του αρέσει έχει αγόρι. Η Ελίφ ακούει τον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ να μιλούν για το σχολείο της και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και η μικρούλα δηλώνει πως δεν θέλει να πάει στο ακριβό σχολείο.

Νέος έρωτας στη ζωή της Αρζού

Ο Ουμίτ συναντάει τον Σερντάρ και τον ρωτάει τι είναι αυτό που τον προβληματίζει. Εκείνος είναι μεθυσμένος και του μιλάει για την Αρζού και την κόρη τους. Το βράδυ, όταν επιστρέφει στο σπίτι, πάει στο δωμάτιο της μικρής και βλέπει εκεί την Αρζού: «Δεν πρόλαβα να ζήσω το παιδί μου... Δεν άκουσα ούτε μία φορά, μία φορά μόνο, τη λέξη “μπαμπάς”! Κι αυτό εξαιτίας σου», της λέει και η Γκοντζά τον μαζεύει στο δωμάτιό τους. Το επόμενο πρωί, ο Σερντάρ λέει στον Ουμίτ πως πρέπει να έρθουν στην κατοχή τους οι ηχογραφήσεις του και οι όποιες κόπιες υπάρχουν και εκείνος του προτείνει ένα σχέδιο. Στη συνέχεια, η Αρζού παίρνει το αυτοκίνητο του Σερντάρ, αλλά στη διαδρομή χαλάει και ο Ουμίτ, που δήθεν περνάει τυχαία από τον δρόμο, της προσφέρει τη βοήθειά του. Οταν τη βλέπει σαστίζει από την ομορφιά της, ενώ και εκείνη είναι γοητεύεται από εκείνον. Του λέει πως έχει ένα επείγον ραντεβού και εκείνος προσφέρεται να την πάει! Η Αρζού δέχεται. Ενας νέος έρωτας μπαίνει στη ζωή της και όλα από εδώ και στο εξής θα γίνουν διαφορετικά για εκείνη... Ή μήπως όχι;