8 Λέξεις: Βόμβα! Η Έρση έγκυος εγκαταλείπει τον Οδυσσέα!

Σούπερ αποκλειστικό!

8 Λέξεις: Βόμβα! Η Έρση έγκυος εγκαταλείπει τον Οδυσσέα!

Βόμβα στην σειρά του ΣΚΑΙ «8 Λέξεις»! Τα «χτυπήματα» που δέχεται η Έρση από τον Οδυσσέα είναι συνεχόμενα για αυτό έγκυος τον εγκαταλείπει!

Η Έρση κάθε μέρα που περνάει όλο και απογοητεύεται από τη συμπεριφορά του Οδυσσέα. Μπορεί να είναι ευγενικός μαζί της, όμως δεν είναι αυτό που θέλει η ερωτευμένη κοπέλα από τον άντρα της.

8 Λέξεις: Σοκ! Κλείνουν την Ηλιάνα στο ψυχιατρείο!

Τα «χτυπήματα» που δέχεται η Έρση από τον Οδυσσέα είναι συνεχόμενα. Από τη μια η Ηλιάνα που η Ερση ξέρει πολύ καλά ότι είναι στη ζωή του και από την άλλη το κόλλημα του Οδυσσέα με την εξαφάνιση του πατέρα του, που του απορροφά όλη τη σκέψη. Η Ηλιάνα ωστόσο είναι πάντα εκεί, κοντά του. Αθόρυβα προσπαθεί να μη δείξει πόσο ζηλεύει, πόσο ερωτευμένη είναι. «Το παίζει» άνετη, όμως η καρδιά της έχει γίνει χίλια κομμάτια. Ο Οδυσσέας από την άλλη πιστεύει ότι η Έρση είναι υπεράνω, ούτε που του περνάει από το μυαλό ότι η γυναίκα του υποφέρει.

Η αντίστροφη μέτρηση όμως δεν θα αργήσει να ξεκινήσει και όλα αρχίζουν από τη στιγμή που ο Οδυσσέας γυρίζει απογοητευμένος από τη συνάντησή του με την Ηλιάνα. Η διάθεσή του από τη στιγμή που φτάνει στην Κέρκυρα είναι κακή, ενώ ταυτόχρονα πέφτει με τα μούτρα στην υπόθεση της αφάνειας του πατέρα του, μιας και έρχονται στην επιφάνεια νέα στοιχεία σχετικά με το μυστήριο αυτό. Η 'Ερση βλέπει ότι δεν έχει καμία τύχη στο να την προσέξει έστω για λίγο ο Οδυσσέας, ο οποίος, μάλιστα, αντίθετα της επιτίθεται.

Στην προσπάθειά της να ανακατευτεί στις αποφάσεις και τα οικονομικά του Οδυσσέα, η κουβέντα βγαίνει από τα όρια και οδηγεί σε σύγκρουση το... ζευγάρι. Την ίδια στιγμή φτάνει στην Ελλάδα μια δημοσιογράφος, η Γκρέις, η οποία ενδιαφέρεται για την υπόθεση του πατέρα του Οδυσσέα, η Έρση παρότι πικραμένη μαζί του συνεχίζει να τον βοηθάει και επιμένει να τη συναντήσει ο Οδυσσέας. Στο ραντεβού καταλαβαίνει ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με αυτή τη γυναίκα, ώσπου ανακαλύπτει με αποδείξεις πως ο Νικηφόρος με την Γκρέις κάτι κρύβουν.

Κι αυτό το γεγονός ο Οδυσσέας το συζητάει με την Έρση, η οποία πλέον έχει κουραστεί να παίζει τον ρόλο της φίλης και πιστής συνεργάτιδάς του. Εκείνος συνεχίζει να θέλει την Ηλιάνα, όμως όταν ο Οδυσσέας επικοινωνεί μαζί της για να δει πώς είναι, εκείνη παραμένει ψυχρή απέναντί του, απομακρύνοντάς τον ακόμα περισσότερο. Την ίδια ώρα η Έρση δείχνει στενοχωρημένη, κάτι που παρατηρεί η Ναυσικά: «Δεν μου λες, πού θα πάει αυτή η κατάσταση; Δεν μπορείς να συνεχίσεις έτσι, Έρση μου. Τον θέλεις, είσαι ερωτευμένη μαζί του. Και τι κάνεις γι' αυτό;» της λέει και ενώ η Έρση κατεβάζει το κεφάλι, η Ναυσικά τη συμβουλεύει να αντιδράσει: «Πρέπει να κινητοποιηθείς, να πάψεις να είσαι απαθής, αν θέλεις να αφυπνίσεις τον Οδυσσέα, διαφορετικά θα τον χάσεις», της λέει.

Η Έρση συμφωνεί μαζί της και μετά από πολλή σκέψη, παίρνει κάποιες αποφάσεις που ανατρέπουν τα πάντα στη ζωή του Οδυσσέα.Όταν επιστρέφει στο σπίτι αποφασισμένη να τα παίξει όλα για όλα, του δηλώνει: «Οδυσσέα, προσπάθησα πάρα πολύ, δεν γίνεται να είμαι έτσι μαζί σου. Φεύγω. Φεύγω από το σπίτι και από την Ελλάδα. Όπως καταλαβαίνεις χωρίζουμε και στη ζωή αλλά και επαγγελματικά. Μου είναι αδύνατον να σε δω μόνο σαν φίλο και συνεργάτη, όσο κι αν προσπάθησα», του λέει και ο Οδυσσέας τα χάνει...

Πηγή: TiVi ΣΙΡΙΑΛ

8 Λέξεις: Η Σμαράγδα θέλει να πάρει μαζί της την κόρη της! Όλες οι συνταρακτικές εξελίξεις από τα σημερινά επειασόδια (28/10)!

Όλες οι συνταρακτικές εξελίξεις από τα σημερινά (28/10) επεισόδια της σειράς «8 Λέξεις» είναι εδώ! Η Σμαράγδα θέλει να πάρει μαζί της την κόρη της!

Δείτε αναλυτικά τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο:

8 Λέξεις: Ο Σίμος κάνει μια περίεργη πρόταση στη Ναυσικά! Σοκαριστικές οι σημερινές 23/10 εξελίξεις!

ΔΕΥΤΕΡΑ 28/10 (ΕΠ 59):

Η Σμαράγδα φαίνεται αποφασισμένη να φέρει την κόρη της να ζήσει μαζί της, αδιαφορώντας για τις συνέπειες που μπορεί να έχει αυτή η πράξη της και ειδικά σε ότι αφορά την αντίδραση του Άκη. Στο μεταξύ όσο περνάει ο καιρός, η κατάσταση για τον Οδυσσέα και την Ηλιάνα περιπλέκεται όλο και πιο πολύ και τα αδιέξοδα μεγαλώνουν. Η Ηλιάνα έχει σύμμαχο μόνο τον αδερφό της και ο Οδυσσέας τον Νικηφόρο, ο οποίος όμως φαίνεται να κρύβει κάποια μυστικά. Η Ιφιγένεια ρωτάει τους πάντες, ακόμα και τον πατέρα της, για το σεξ για να ξέρει αν θα δώσει το πράσινο φως στον Σπύρο. Η Ναυσικά και ο Άκης δείχνουν να ανησυχούν για τον ξάδερφο του Νικηφόρου, τον Έκτορα Αντωνιάδη (Στέφανος Μιχαήλ), καθώς οι πληροφορίες τον θέλουν να είναι αήττητος και απρόβλεπτος στον τρόπο που χειρίζεται τις υποθέσεις του ως δικηγόρος. Κι ενώ ο Σίμος αρχίζει να ανεβάζει στο σάιτ του, κολακευτικά σχόλια για τον Μιχαήλ, η Κατερίνα έρχεται σε ανοιχτή αντιπαράθεση με τον Αλέκο, κατηγορώντας τον, ότι στήνει παγίδες στον Μιλτιάδη.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 60:

Ο Φοίβος πείθει τον τρομαγμένο Σωτήρη να συνεχίσουν το σκάψιμο και να ολοκληρώσουν το λαγούμι που οδηγεί στην τράπεζα. Ο Νικηφόρος αρπάζει τα κλειδιά της Ευγενίας και λέει στον Οδυσσέα πως θα περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία για να μπει σπίτι της και να ψάξει για στοιχεία. Ο Μιλτιάδης κάνει άλλη μια άψογη τηλεοπτική εμφάνιση, αναγκάζοντας τον Μιχαήλ να βάλει στη θέση του τον Αλέκο για την συμπεριφορά του. Παράλληλα ζητάει από την Ρωξάνη να διακόψει με τον Αλέκο και περνάει άλλη μια νύχτα μαζί της. Ο Σίμος παλεύει με τους δαίμονές του, την ίδια ώρα που ο Νικηφόρος πολιορκεί και πάλι την Εύα. Η Ηλιάνα ανακαλύπτει κάτι στο γραφείο του Μιχαήλ, που επιβεβαιώνει τις υποψίες της κι ενημερώνει τον Οδυσσέα. Η υπόθεση του σκελετού στο σαγράδο αρχίζει να παίρνει περίεργες διαστάσεις. Η Ηλιάνα τυφλωμένη από απελπισία, γυρεύει εξηγήσεις από την Ευγενία..