Σπύρος Παπαδόπουλος: Η σημερινή βραδιά του «Στην υγειά μας» είναι αφιερωμένη στον Μίμη Πλέσσα!

Ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι του;

Σπύρος Παπαδόπουλος: Η σημερινή βραδιά του «Στην υγειά μας» είναι αφιερωμένη στον Μίμη Πλέσσα!

Η σημερινή βραδιά του «Στην υγειά μας» με παρουσιαστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο είναι αφιερωμένη στον αείμνηστο Μίμη Πλέσσα.

Μια βραδιά γεμάτη αγαπημένα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα από τον παλιό καλό ελληνικό κινηματογράφο είναι η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στις 21.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Αγαπημένοι ηθοποιοί και τραγουδιστές: Μπέσυ Μάλφα, Αντώνης Λουδάρος, Λένα Αλκαίου, Σοφία Βόσσου, Ηλίας Βρεττός, Μπάμπης Βελισσάριος, Πασχάλης Τσαρούχας, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Κώστας Μαρτάκης, Κατερίνα Λιόλιου, Μαυρίκιος Μαυρικίου, Γιάννης Κρητικός και Ευτυχία Φαναριώτη αναλαμβάνουν το μουσικό μέρος της εκπομπής και ερμηνεύουν πολύ γνωστές επιτυχίες του μεγάλου μας συνθέτη.

Συμμετέχουν και μοιράζονται όμορφες στιγμές από το παρελθόν οι: Κώστας Βουτσάς, Άννα Φόνσου, Έρρικα Μπρόγιερ. Την παρέα συμπληρώνουν οι Λουκίλα Καρέρ, Ελευθερία Ρήγου, Ξανθή Γεωργίου και Πέτρος Ξεκούκης, σε μια εκπομπή που παραπέμπει στη «χρυσή» εποχή του ελληνικού κινηματογράφου και τιμά έναν δημιουργό που άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού…

Σπύρος Παπαδόπουλος: Τον "εξαφάνισε" πρόγραμμα έκπληξη! Αυτά είναι τα νούμερα τηλεθέασης 19/10!

Πρόγραμμα έκπληξη "εξαφάνισε" τον Σπύρο Παπαδόπουλο! Αυτά είναι τα νούμερα τηλεθέασης για το Σάββατο 19/10 και είναι... όχι τόσο καλά!

Τα πήγε πάρα πολύ καλά αν κοιτάξει κανείς τι έκαναν τα υπόλοιπα αντίπαλα κανάλια! Αν δεν υπήρχε αυτό το ένα πρόγραμμα που βρέθηκε πάνω από αυτόν θα ήταν ο πρώτος στην ζώνη του αλλά δυστυχώς... δεν!

Ο ΑΝΤ1 έπαιξε ένα πολύ δυνατό χαρτί και έβαλε απέναντι από το "Στην υγεία μας βρε παιδιά" μια συγκλονιστική ταινία η οποία όπως έδειξαν τα μηχανάκια της AGB έκλεψε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και πήρε την πρωτιά με αρκετά μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο ο οποίος στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ο Σπύρος Παπαδόπουλος!

Βραδινή ζώνη

ALPHA: Πανω κάτω και το βράδυ 11,9
AΝΤ1: Η Ρόζα της Σμύρνης 19,3

STAR: Minions 15.0
ΣΚΑΙ: Στην υγεία μας ρε παιδιά 15.6

ALPHA: Η κόρη μου η σοσιαλίστρια 11,2

Δείτε όλα τα νούμερα για εχθές εδώ

Σπύρος Παπαδόπουλος: Άγριος τσακωμός για ένα τσιφτετέλι! Το περιστατικό που δεν είδαμε ποτέ στην εκπομπή!

Κι όμως, ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει εμπλακεί σε άγριο τσακωμό για ένα τσιφτετέλι και μάλιστα το περιστατικό δεν το είδαμε ποτέ στην εκπομπή του!

Αλήθεια έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι συμβαίνει στα παρασκήνια της εκπομπής Στην υγεία μας ρε παιδιά στον ΣΚΑΙ; Μιλάμε για γυρίσματα που κρατούν έως και 15 ώρες, οπότε εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς ότι τα νεύρα είναι τεντωμένα και τα μάτια…θολά από την κρασοκατάνυξη.

Τα ευτράπελα που έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων είναι πολλά. Κάποια είναι ξεκαρδιστικά και κάποια άλλα εκνευριστικά, κυρίως για τον Παπαδόπουλο που πρέπει να κρατά ισορροπίες και να παίζει τον ρόλο του Κυανόκρανου, καθώς πολλές φορές αυτά που ακούει και βλέπει τον βγάζουν απ’ τα ρούχα του.

Νεαρά, ταλαντούχα ηθοποιός για παράδειγμα είχε κάνει παράπονα στην παραγωγή επειδή…την εξαφάνισε. Ζήτησε να αλλάξει, θέση να μπει πιο κεντρικά, για να μη χάνεται απ’ τα πλάνα του σκηνοθέτη.

Μια άλλη καλλίγραμμη παρουσία τα έβαλε με τον σκηνοθέτη γιατί σε ένα από τα τσιφτετέλια που… έδωσε πόνο, εκείνος προτίμησε να δείχνει πλάνα της δεσποινίδας που χόρευε δίπλα της και όχι της ίδιας.

Ψιλοπαρεξηγήσεις έχουν συμβεί επίσης για τα τραγούδια που θα μπουν στην εκπομπή, το πόσα κομμάτια θα πει ο καθένας και τα πλάνα που θα πάρει.

Οι αντοχές του Σπύρου Παπαδόπουλου και της παραγωγής δοκιμάστηκαν ιδιαίτερα στο εορταστικό επεισόδιο, όταν συνέβη ένας διπλός τσακωμός με πρωταγωνίστριες την Αποστολία Ζώη και τη Demy!

Η πρώτη δεν τραγούδησε όσο αρχικά είχε υπολογίσει με αποτέλεσμα να δημιουργήσει φασαρία, ενώ η δεύτερη αποχώρησε διότι δεν την έβαλαν να κάτσει κάπου κεντρικά. Τελικά χάρη στο μοντάζ, ο τσακωμός δεν βγήκε ποτέ στον αέρα και έτσι μόνο να τον φανταζόμαστε μπορούμε…