«Έλα στη θέση μου»: Η Κάλη Δάβρη η τηλεοπτική «Βάνα» μας δίνει όλες τις εξελίξεις!

Μας έδωσε spoiler!

«Έλα στη θέση μου»: Η Κάλη Δάβρη η τηλεοπτική «Βάνα» μας δίνει όλες τις εξελίξεις!

Η Κάλη Δάβρη η τηλεοπτική «Βάνα» από την σειρά «Έλα στη θέση μου» μας δίνει όλες τις εξελίξεις με spoiler για το ρόλο της.

Οπου Βάνα, σημειώσατε Καλή Δάβρη... και αυτό γιατί η νεαρή ηθοποιός έχει πολλά κοινά στοιχεία με την ηρωίδα που υποδύεται στο «Ελα στη θέση μου». Ποιες είναι οι εξελίξεις του ρόλου της και τι βλέπει φέτος στην TV, στη συνέντευξη που ακολουθεί...

Η ιστορία έχει δείξει πως το «Ελα στη θέση μου» έχει το κοινό του και δεν το κουνάει τίποτα. Γιατί ο κόσμος έχει ταυτιστεί τόσο πολύ, παρόλο που έχει και αρνητικούς χαρακτήρες;
«Ισως γιατί οι καταστάσεις έχουν διάθεση χιούμορ και αυτό -η αλήθεια είναι- τραβάει μικρούς και μεγάλους. Η Σύλβια ξεκίνησε ως αρνητικός χαρακτήρας, όμως την αποδέχτηκε πολύ ο κόσμος και μετά άλλαξε όλο αυτό. Πάνω απ' όλα η διάθεση έχει σημασία. Παρατηρώ, ωστόσο, πως είναι μια σειρά που έχουν αποδεχτεί και τα παιδιά. Το βλέπω στον δρόμο, παιδιά από 8 έως 15 ετών δείχνουν την αγάπη τους».

Έλα στη θέση μου: Εξελίξεις "βόμβα" στα επεισόδια αυτής της βδομάδας (4-8/11)!

Ισως να φταίει και το γεγονός πως περνάτε καλά στα γυρίσματα, γεγονός που φαίνεται στο αποτέλεσμα.
«Η αλήθεια είναι πως είμαστε όλοι τυχεροί. Είχαμε όλοι χημεία και γίναμε εύκολα μια ομάδα».

Αυτό, όμως, δεν συμβαίνει συχνά.
«Το ξέρω και οι άνθρωποι που με περιτριγυρίζουν μου το λένε πως αυτό δεν θα το βρω εύκολα σε άλλη δουλειά».

Ας μιλήσουμε, όμως, για τον ρόλο σας. Τι συνέβη όταν η Καλή γνώρισε τη Βάνα;
«Οταν άρχισα να την ψάχνω λίγο, μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρων τύπος. Την έχω αγαπήσει πολύ και έχουμε πολλά κοινά στοιχεία. Είναι ένας λαϊκός τύπος και αυτό που μου αρέσει πολύ είναι πως μέσα από τα δύσκολα θα βρει τρόπο να επιβιώσει».

Της δανείσατε στοιχεία του χαρακτήρα σας;
«Νομίζω την τρέλα. Με έχει σώσει εμένα στη ζωή μου η τρέλα!».

Τι θα γίνει αυτή τη σεζόν σε ό,τι αφορά τον χαρακτήρα σας;
«Λεπτομέρειες δεν γνωρίζω, αλλά μέχρι τα επεισόδια που έχω φτάσει, μπορώ να σας πω πως υπάρχουν πολλές ανατροπές. Τώρα την έχουν αρραβωνιάσει με τον Φώτη και μαζεύει λεφτά για να παντρευτεί».

Θα το κάνει αυτό το βήμα;
«Δεν το ξέρω, αλλά θα ήθελα πολύ να τη δω να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας. Είναι πολύ ωραίο στη ζωή μας να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Αυτό είναι το όνειρο της ηρωίδας μου. Να παντρευτεί!».

Καταφέρνετε και φέτος να κρατήσετε το ενδιαφέρον του κόσμου αμείωτο;
«Φέτος, αρκετός κόσμος μας λέει πως, σεναριακά, έχει πολύ καλή εξέλιξη η σειρά. Οσο περνούν τα χρόνια, περιμένεις πως ο κόσμος μπορεί να βαρεθεί, να κουραστεί, κάτι που φυσικά είναι λογικό».

Είναι η πρώτη φορά που κάνετε τηλεόραση;
«Πριν χρόνια είχα δυο συμμετοχές, στις “Επτά θανάσιμες πεθερές” και στους “Συμμαθητές”. Ουσιαστικά είναι η πρώτη μου μεγάλη δουλειά».

Πώς σας φαίνεται, λοιπόν, ο χώρος σας εκ των έσω;
«Είναι δύσκολο και δεν το περίμενα, καθώς εγώ μέχρι πρότινος έκανα θέατρο. Οι χρόνοι είναι γρήγοροι και απαιτητικοί. Είμαι τυχερή-άτυχη που έτυχα σε καθημερινό. Το καθημερινό είναι αγώνας. Οταν τελειώσει αυτή η δουλειά, θα μπορώ εύκολα να κάνω οτιδήποτε. Πρέπει, δηλαδή, να κάνεις 20 σκηνές μέσα σε ένα 10ωρο. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί και να είσαι και σωστός υποκριτικά. Ο κόσμος, φυσικά, δεν το γνωρίζει αυτό».

Αρα θα επιδιώξετε ξανά την τηλεόραση στη ζωή σας;
«Ναι, θα το ήθελα πολύ. Αλλά δεν το ξέρω αν θα συμβεί, καθώς η τηλεόραση είναι εικόνα και εγώ δεν έχω παρουσία μοντέλου. Μακάρι να της ταιριάζω και να μου ταιριάζει».

Μέχρι στιγμής τι είδους μηνύματα λαμβάνετε από το κοινό;
«Θετικά όλα. Εχω λάβει αυτά τα χρόνια μόνο δυο αρνητικά σχόλια, γεγονός που το βρίσκω υγιές».

Είναι το «Ελα στη θέση μου» μια από τις σειρές που θα μείνουν στην ιστορία;
«Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως χαίρομαι πολύ που είμαι σε αυτή τη δουλειά. Εύχομαι να πάμε πιο πολλά χρόνια και να το αγαπήσει ακόμα περισσότερο κοινό».

Βλέπετε φέτος κάποιες άλλες σειρές;
«Μου αρέσουν πάρα πολύ οι “Αγριες μέλισσες”, το βλέπω, αλλά και το “Ερωτας μετά”. Πολλές ωραίες σειρές φέτος. Είναι κρίμα όμως που τις χαντακώνουν βάζοντάς τες να παίζουν η μία απέναντι από την άλλη. Και τα δυο είναι εξαιρετικές δουλειές».

Θεατρικά τι θα κάνετε;
«Εχω ξεκινήσει πρόβες για την παράσταση “Fuga, το μεγάλο κόλπο”. Είναι μια ισπανική κωμωδία που θα ανέβει την 1η Νοεμβρίου στο Θέατρο Χυτήριο».


ΠΗΓΗ: TiVi ΣΙΡΙΑΛ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

Έλα στη θέση μου: Ο Βλάσης είναι σίγουρος ότι απέτυχε στις εξετάσεις! Οι εξελίξεις σήμερα 5/11!

Σας έχουμε όλες τις εξελίξεις για σήμερα 5/11 στην σειρά «Έλα στη θέση μου». Ο Βλάσης είναι σίγουρος ότι απέτυχε στις εξετάσεις και όλοι προσπαθούν να τον παρηγορήσουν!

Διαβάστε αναλυτικά τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο!

Τρίτη 5 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 37

Ο Βλάσης είναι σίγουρος ότι απέτυχε στις εξετάσεις και όλοι προσπαθούν να τον παρηγορήσουν. Η Ρενάτα μετά το όνειρο που είδε, ανοίγει την καρδιά της στην Φλωρέτα και αποφασίζει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Η Φαίη μαθαίνει ότι ο Δαμιανός συναντά κρυφά την Ζωγραφιά και αναθέτει στον Μίμη να την παρακολουθήσει. Η Σύλβια ανησυχεί για τον Ζούβα, ενώ ο Αχιλλέας ενημερώνει την Φαίη για τα άσχημα οικονομικά της Sofo. Γιατί ο Μάρκος επισκέπτεται απροειδοποίητα τη Sofo; Τι νέα φέρνει η Μαρίνα στον Βλάση;

Τι είδαμε την προηγούμενη βδομάδα;