Έρωτας Μετά: «Βόμβα» μεγατόνων! Ο Χρήστος θρηνεί την νεκρή Άννα!

Αποκλειστικό που συγκλονίζει για τα επόμενα επεισόδια!

Έρωτας Μετά: «Βόμβα» μεγατόνων! Ο Χρήστος θρηνεί την νεκρή Άννα!

«Βόμβα» μεγατόνων «έσκασε» για την δραματική σειρά «Έρωτας Μετά» που προβάλλεται στον Alphatv. Ο Χρήστος θρηνεί την νεκρή Άννα.

Πριν από αρκετές εβδομάδες, με αποκλειστικό σας είχαμε αποκαλύψει, πως η Άννα εντοπίστηκε νεκρή.

Στο παρελθόν η Αννα και ο Κωνσταντίνος δεν μπορούν να μείνουν χώρια, ενώ η Μάγδα μαθαίνει την αλήθεια και τον συμβουλεύει να κάνει το σωστό. Πίσω στο σήμερα, βρίσκουν το πτώμα της Αννας και ο Σωκράτης αναρωτιέται αν ο Ηλίας έχει κάποια σχέση με το τραγικό συμβάν!

Μετά τη φαινομενικά τυχαία συνάντησή τους, η Ηλέκτρα κι ο Σωκράτης συζητούν, χωρίς πάντως η Ηλέκτρα να γνωρίζει την αληθινή του ταυτότητα. Την ίδια στιγμή η Νόρα επισκέπτεται τον Δημήτρη στην Ιτιά, προσπαθώντας να μάθει όσο περισσότερα μπορεί για την Αννα, ενώ ο γιατρός Θεοδώρου έχει ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου. «Δείχνει να ανταποκρίνεται στα ερεθίσματα του περιβάλλοντος και αυτό είναι ένα καλό σημάδι για την εξέλιξη της υγείας του. Υπάρχει μια θεραπεία που γίνεται κυρίως στο εξωτερικό και θα τη δοκιμάσουμε! Ισως να έχουμε θετικά αποτελέσματα και να ανοίξει ακόμα και τα μάτια του», λέει στην Αντιγόνη, η οποία χαίρεται με τα νέα που ακούει και ελπίζει πλέον να ξυπνήσει από το κώμα ο γιος της. Πίσω στο παρελθόν, η Ηλέκτρα ανακαλύπτει ένα σκουλαρίκι στο σπίτι της Ιτιάς: «Τι σκουλαρίκι είναι αυτό; Δεν είναι δικό μου...» του λέει και εκείνος προσπαθεί να κρύψει την ταραχή του: «Δικό σου θα είναι και δεν το θυμάσαι με τόσα που έχεις». Στο μεταξύ και η Αννα καταλαβαίνει πως της λείπει ένα σκουλαρίκι και ενημερώνει τον Κωνσταντίνο, ο οποίος προσπαθεί να διορθώσει την κατάσταση. Η Αντιγόνη βγαίνει για δείπνο με τον Περικλή, επιχειρώντας να εξακριβώσει τα πραγματικά του συναισθήματα. Τέλος, η συνάντηση του Κωνσταντίνου και της Αννας για να της δώσει το σκουλαρίκι θα τους φέρει ξανά αντιμέτωπους με τα πραγματικά τους συναισθήματα και θα παραδοθούν στο πάθος τους! Πίσω στο σήμερα, ο γιατρός Θεοδώρου υποβάλλει τον Κωνσταντίνο σε μια εξελιγμένη θεραπεία για να ξυπνήσει και παρόλο που η μέθοδός του δείχνει να λειτουργεί, τελικά δεν καταφέρνουν να μιλήσουν με τον Κωνσταντίνο, ο οποίος επιστρέφει στην αρχική του κωματώδη κατάσταση.

Ενταση ανάμεσα σε Αννα και Ειρήνη
Ο Παπαδόπουλος προσπαθεί να κάνει την Ολγα να ξεχαστεί από τον εγκλεισμό της στη φυλακή και η σχέση του Νίκου με την Αλίκη προχωράει σε άλλο επίπεδο. Η Ηλέκτρα, φορτισμένη από το περιστατικό με τον Κωνσταντίνο, καταλήγει να μιλήσει στον Σωκράτη εφ’ όλης της ύλης. Την ίδια στιγμή ο Φώτης μαθαίνει κάτι που φέρνει τα πάνω κάτω στην αστυνομική έρευνα, αφού δέχεται μια πληροφορία που ταράζει τα νερά στην υπόθεση της Αννας. «Βρέθηκε ένα πτώμα γυναίκας, ίσως να έχει να κάνει με την υπόθεση που ερευνάτε, είναι πολύ κοντά στο σημείο του δυστυχήματος», λέει η πληροφορία και ο Φώτης ενημερώνει τον Γιώργο: «Μάλλον βρέθηκε η Αννα», και οι δύο ξεκινούν για εκεί. Τρία χρόνια πριν, ο χωρισμός της Ειρήνης από τον Λάμπρο προκαλεί εντάσεις ανάμεσα σε αυτήν και την Αννα, η οποία της υπενθυμίζει πως για τη σχέση της είχε επιλέξει να μιλήσει με την Ηλέκτρα και όχι μαζί της. Στο μεταξύ, ο Κωνσταντίνος αποφασίζει να αποκαλύψει στη Μάγδα την αλήθεια για τη σχέση του με την Αννα, όταν εκείνη τον βλέπει σκεπτικό. «Εχω χάσει το μυαλό μου! Ξέρω, κάνω λάθος, αλλά είμαι ερωτευμένος με άλλη γυναίκα», της λέει και εκείνη του απαντάει: «Αυτά τα πράγματα έρχονται χωρίς να τα υπολογίσεις... Πράγματα που έλεγες δεν θα έκανες ποτέ, στην πορεία κάτι αλλάζει και τελικά τα κάνεις! Είμαι σίγουρη ότι θα επιλέξεις να κάνεις το σωστό». Παράλληλα η Αντιγόνη αποφασίζει να εγκαταλείψει την εταιρεία, ωστόσο η Μάγδα προσπαθεί να την πείσει για το αντίθετο: «Ξέρω πως δεν έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις και πως δεν με συμπαθείς, αλλά είσαι η ψυχή αυτής της εταιρείας και σε έχει ανάγκη! Σκέψου το! Ο Κωνσταντίνος σε χρειάζεται». Οταν βρίσκουν το πτώμα της Αννας, ο Σωκράτης πιέζει τον Ηλία για να μάθει αν είχε καμία ανάμειξη με το περιστατικό και του ξεκαθαρίζει ότι η Ηλέκτρα πλέον είναι δική του αρμοδιότητα. Τρία χρόνια πριν, όλοι παρευρίσκονται στη μιλόνγκα που οργάνωσε η Ηλέκτρα με την Αννα στην αίθουσα χορού, ενώ η Αννα είναι η βασίλισσα της βραδιάς.

Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Ο Φώτης και ο Γιώργος σπεύδουν στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα της γυναίκας, το οποίο... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ TiVi ΣΙΡΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΜΕ ΜΟΝΟ 1 ΕΥΡΩ!!

Έρωτας Μετά: Τραγωδία! Η Άννα νεκρή! Σπαρακτικές εικόνες στην κηδεία της!

Τραγωδία οι εξελίξεις της σειράς «Έρωτας Μετά» που προβάλλεται στον Alpha tv. Η Άννα νεκρή και οι εικόνες από την κηδεία της είναι σπαρακτικές.

Επίλογος στο τι απέγινε η Αννα θα μπει στα επόμενα επεισόδια, όταν το σώμα της άτυχης γυναίκας θα βρεθεί θαμμένο κοντά σε μια λίμνη! Η είδηση του θανάτου της συγκλονίζει τον Χρήστο και τα παιδιά της, αλλά και την Ηλέκτρα! Το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει όλες τις τραγικές σκηνές!

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Έρωτας Μετά Άννα νεκρή τραγωδία

Ηθοποιός του Έρωτας Μετά αποκαλύπτει: «Ήρθε και μου τράβηξε με δύναμη τα...»!

Ενα ατύχημα αποκαλύπτει έναν μεγάλο παράνομο έρωτα! Τα αναπάντητα ερωτήματα πολλά και η προδοσία τεράστια! Ο άντρας, ο Κωνσταντίνος, μένει σε κώμα και δεν μπορεί να ρίξει φως στην υπόθεση, ενώ η γυναίκα, η Αννα, είναι εξαφανισμένη! Οι απατημένοι σύζυγοι Χρήστος και Ηλέκτρα προσπαθούν να βρουν μια άκρη, μια απάντηση και έναν λόγο για τον οποίο ζουν αυτές τις τραγικές καταστάσεις. Μέσα σ' ένα βράδυ είδαν τις όμορφα πλασμένες ζωές τους να καταρρέουν σαν χάρτινοι πύργοι, αφού μέσα στο ίδιο τους το σπίτι και μπροστά στα μάτια τους οι άνθρωποι της ζωής τους τούς κορόιδευαν και διατηρούσαν παράλληλα ερωτική σχέση.

Από την άλλη, η μητέρα του Κωνσταντίνου, η Αντιγόνη, από την αρχή μιλάει για εγκληματική ενέργεια, αφού το ατύχημα του γιου της έγινε κάτω από μυστήριες συνθήκες! Ποιος και γιατί πυροβόλησε εναντίον του και το αμάξι ξέφυγε από την πορεία του; Ετσι, προσλαμβάνει ντετέκτιβ για να ερευνήσει την υπόθεση και να βρει τον ένοχο που έφερε τον γιο της σ' αυτή την κατάσταση. Παράλληλα, η αστυνομία προσπαθεί να βρει την εξαφανισμένη Αννα, ενώ όλα τα στοιχεία οδηγούν στον τόπο καταγωγής της και στον αδελφό της Αποστόλη, αφού είχε πει σε όλους -πριν το ατύχημα- ότι θα βρισκόταν εκεί. Εκείνος υποστηρίζει πως έχει χρόνια να τη δει και ένα νέο κουβάρι μυστηρίου ξετυλίγεται. Πού βρίσκεται η Αννα; Είναι ζωντανή ή νεκρή; Κι αν ζει, γιατί δεν εμφανίζεται; Σύντομα, όμως, η τραγική αλήθεια βγαίνει στο φως...

Σπαρακτικές εικόνες στην κηδεία της

Ενα πρωί ο Χρήστος είναι μαζί με την Ηλέκτρα, όταν δέχεται ένα τηλεφώνημα από την αστυνομία ότι βρέθηκε θαμμένο ένα πτώμα και τον καλούν για αναγνώριση. «Ισως βρέθηκε η Αννα... νεκρή», λέει στην Ηλέκτρα, η οποία σοκάρεται και θέλει να πάει μαζί του. Εκείνος όμως δεν την αφήνει. Οταν φτάνει εκεί, ο Γιώργος με τον Φώτη, που έχουν ήδη αναγνωρίσει ότι το πτώμα ανήκει στην Αννα, δεν τον αφήνουν να περάσει. «Αφήστε με να δω τη γυναίκα μου, φύγετε όλοι», λέει και τους σπρώχνει μακριά. Εκείνοι προσπαθούν να τον συγκρατήσουν, όπως επίσης και οι διασώστες.

Έρωτας Μετά Άννα νεκρή τραγωδία

Έρωτας Μετά Άννα νεκρή τραγωδία

Ο Χρήστος ανοίγει τον σάκο, όπου αντικρίζει τη νεκρή σύζυγό του! Αρχίζει να κλαίει και να ουρλιάζει, ενώ αγκαλιάζει το πτώμα της, αφού παρά την προδοσία της, εκείνος συνεχίζει να την αγαπά! Στη συνέχεια καταρρακωμένος ανακοινώνει τα δυσάρεστα νέα στα παιδιά του, που πάντα ήλπιζαν σ' ένα θαύμα, να επιστρέψει η μητέρα τους. Την ίδια ώρα και η Ηλέκτρα, που βρίσκεται στο νοσοκομείο στο πλευρό του Κωνσταντίνου, μαθαίνει τα δυσάρεστα και λέει στον άντρα της: «Βρέθηκε η Αννα νεκρή». Εκείνος παθαίνει έμφραγμα και οι γιατροί σπεύδουν να τον σώσουν. «Σας παρακαλώ, σώστε τον άντρα μου», φωνάζει η Ηλέκτρα, ενώ η Αντιγόνη, που φτάνει εκείνη τη στιγμή και βλέπει αυτές τις εικόνες, καταρρέει! Οι γιατροί καταφέρνουν να τον επαναφέρουν, ενώ δάκρυα διακρίνονται στην άκρη των ματιών του, στοιχείο που δίνει ελπίδες ότι μια μέρα ο άντρας θα ξυπνήσει από το κώμα!

Έρωτας Μετά Άννα νεκρή τραγωδία

Την επόμενη μέρα τελείται η κηδεία της Αννας... Από μακριά παρακολουθεί ο Αποστόλης, που δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε για πάντα την αδελφή του, παρόλο που δεν είχαν καλές σχέσεις! Το παρών δίνει και η Ηλέκτρα με τα παιδιά της, ενώ ο Χρήστος με τον Νίκο και την Ειρήνη αγκαλιάζονται και προσπαθεί ο ένας να δώσει κουράγιο στον άλλον! Παρά το γεγονός ότι η απορία γύρω από το τι απέγινε η Αννα μετά το ατύχημα λύθηκε, ωστόσο συνεχίζει να παραμένει μυστήριο το πώς και γιατί η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή και θαμμένη! Ποιος τη σκότωσε και ποιος την έθαψε; Σύντομα θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα.

Έρωτας Μετά Άννα νεκρή τραγωδία

Έρωτας Μετά Άννα νεκρή τραγωδία