Αστέρια στην Άμμο: Η μικρή Αγάπη εκφράζει στην Βέρα την επιθυμία της! Καταιγιστικές εξελίξεις 6/11!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αστέρια στην Άμμο: Η μικρή Αγάπη εκφράζει στην Βέρα την επιθυμία της! Καταιγιστικές εξελίξεις 6/11!

Η μικρή Αγάπη εκφράζει στην Βέρα την επιθυμία της και οι εξελίξεις για 6/11 στην καθημερινή σειρά «Αστέρια στην Άμμο» του Alpha, είναι καταιγιστικές!

Διαβάστε αναλυτικά τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο!

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 40

Η μικρή Αγάπη εκφράζει στην Βέρα την επιθυμία της να ανήκει σε μια 2οικογένεια και να έχει το δικό της σπίτι και η Βέρα αποφασίζει να κάνει τα πάντα προκειμένου να πραγματοποιήσει το όνειρο της μικρής. Ο Νικηφόρος γίνεται ιδιαίτερα δηκτικός με την Ασπασία γιατί αισθάνεται προδομένος, ενώ εκείνη τον κατηγορεί ανοιχτά πως της κατέστρεψε την ζωή. Η Λαμπρινή βλέποντας πως ο γιος της δεν έχει ξεπεράσει την Αλεξία, τον συμβουλεύει να επικεντρωθεί στη σχέση του με την Μαργαρίτα και να γυρίσει σελίδα στην ζωή του. Η Νίκη βρίσκει δουλειά και το ανακοινώνει στον Λουκά, ο οποίος όμως δεν δείχνει να συμμερίζεται τον ενθουσιασμό της. Στην Ινδία, η Αλεξία συνεχίζει με επιμονή να ερευνά για το ατύχημα του πατέρα της.

Τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο;

Αστέρια στην Άμμο: Εξελίξεις «βόμβα» στο σημερινό 23/10 επεισόδιο! Πεθαίνει η Αλκμήνη!

Εξελίξεις «βόμβα» στο σημερινό 23/10 επεισόδιο της καθημερινής σειράς «Αστέρια στην Άμμο», στον AlphaTv! Πεθαίνει η Αλκμήνη!

Διαβάστε αναλυτικά το επεισόδιο...

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 30

Η Αλεξία θορυβείται από την αλλαγή στη συμπεριφορά του Μάξιμου και απαιτεί να μάθει τι συμβαίνει. Ο Μάξιμος σε αναμονή των αποτελεσμάτων της εξέτασης DNA δεν μπορεί να πει τίποτα και της ζητάει πίστωση χρόνου, αλλά η Αλεξία δεν φαίνεται διατεθειμένη να του δώσει. Ο Ίωνας διορίζεται στη Σύμη, πριν φύγει όμως αποφασίζει να συναντήσει τον Μάξιμο για να πάρει κάποιες τελικές απαντήσεις. Η σχέση των δύο φίλων όμως φαίνεται πως έχει χαλάσει οριστικά. Η Μαργαρίτα προσπαθεί να βρει τις ρίζες της, ενώ η Αριάδνη εξακολουθεί να μη δίνει σημεία ζωής. Η Αλκμήνη πεθαίνει, αφήνοντας τη Νίκη στην θλίψη και την οργή.

Τι είδαμε στο χθεσινό 22/10 επεισόδιο;

Αστέρια στην Άμμο: Συνάντηση κορυφής για τον Λουκά! Αλλάζουν τα δεδομένα! Ραγδαίες εξελίξεις σήμερα 21/10!

Ραγδαίες εξελίξεις σήμερα 21/10 στην αγαπημένη σειρά του ALPHA, "Αστέρια στην Άμμο"! Συνάντηση κορυφής για τον Λουκά! Αλλάζουν τα δεδομένα!

Διαβάστε τι θα συμβεί στο επεισόδιο 38...

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 28

Ο Νικηφόρος φοβάται μήπως ο Μάξιμος είναι μπλεγμένος στη εξαφάνιση της Αριάδνης, ενώ η Άννα με τον Θοδωρή ψάχνουν ακόμη να βρουν ένα σημάδι ζωής. Η Θάλεια πείθει τη Μαργαρίτα πως δεν είναι υιοθετημένη και αποφασίζει να επιστρέψει το γρηγορότερο στο σπίτι της. Ο Λουκάς βλέπει τη Χρυστάλλα στο αεροδρόμιο και της προτείνει να κάνουν παρέα όσες μέρες μείνουν στην Ρόδο. Η Αλεξία δεν μπορεί να καταλάβει την ψυχρότητα του Μάξιμου και βάζει τον Ανδρέα να τον ψαρέψει. Ο Νικηφόρος για μια ακόμη φορά βρίσκεται αντιμέτωπος με εκβιαστές και υπενθυμίζει στον Μάξιμο πως ο γάμος του με την Αλεξία είναι η μόνη σωτηρία του.

Αστέρια στην Άμμο: Ραγδαίες εξελίξεις με την εξαφάνιση της Αριάδνης! Τι θα δούμε σήμερα 18/10;