Φτερωτός Θεός: Ο Τζαν εξομολογείται στον Εμρέ τις ανησυχίες του! Οι εξελίξεις σήμερα 6/11 είναι συγκλονιστικές!

Τι θα δούμε σήμερα;

Φτερωτός Θεός: Ο Τζαν εξομολογείται στον Εμρέ τις ανησυχίες του! Οι εξελίξεις σήμερα 6/11 είναι συγκλονιστικές!

Οι εξελίξεις σήμερα 6/11 είναι συγκλονιστικές στο «Φτερωτό Θεό» του ΣΚΑΙ! Ο Τζαν εξομολογείται στον Εμρέ τις ανησυχίες του σχετικά με την επιστροφή της Αϊλίν στην εταιρία!

Δείτε αναλυτικά τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο!

Τετάρτη

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 90
Ο Τζαν εξομολογείται στον Εμρέ τις ανησυχίες του σχετικά με την επιστροφή της Αϊλίν στην εταιρία. Εν τω μεταξύ, η Σανέμ συναντιέται μυστικά με τον Φάμπρι για να του δώσει το άρωμά της. Η Λεϊλά είναι αποφασισμένη να ξεχάσει τον Εμρέ και να στρέψει το ενδιαφέρον της αλλού, όσο κι αν ο Εμρέ δυσκολεύεται να το πιστέψει.

Τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο;

Φτερωτός θεος: Η Σανέμ δεν μπορεί να κρύψει τη ζήλεια της!

Όλες οι εξελίξεις του σημερινού επεισοδίου (25/10) για τη σειρά «Φτερωτός Θεός» του ΣΚΑΪ είναι εδώ! Η Σανέμ δεν μπορεί να κρύψει τη ζήλεια της...

Αναλυτικά όσα θα δούμε στο σήμερα:

Φτερωτός Θεός: Ο Εμρέ εξομολογείται στην Λεϊλά τον έρωτα του! Όλες οι εξελίξεις 17/10 της σειράς!

Η προσωπική ζωή του Τζαν γίνεται και πάλι πρωτοσέλιδο, αλλά αυτή τη φορά με νέα παρτενέρ! Η Σανέμ προσπαθεί να κρύψει τη ζήλεια της, αφού υποτίθεται πως ο Τζαν είναι απλώς το αφεντικό της. Εν τω μεταξύ, λόγω διακοπής ρεύματος στα γραφεία της «Υπέροχης Ιδέας», ο Τζαν προσκαλεί την ομάδα του δημιουργικού να δουλέψει στο σπίτι του. Αν και βρίσκονται ανάμεσα σε κόσμο, η Σανέμ κι ο Τζαν βρίσκουν και πάλι τρόπους να εκφράσουν τον έρωτά τους χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Οι υποχρεώσεις δεν αφήνουν σε ησυχία τον Τζαν και την Σανέμ και σας έχουμε όλες τις εξελίξεις στην σειρά «Φτερωτός Θεός».

Χθες, είδαμε τον Εμρέ να εξομολογείται τον έρωτα του στην Λεϊλά.

Η Σανέμ προάγεται από μαθητευόμενη σε κανονική κειμενογράφο! Όλοι χαίρονται με την πρόοδό της εκτός από την Ντερέν, η οποία έχει βαλθεί να μάθει τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα στη Σανέμ και τον Τζαν. Θα καταφέρει ο Τζέι Τζέι να κρατήσει το στόμα του κλειστό; Εν τω μεταξύ, οι δυο ερωτευμένοι προσπαθούν να περάσουν τη μέρα μαζί μακριά από τη δουλειά, όμως για μια ακόμη φορά οι υποχρεώσεις του γραφείου δεν τους αφήνουν σε ησυχία.