«Βόμβα»! Έρχεται το... νέο Power of love μέσα από άλλο κανάλι!

Το reality που θα φέρει ανατροπές!

«Βόμβα»! Έρχεται το... νέο Power of love μέσα από άλλο κανάλι!

Είδηση «βόμβα» έσκασε για το Power of love. Έρχεται ένα νέο παιχνίδι μέσα από άλλο κανάλι, σύμφωνα με το ένθετο Secret των «Παραπολιτικών».

Όπως αναφέρει πως ο Alpha βρίσκεται σε σκέψη για να εντάξει στο πρόγραμμά του ένα ερωτικό reality στα πρότυπα του.

Το παιχνίδι θα επικεντρώνεται στις σχέσεις μεταξύ των παικτών και δεν αποκλείεται να κάνει πρεμιέρα ακόμα και πριν το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν.

Πρώην παίκτης του Power of Love αποκαλύπτει: «Έκανα το επόμενο βήμα στη σχέση μου»

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν θα είναι απογευματινό ή βραδινό, με τις ανακατατάξεις όμως στο πρόγραμμα του σταθμού και τις αλλαγές στις ώρες προβολής αρκετών εκπομπών να δείχνουν ότι ετοιμάζεται κάτι νέο να προστεθεί.

Θυμάστε την Ζένια από το Power of Love; Την πετύχαμε αγνώριστη και μείναμε «κάγκελο»!

Σίγουρα θυμάστε την Ζένια από το Power of Love αν και εμείς την πετύχαμε αγνώριστη και... μείναμε κάγκελο! Τι της έχει συμβεί;

Η ίδια, τα έσπασε στο Posidonio και οι φωτογράφοι παραλίγο να μην την αναγνωρίσουν! Λογικό θα μας πείτε, μόλις δείτε την εν λόγω φωτογραφία! Με χοντρό καλσόν, μαύρο φόρεμα και ελαφρώς πιο ζουμερή, η Ζένια δεν κέρδισε τις εντυπώσεις!

Power of Love: Δεν φαντάζεστε πως έγινε πρώην παίκτης! Η τεράστια αλλαγή που έκανε! (Βίντεο)

Εμείς πάντως, θεωρούμε ότι απλά ήταν μια άτυχη στιγμή και ότι στην επόμενη εμφάνισή της... θα μας εκπλήξει! Προς το παρόν, δείτε την φωτογραφία από το Posidonio:

Θυμάστε την Ζένια από το Power of Love; Την πετύχαμε αγνώριστη και μείναμε «κάγκελο»!

Power of love: Η Ζένια Σολδάτου άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της!

Η Ζένια Σολδάτου, η πρώην παίκτρια του Power of love, επισκέφτηκε το κομμωτήριο της και άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της.

Η μελαχρινή καλλονή, ήταν από τις πρώτες γυναίκες στο παιχνίδι που έγινε αγαπητή στο κοινό, ενώ έφτασε μέχρι και τον τελικό.

Ακόμη και μετά το παιχνίδι, επικοινωνεί καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, αφού είναι λάτρης των social media.

Έτσι, πριν λίγες ώρες η Ζένια Σολδάτου, θέλησε να αποκαλύψει με μια φωτογραφία της ότι άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της. Αποχωρίστηκε το μαύρο χρώμα και τα έκανε καστανά.

Power of love Ζένια Σολδάτου

Power of love: Τρομερή αλλαγή για πρώην παίκτρια! Δεν φαντάζεστε πως έγινε!

Τρομερή αλλαγή για πρώην παίκτρια του Power of Love! Δεν φαντάζεστε πως έγινε, είναι τελείως διαφορετική!

Την γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ και η ίδια γνώρισε μεγάλη δημοσιότητα και αγάπη από το πιστό κοινό της!

Ο λόγος για την μελαχρινή Ρένια Τσακίρη, η οποία ήταν η μόνη που δημιούργησε σχέση μέσα στο ριάλιτι και έφτασαν μαζί μέχρι τον τελικό!

Μάλιστα, Η Ρένια και ο Παύλος Τερζόπουλος είναι ακόμη μαζί και μετά το τέλος του παιχνιδιού, αν και για ένα μικρό διάστημα είχα χωρίσει, το ζευγάρι όμως δεν άντεξε και είναι πάλι μαζί!

Η Ρένια Τσακίρη όμως αποφάσισε να κάνει μια ραγδαία αλλαγή επάνω της και συγκεκριμένα, έβαψε τα μαλλιά της ξανθά και είναι πραγματικά αγνώριστη!

Την ανακοίνωση της αλλαγής έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Power of love: Τρομερή αλλαγή για πρώην παίκτρια! Δεν φαντάζεστε πως έγινε!

Power of love: Τρομερή αλλαγή για πρώην παίκτρια! Δεν φαντάζεστε πως έγινε!