Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Σοφία προσπαθεί να πλησιάσει πάλι τον Άρη! Εξελίξεις - σοκ στο σημερινό 22/10 επεισόδιο!

Μάθετε πρώτοι τι θα συμβεί!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Σοφία προσπαθεί να πλησιάσει πάλι τον Άρη! Εξελίξεις - σοκ στο σημερινό 22/10 επεισόδιο!

Η Σοφία προσπαθεί να πλησιάσει πάλι τον Άρη! Εξελίξεις - σοκ στο σημερινό 22/10 επεισόδιο του «Γυναίκα χωρίς όνομα», στον Αντ1!

Τρίτη 22 Οκτωβρίου

Επεισόδιο 27

Η Μαρίνα έχει μια αμήχανη συνάντηση με την Ιωάννα και τον Μιχάλη, που θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Η Σοφία προσπαθεί να πλησιάσει πάλι τον Άρη κι αυτός την προειδοποιεί να μείνει μακριά του, την ίδια στιγμή που η Έλλη προσπαθεί να τον προσεγγίσει και να διορθώσει τα λάθη της. Η Ρένα, μετά την πιεστική στάση του Αντρέα, φεύγει από το σπίτι και ζητάει από την Μαρίνα να την φιλοξενήσει. Η Κάτια και ο Νίκος καλούν τον Αργύρη για τραπέζι, όμως η βραδιά θα έχει μια απρόσμενα άσχημη εξέλιξη. Όταν ο Αργύρης θα επιστρέψει στο σπίτι του Νίκου για κάτι που ξέχασε, θα δει κάτι που θα τον σοκάρει…

Γυναίκα χωρίς όνομα: Ανακοίνωση "βόμβα" από τον Μιχάλη στο σημερινό επεισόδιο (21/10)

Γυναίκα χωρίς όνομα: Αποκλειστικό «βόμβα»! Ο Νίκος είναι ο δολοφόνος της γυναίκας του!

Σας έχουμε ένα αποκλειστικό «βόμβα» για την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα»! Ο Νίκος είναι ο δολοφόνος της γυναίκας του!

Η Κλειώ αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Φώτη τον δολοφόνο της μητέρας της και θα ζητήσει να πάρει εκδίκηση. Ο πατέρας της ο Νίκος θα είναι εκείνος που θα την παρακινήσει να τον σκοτώσουν. Ομως η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική.

Ολοι γνωρίζουν πως η γυναίκα του Νίκου δολοφονήθηκε, αλλά αυτό το έγκλημα δεν εξιχνιάστηκε ποτέ. Η κόρη του η Κλειώ ήταν τότε μικρό κοριτσάκι και βρέθηκε μπροστά στο άψυχο κορμί της μητέρας της, βλέποντας μια αντρική φιγούρα να απομακρύνεται. Από τότε ο εφιάλτης έρχεται συνέχεια για να την αναστατώσει. Δεν ξεπέρασε ποτέ τον χαμό της, που τη βασανίζει ακόμη. Οσο και να θέλει να προχωρήσει στη ζωή της, και πράγματι το προσπαθεί, αυτή η εικόνα δεν λέει να φύγει από το μυαλό της. Ο Κωστής στέκεται δίπλα της και τη βοηθάει στις δύσκολες στιγμές, αλλά η μνήμη της την πάει συνεχώς πίσω στο παρελθόν.

Γυναίκα χωρίς όνομα: Ανακοίνωση "βόμβα" από τον Μιχάλη στο σημερινό επεισόδιο (21/10)

Εκείνος θέλει πραγματικά να την κάνει να ξεχάσει, αλλά δεν είναι εύκολο, καθώς το κορίτσι έχει πληγωθεί βαθιά μέσα του και η απώλεια αυτή την έχει στιγματίσει για πάντα. Αυτό που τη σημάδεψε ακόμη περισσότερο ήταν ο τρόπος που χάθηκε τόσο άδικα η γυναίκα που την έφερε στον κόσμο. Κάποια στιγμή η Κλειώ θα γνωρίσει τον Φώτη και θα αναγνωρίσει στο πρόσωπό του τον φονιά της μάνας της. Τότε θα ξυπνήσει το μίσος μέσα της και η ανάγκη να πάρει εκδίκηση. Θα γίνει σκιά του και θα ψάξει να βρει την κατάλληλη στιγμή για να τον πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Αυτή η αποστολή τής γίνεται αυτοσκοπός και θα έχει σύμμαχό της τον πατέρα της. Της το λέει ξεκάθαρα: «Αυτός που σκότωσε τη μάνα σου πρέπει να πληρώσει».

Η ζωή του Φώτη κινδυνεύει

Η Κλειώ λέει στον Νίκο ότι ο Φώτης είναι εκείνος που σκότωσε τη μητέρα της. Οτι τον έχει αναγνωρίσει και δεν θα ησυχάσει, αν δεν τιμωρηθεί. Τότε ο Νίκος έχει έναν ακόμη λόγο να τον σκοτώσει. Του πήρε την Κάτια όταν ακόμη ήταν νέοι. Τώρα είναι εκείνος που και η κόρη του θέλει να εκδικηθεί. Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος που στο αρρωστημένο του μυαλό το να αφαιρείς τη ζωή κάποιου που σε έχει βλάψει είναι θεία δίκη και όχι έγκλημα. Πατέρας και κόρη βάζουν στο στόχαστρό τους τον Φώτη και ένα ανθρωποκυνηγητό ξεκινάει. Η ζωή του Φώτη θα βρεθεί και πάλι σε κίνδυνο κι αυτή τη φορά ο εχθρός θα είναι υπεράνω πάσης υποψίας.

Ομως η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Το μυαλό του Νίκου είναι διαταραγμένο και πλέον είναι γνωστό πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει. Το δεύτερο βράδυ που κράτησε έγκλειστη την Κάτια στο σπίτι του, το έδειξε πολύ καλά. Οταν εκείνη του είπε ότι θέλει να φύγει, αμέσως θόλωσε το μυαλό του, την έπιασε από τον λαιμό και άρχισε να την ταρακουνάει. Η βία είναι η δεύτερη φύση του και ξυπνάει στις γυναίκες που θεωρεί κτήμα του. Με την παραμικρή αντίρρηση χάνει τον έλεγχο. Κατηγορεί τους άλλους για τις πράξεις του και ζηλεύει παθολογικά. Οι αντιδράσεις του είναι έντονες. Με την Κάτια έχει ψύχωση και θεωρεί ότι είναι ο μόνος άνθρωπος που τη λάτρεψε. Ομως μόλις εκείνη πήγε να του φέρει αντίρρηση, δεν δίστασε να στραφεί εναντίον της.

Η γυναίκα του είχε πέσει κι εκείνη θύμα κακοποίησης. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο άντρας της την είχε χτυπήσει πολύ άσχημα. Η κακοποιημένη γυναίκα ήθελε να φύγει, αλλά δεν έβρισκε το κουράγιο. Οταν προσπάθησε να το κάνει, έχασε την ίδια της τη ζωή. Γιατί ο Νίκος δεν θα την άφηνε ποτέ να τον εγκαταλείψει. Στην προσπάθειά της να διαφύγει, εκείνος τη δολοφόνησε. Η Κάτια δεν το γνωρίζει, αλλά ξέρει ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι ικανός να φτάσει στον φόνο. Γι' αυτό και τον φοβάται. Θέλει να δραπετεύσει από τη φυλακή αυτή, αλλά για καιρό ακόμη θα υποφέρει στα χέρια του.

Της Κωνσταντίνας Γαρνέλη

Πηγή: TV24