Σπίτι είναι: Οι τρομερές εξελίξεις του σημερινού επεισοδίου (5/11)! Ο Αλκίνοος και η Αρσινόη έχουν έρθει πια στο σπίτι της Ράνιας!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Σπίτι είναι: Οι τρομερές εξελίξεις του σημερινού επεισοδίου (5/11)! Ο Αλκίνοος και η Αρσινόη έχουν έρθει πια στο σπίτι της Ράνιας!

Οι τρομερές εξελίξεις από το σημερινό (5/11) επεισόδιο της σειράς του Alpha, «Σπίτι Είναι» είναι εδώ. Ο Αλκίνοος και η Αρσινόη έχουν έρθει πια στο σπίτι της Ράνιας και μαζί τους έχουν φέρει την ακαταστασία, τη σύγχυση και το χάος.

Δείτε αναλυτικά:

Επεισόδιο 12

Ο Αλκίνοος και η Αρσινόη έχουν έρθει πια στο σπίτι της Ράνιας και μαζί τους έχουν φέρει την ακαταστασία, τη σύγχυση και το χάος. Πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Λευτέρης όταν η κυρία Ζωίτσα μαθαίνει πως εξακολουθεί να μην πηγαίνει ποτέ στη σχολή του. Κι ενώ η Ελένη και η κυρία Ζωίτσα ψάχνουν μια λύση να ξεκολλήσουν το Λευτέρη από τον υπολογιστή του, η Ράνια έχει τη φαεινή ιδέα να φτιάξει ένα λεπτομερές πρόγραμμα δευτερολέπτου για να ξαναφέρει την τάξη και την ηρεμία στο σπίτι της. Και κάπως έτσι και ο Αλκίνοος και ο Λευτέρης φεύγουν από τα σπίτια τους και κανείς δεν ξέρει πότε θα γυρίσουν…

Σπίτι Είναι: Η Ράνια έρχεται στα όρια της και θα γίνει χαμός! Οι εξελίξεις 29/10!

Σπίτι είναι: Όσα θα δούμε αυτήν την εβδομάδα (7-8/10)!

Όλα όσα θα δούμε αυτήν την εβδομάδα (7-8/10) στη νέα σειρά του AlphaTv, «Σπίτι είναι»!

Διαβάστε αναλυτικά τα νέα επεισόδιο!

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου - Επεισόδιο 3

«…εκεί που τίποτα δεν πάει όπως το περιμένεις»

Τα πρώτα σοκ για την νέα τάξη πραγμάτων έχουν περάσει, η Ράνια μοιάζει να ηρεμεί και να αποδέχεται την αλλαγή στην καθημερινότητά της, ο Σωτήρης έχει αρχίσει να συνηθίζει το νέο του σπίτι. Όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά ανάμεσα στο ζευγάρι που έχει αρχίσει να βρίσκει κάπως τους ρυθμούς της νέας του ζωής. Η ηρεμία όμως δεν κρατάει ποτέ για πολύ και όλα ανατρέπονται όταν το επαγγελματικό ταξίδι της Ράνιας ακυρώνεται. Η Ράνια θα έλειπε και το πρόγραμμα του Σωτήρη είχε σχεδιαστεί αναλόγως, Σαββατοκύριακο στο σπίτι με παρέα την 8χρονη κόρη του, την Αρσινόη. Τι κι αν άλλαξαν τα πλάνα της Ράνιας, η υπόσχεση στο παιδί είναι υπόσχεση και κάπως έτσι μια νέα πρόκληση για την Ράνια κάνει την εμφάνισή της, καθώς καλούνται να περάσουν το διήμερο όλοι μαζί.

Σπίτι Είναι: Κάποιος εισβάλλει στο σπίτι της Ράνιας! Το επεισόδιο σήμερα 1/10!

Τρίτη 8 Οκτωβρίου - Επεισόδιο 4

«…εκεί που μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες»

Η τελευταία φορά που η Ράνια είχε τόσο στενή και συχνή σχέση με παιδιά ήταν όταν ήταν η ίδια ακόμη παιδί, κάτι που κάνει τη συνύπαρξή της μαζί τους αρκετά δύσκολη. Ως ερωτευμένη γυναίκα που δεν θέλει να στενοχωρήσει και να φέρει σε δύσκολη θέση τον σύντροφό της και που θέλει να φανεί αντάξια των προσδοκιών του, κάνει μεγάλη προσπάθεια για να έχει μια καλή επικοινωνία με την κόρη του. Δεν είχε φανταστεί όμως ότι εκτός από τα παιδιά του θα έπρεπε να αντιμετωπίσει και άλλους συγγενείς του μέσα στο σπίτι της. Εκεί που η Ράνια είχε αρχίσει να συνηθίζει και νόμιζε ότι μαθαίνει να διαχειρίζεται την κατάσταση, θα βρεθεί πάλι προ εκπλήξεως όταν αυτή τη φορά θα χρειαστεί να φιλοξενήσει, τον αδερφό του Σωτήρη, τον Βασίλη. Ένας μεγάλος καβγάς με τη γυναίκα του είχε ως αποτέλεσμα να τον διώξει από το σπίτι και να αναζητήσει καταφύγιο στον αδερφό του.