Μην Ψαρώνεις: Ο Μανώλης είναι έξαλλος με τον Λεωνίδα και την Σάντυ! Οι εξελίξεις 17/10!

Τι θα δούμε απόψε;

Μην Ψαρώνεις: Ο Μανώλης είναι έξαλλος με τον Λεωνίδα και την Σάντυ! Οι εξελίξεις 17/10!

Έχουμε όλες τις εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, «Μην Ψαρώνεις». Ο Μανώλης είναι έξαλλος με τον Λεωνίδα αλλά και με την Σάντυ.

Η γνωριμία τους ξεκίνησε με κόντρα. Μετά ήρθε ο έρωτας. Μία παρεξήγηση, όμως, χώρισε και πάλι τους δρόμους τους.

Μην Ψαρώνεις εξελίξεις

Επεισόδιο 08:
Υπόθεση: Ο Μανώλης είναι έξαλλος με τον Λεωνίδα, αλλά και με τη Σάντυ που τον έπεισε να μετακομίσει στην έπαυλη! Η Σάντυ απ’ την άλλη είναι πολύ χαρούμενη που βλέπει τον Μανώλη να «βράζει» έτσι. Όχι όμως και η Νενέλα η οποία αρνείται κατηγορηματικά να δεχθεί τον ερχομό του «Μπολσεβίκου» στην έπαυλή της.
Στην Αγορά η Τίνα και η Χαρά «παίζουν» με τον Κάρολο και τον Πέτρο με απώτερο σκοπό να καταφέρουν να πουλήσουν περισσότερο... Οι Αραποστάθηδες αποχαιρετούν τον Λεωνίδα. Όλοι εκτός απ’ τον Μανώλη, ο οποίος θα τον επισκεφθεί στο νέο του σπίτι. Εκεί δεν θα γλιτώσει από έναν ακόμη τσακωμό με τη Σάντυ… Μετά από παρέμβαση των παιδιών τους θα συμφωνήσουν προσωρινή ανακωχή... Θα την τηρήσουν όμως;

Μην ψαρώνεις: Ραγδαίες εξελίξεις στα νέα επεισόδια της εβδομάδας (9-10/10)!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της εβδομάδας (9-10/10) για την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Μην ψαρώνεις»!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση...

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου

Επεισόδιο 05

Η Σάντυ ψάχνει τρόπο να απαλλαγεί από τον Μανώλη στην εταιρεία και η Νενέλα αναλαμβάνει τα καινούργια της καθήκοντα στο γραφείο της στην Ψαραγορά! Ο Λεωνίδας και η Τάνια αρχίζουν να ψάχνουν διαμέρισμα για να συγκατοικήσουν , ενώ ο Μπίλυ με τη Ρόζα προσαρμόζονται στην καινούργια τους ζωή στην Ελλάδα. Οι Αγραφιώτισσες μπαίνουν με εχθρικές διαθέσεις στην Αγορά, αλλά κι ο Μανώλης δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Όμως η Σάντυ θα τον χτυπήσει στο αδύνατό του σημείο. Στην τσέπη!

Μην ψαρώνεις: H Σάντυ σαμποτάρει την συγκατοίκηση Λεωνίδα - Τάνιας! Συγκλονιστικές εξελίξεις 3/10!


Πέμπτη 10 Οκτωβρίου

Επεισόδιο 06

Ο Μανώλης με την Σάντυ «στα μαχαίρια» αφού μετά την απόφαση του Μανώλη να μπει συνέταιρος στην εταιρεία «τρώγονται» για το ποιος θα γίνει πρόεδρος. Η ψηφοφορία δεν λειτουργεί οπότε αποφασίζουν να θέσουν μεταξύ τους μια δοκιμασία. Αυτό θα τους βάλει σε νέες περιπέτειες και η Σάντυ θα κινδυνεύσει να αποκαλυφθεί ως ιδιοκτήτρια της Αγοράς… Την ίδια στιγμή η Νενέλα προσπαθεί μανιωδώς να βρει υπαλλήλους για ν’ ανοίξει επιτέλους ο πάγκος τους στην Αγορά, αλλά οι προσδοκίες της είναι κάπως υψηλές. Δύο νέα κορίτσια, όμως, θα την εντυπωσιάσουν… Ταυτόχρονα η μυστηριώδης εξαφάνιση του Μπίλυ θα φέρει νέα αναστάτωση στο σπίτι των Αραποστάθηδων…