Πρόγραμμα τηλεόρασης, Κυριακή 3/11! Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Δείτε αναλυτικά...

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Κυριακή 3/11! Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Δείτε αναλυτικά, το πρόγραμμα τηλεόρασης, για σήμερα, Κυριακή 3/11! Οι αγαπημένες σας σειρές, εκπομπές, ταινίες και προγράμματα από όλα τα κανάλια.

Δείτε αναλυτικά...

προγραμμα

προγραμμα 1

προγραμμα 2

προγραμμα 3

προγραμμα 4

Γυναίκα χωρίς όνομα: Σούπερ αποκλειστικό - Απαγωγή βόμβα για την Κάτια!

Σούπερ αποκλειστικό για το "Γυναίκα χωρίς όνομα"! Απαγωγή "βόμβα" για την Κάτια! Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Η μοίρα φέρνει στον δρόμο της Μάρθας την Κάτια και τότε δεν χάνει την ευκαιρία. Φορώντας το προσωπείο της «καλής» φίλης και εκμεταλλευόμενη τη μερική απώλεια μνήμης της, την πηγαίνει σε ένα απομακρυσμένο ξενοδοχείο, μακριά από όλους.

Γυναίκα χωρίς όνομα: Αποκλειστικό! «Δεν είναι παιδί σου» - Η Ιωάννα σοκάρει τον Μιχάλη!

Η Μάρθα δεν μπορεί να ησυχάσει τώρα που ξέρει ότι η Κάτια ζει. Ο εφιάλτης της είναι μήπως η Μαρίνα τη βρει πρώτη και ανακαλύψει όλη την αλήθεια για εκείνη. Δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να συμβεί αυτό, γιατί ξέρει ότι θα τη χάσει για πάντα. Ετσι, κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μαθαίνει όσα περισσότερα σχετικά με την πορεία της έρευνας. Για αυτό, άλλωστε, κλαίγοντας είχε πει στον Φώτη: «Με κρατάς έξω από όλα. Δεν με εμπιστεύεσαι». Εκείνος της είχε απαντήσει: «Επαψα να σε εμπιστεύομαι προτού η Κάτια μπει στο νοσοκομείο». Οι υποψίες του Φώτη ότι η Μάρθα είναι υπεύθυνη για την εξαφάνισή της Κάτιας γίνονται όλο και πιο βάσιμες, καθώς η συμπεριφορά της γυναίκας, μόλις μαθαίνει ότι η αντίπαλός της ζει, γίνεται όλο και πιο περίεργη. Ακόμη κι όταν του έλεγε με τρεμάμενη φωνή, «Εύχομαι με όλη την καρδιά μου να βρείτε την Κάτια και να κάνει η Μαρίνα μια καινούρια αρχή με τη μητέρα της στο πλάι της και να ζητήσω κι εγώ από την ίδια συγγνώμη για να εξιλεωθώ», δεν την πίστεψε και είχε δίκιο. Τώρα η Μάρθα είχε βάλει σκοπό να εντοπίσει πρώτη την Κάτια και θα κάνει τα πάντα για αυτό. Ο Νίκος ξέρει ότι πλέον της είναι άχρηστος. Μπορεί να τον βρήκε και να τον απείλησε για μία ακόμη φορά, αλλά αφού δεν τη σκότωσε τότε, δεν θα το κάνει και τώρα. Δεν μπορεί να βασιστεί πάνω του. Ομως δεν είναι η μόνη που την ψάχνει. Εκτός από την ίδια, είναι και η Μαρίνα με τον Φώτη που την αναζητούν, η αστυνομία αλλά και ο Νίκος, που την κυνηγάει μανιασμένα. Και τώρα που έχει δώσει σημεία ζωής, όλοι εντείνουν ακόμη περισσότερο τις προσπάθειές τους.

Η νέα φυλακή της Κάτιας

Τελικά η Μάρθα είναι εκείνη που στέκεται πιο τυχερή από όλους. Η Κάτια είχε συναντήσει δυο φορές τον Φώτη στο παρελθόν, αλλά καθώς θυμόταν τα λόγια της Μάρθας, θεώρησε ότι θα της κάνει κακό και δεν εμφανίστηκε. Με τη Μάρθα όμως είναι διαφορετικά. Η Κάτια θεωρεί ότι είναι με το μέρος της και ότι θέλει το καλό της. Οταν συναντιούνται, η Μάρθα την πείθει άλλη μία φορά για τις καλές της προθέσεις. Παίζει με το μυαλό της και συνεχίζει να πλάθει την ιστορία όπως τη συμφέρει. Η Κάτια φοβισμένη και άβουλη την ακολουθεί και η Μάρθα την πηγαίνει σε ένα απομακρυσμένο ξενοδοχείο, υποτίθεται για να τη σώσει. Η σκέψη της βέβαια είναι να δει τι θα κάνει μαζί της και πώς θα την ξεφορτωθεί. Αυτό που την εμποδίζει είναι η παρουσία του Αργύρη, που στέκεται δίπλα της συνέχεια. Η Κάτια πλέον θα ζει στο ξενοδοχείο αυτό κι εκεί θα γνωρίσει τη Βάσω, μια καμαριέρα με την οποία θα αναπτύξει φιλικές σχέσεις. Αν και είναι φοβισμένη στην αρχή, τελικά ανάμεσα στις δυο γυναίκες θα δημιουργηθεί ένα κλίμα εμπιστοσύνης και η Κάτια σιγά-σιγά θα αρχίσει να της ανοίγεται και να της λέει αυτά που της βαραίνουν την καρδιά.

Πηγή: TiVi ΣΙΡΙΑΛ