Αστέρια στην Άμμο: Ο Νικηφόρος λαμβάνει ένα μυστηριώδες μήνυμα! Σημαντικές οι σημερινές 24/10 εξελίξεις!

Όλα όσα θα δούμε σήμερα!

Αστέρια στην Άμμο: Ο Νικηφόρος λαμβάνει ένα μυστηριώδες μήνυμα! Σημαντικές οι σημερινές 24/10 εξελίξεις!

Σημαντικές είναι οι σημερινές 24/10 εξελίξεις στην καθημερινή σειρά «Αστέρια στην Άμμο», στον AlphaTv! Ο Νικηφόρος λαμβάνει ένα μυστηριώδες μήνυμα!

Διαβάστε αναλυτικά το επεισόδιο...

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 31

Η Αλεξία ανακοινώνει πως έχει κανονίσει ένα μεγάλο ταξίδι στην Ινδία και πως θα αναχωρήσει άμεσα, αναστατώνοντας την Δέσποινα και τον Μάξιμο, ο οποίος ξεσπά στην μητέρα του κατηγορώντας την πως του διέλυσε τη ζωή. Η Άννα ανακαλύπτει κάτι περίεργο στη λίστα με τις κλήσεις της Αριάδνης και καλεί την Αλεξία. Στο μεταξύ την στιγμή που ο Νικηφόρος βγάζει έναν ακόμα προεκλογικό λόγο, φτάνει ένα μυστηριώδες μήνυμα στο κινητό του. Την ίδια ώρα ο Ιάκωβος συζητά με τον Μάνταλ την απόφασή του να παντρευτεί την Σάσα.

Τι είδαμε στο χθεσινό (23/10) επεισόδιο;

Αστέρια στην Άμμο: Η Μαργαρίτα αποκαλύπτει στον Αντρέα το μυστικό της! Σημαντικές οι σημερινές 22/10 εξελίξεις!

Η Μαργαρίτα αποκαλύπτει στον Αντρέα το μυστικό της! Σημαντικές οι σημερινές 22/10 εξελίξεις στην καθημερινή σειρά «Αστέρια στην Άμμο», στον AlphaTv!

Δείτε αναλυτικά...

Τρίτη 22 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 29

Ο Λουκάς με την Χρυστάλλα καταλήγουν μαζί στο ίδιο ξενοδοχείο στην Ρόδο. Η Αλεξία είναι συντετριμμένη, δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο την αποφεύγει ο Μάξιμος. Μην ξέροντας τι άλλο να υποθέσει, καταλήγει πως ο Μάξιμος τα έχει ξαναφτιάξει με την Αριάδνη. Την ίδια στιγμή η Άννα συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση της εξαφάνισης και καλεί στο γραφείο της τον Νικηφόρο Απέργη. Η Μαργαρίτα αποκαλύπτει στον Αντρέα το μυστικό που κρύβει τόσο καιρό καθώς και τους εφιάλτες που βλέπει από παιδί στον ύπνο της.

Αστέρια στην Άμμο: Συνάντηση κορυφής για τον Λουκά! Αλλάζουν τα δεδομένα! Ραγδαίες εξελίξεις σήμερα 21/10!

Αστέρια στην Άμμο: Ραγδαίες εξελίξεις με την εξαφάνιση της Αριάδνης! Τι θα δούμε σήμερα 18/10;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την εξαφάνιση της Αριάδνης στην καθημερινή σειρά «Αστέρια στην Άμμο». Τι θα δούμε σήμερα 18/10;

Η Αριάδνη δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής εδώ και ημέρες.

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου –Επεισόδιο 27

Μετά την εξαφάνιση της Αριάδνης, η αστυνομία ανακρίνει τους πάντες και οι ζωές όλων αναστατώνονται. Ο Ίωνας μην έχοντας άλλη επιλογή αποκαλύπτει στους γονείς του όλα όσα έγιναν με την Αριάδνη και τους λέει πως ο γάμος δεν θα γίνει. Ο Μάξιμος είναι απόμακρος από την Αλεξία και εκείνη αναρωτιέται τι έχει συμβεί. Η Θάλεια, η μητέρα της Μαργαρίτας, επισκέπτεται την Άννα στον αστυνομικό σταθμό και της ζητά να αφήσει ήσυχη την κόρη της. Η Κλαίρη βρίσκει μια καλή ευκαιρία και βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο της για να «έρθουν λίγο πιο κοντά» ο Λουκάς και η κόρη της, Χρυστάλλα.