Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μην αρχίζεις την Μουρμούρα: Ο Μηνάς κάνει μια γλυκιά έκπληξη στην βούλα! Οι εξελίξεις σήμερα 23/10!

Νέοι μπελάδες για τον Ηλία!

Μην αρχίζεις την Μουρμούρα: Ο Μηνάς κάνει μια γλυκιά έκπληξη στην βούλα! Οι εξελίξεις σήμερα 23/10!
TV24 23.10.2019 12:36

Ο Μηνάς κάνει μια γλυκιά έκπληξη στην βούλα! Όλες οι εξελίξεις για το επεισόδιο σήμερα 23/10 της σειράς «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα», στον AlphaTv!

Διαβάστε αναλυτικά...

Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα – Επεισόδιο 7
Η Βούλα γκρινιάζει λόγω «εγκλεισμού» και ο Μηνάς αποφασίζει να της κάνει έκπληξη μια ωραία έξοδο. Αλλά… Η Βέλη αποφασίζει να αποδείξει στον Άγγελο ότι είναι σοβαρή φοιτήτρια, κάνοντας την πρώτη της εργασία για τη σχολή. σε μία μέρα…Ο Μπάμπης πρέπει να νοικιάσει το σπίτι της μάνας του. Όμως δεν βρίσκει ενοικιαστές. Όταν η Ξένια διαπιστώνει… Ο Ηλίας συνειδητοποιεί ότι ο παιδίατρος ξεσηκώνει την Καίτη να θηλάζει δημόσια. Εκείνος προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη, αλλά η Καίτη το έχει πάρει πατριωτικά και θέλει να οργανώσει έναν ταυτόχρονο δημόσιο θηλασμό…

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο Ηλίας νιώθει πνιγμένος οικονομικά - Θα τον σώσει η Καίτη! Οι εξελίξεις 16/10!

Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα: Δεν λένε ούτε «καλημέρα» Μηνάς - Βούλα! Ποια είναι η σχέση τους εκτός πλατό;

Δεν λένε ούτε «καλημέρα» Μηνάς - Βούλα, που αγαπήσαμε μέσα από την σειρά «Μην Αρχίζει την Μουρμούρα». Ποια είναι η σχέση τους εκτός πλατό;

Τι και αν στα επεισόδια τους βλέπουμε να είναι πολύ αγαπημένοι, πίσω από τις κάμερες φαίνεται πως είναι στα... «μαχαίρια».

Τι είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς;

Σύμφωνα με το «Πρωινό» ο Αντώνης Αντωνίου και η Ελένη Κοκκίδου δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις όταν οι κάμερες σβήνουν, δεν ανταλλάζουν κουβέντα.

Όπως χαρακτηριστικά είπαν, οι δύο ηθοποιοί συνεργάζονται απλά και μόνο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και μετά δεν μιλάνε καθόλου μεταξύ τους.

Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα Μηνάς Βούλα

Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα: Απαγάγουν τη χήνα του Μηνά! Όλες οι εξελίξεις 17/10 στην σειρά του Alpha tv!

Σας έχουμε όλες τις εξελίξεις 17/10 στην σειρά του Alpha tv, «Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα». Κάποιοι απαγάγουν τη χήνα του Μηνά.

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στις 21:00 - Επεισόδιο: 6. Στο χθεσινό επεισόδιο τι είδαμε;

Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα εξελίξεις

Guest: Κωνσταντίνα Λιναρδάτου (Σοφούλα)

Ο Άγγελος παθαίνει πανικό με τα ψώνια του στρατού και η Βέλη προθυμοποιείται να τον βοηθήσει. Όμως, δεν ξέρει τι την περιμένει…
Η Ξένια και ο Μπάμπης ανακαλύπτουν ότι η κάρτα τους έχει χρεωθεί από ψώνια που δεν κάνανε. Ή μήπως κάνανε; Και τότε ποιος τα έκανε;
Ο Ηλίας μαθαίνει ότι η Καίτη διαδίδει κρυφά ότι θα πουν την κόρη τους Μπία και γίνεται έξαλλος. Παράλληλα η Καίτη μαθαίνει ότι ο Ηλίας διαδίδει ότι θα πουν την κόρη τους Ελπινίκη. Τελικά αποφασίζουν να καθίσουν κάτω και να πάρουν μια απόφαση.
Κάποιοι απαγάγουν τη χήνα του Μηνά και του ζητάνε να «πουλήσει» το κυριακάτικο παιχνίδι. Αλλά λογαριάζουν χωρίς… τη Βούλα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μην αρχίζεις την Μουρμούρα: Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια της εβδομάδας (9-10/10)!

Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα: O Άγγελος έχει πει ένα «αθώο» ψεματάκι! Τι εξελίξεις έχουμε σήμερα 3/10;

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο Youweekly.gr

Share