Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα: Η Βέλη βαριέται μόνη στο σπίτι! Τι θα γίνει; Οι εξελίξεις σήμερα 6/11!

Τι θα δούμε σήμερα;

Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα: Η Βέλη βαριέται μόνη στο σπίτι! Τι θα γίνει; Οι εξελίξεις σήμερα 6/11!

Έχουμε όλες τις εξελίξεις για σήμερα 6/11 στην σειρά «Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα»! Η Βέλη βαριέται μόνη στο σπίτι, όμως ο Άγγελος βρίσκει τρόπο να κάνει την απουσία του… την πιο εκνευριστική παρουσία!

Δείτε αναλυτικά τι θα δούμε απόψε στον Alpha!

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου

Επεισόδιο 11


Η Βέλη βαριέται μόνη στο σπίτι, όμως ο Άγγελος βρίσκει τρόπο να κάνει την απουσία του… την πιο εκνευριστική παρουσία.Ο Μπάμπης και η Ξένια ανακαλύπτουν πως η Σοφία βγαίνει παράλληλα με τον Σάκη και τον Γιωργάκη. Δεν αργεί όμως να μπει κι ο Μπάμπης στο δίλημμα. Γιατί ο ένας είναι ΠΑΟΚ, αλλά ο άλλος είναι Πόντιος…Ένα παλιός μύθος ξυπνάει στο χωριό με αφορμή μιας σημαδιακής ημερομηνίας. Μην Η Βούλα δείχνει να το πιστεύει, όπως και οι περισσότεροι άλλωστε. Εκτός από τον ρεαλιστή Μηνά…Ο ξάδερφος του Ηλία, ο Κώστας, καταφθάνει απ’ την Άρτα. Η Καίτη σύντομα αρχίζει να αναρωτιέται μήπως ερωτεύτηκε τον λάθος ξάδερφο…

Τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο;

Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα: Δεν λένε ούτε «καλημέρα» Μηνάς - Βούλα! Ποια είναι η σχέση τους εκτός πλατό;

Δεν λένε ούτε «καλημέρα» Μηνάς - Βούλα, που αγαπήσαμε μέσα από την σειρά «Μην Αρχίζει την Μουρμούρα». Ποια είναι η σχέση τους εκτός πλατό;

Τι και αν στα επεισόδια τους βλέπουμε να είναι πολύ αγαπημένοι, πίσω από τις κάμερες φαίνεται πως είναι στα... «μαχαίρια».

Τι είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς;

Σύμφωνα με το «Πρωινό» ο Αντώνης Αντωνίου και η Ελένη Κοκκίδου δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις όταν οι κάμερες σβήνουν, δεν ανταλλάζουν κουβέντα.

Όπως χαρακτηριστικά είπαν, οι δύο ηθοποιοί συνεργάζονται απλά και μόνο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και μετά δεν μιλάνε καθόλου μεταξύ τους.

Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα Μηνάς Βούλα

Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα: Απαγάγουν τη χήνα του Μηνά! Όλες οι εξελίξεις 17/10 στην σειρά του Alpha tv!

Σας έχουμε όλες τις εξελίξεις 17/10 στην σειρά του Alpha tv, «Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα». Κάποιοι απαγάγουν τη χήνα του Μηνά.

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στις 21:00 - Επεισόδιο: 6. Στο χθεσινό επεισόδιο τι είδαμε;

Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα εξελίξεις

Guest: Κωνσταντίνα Λιναρδάτου (Σοφούλα)

Ο Άγγελος παθαίνει πανικό με τα ψώνια του στρατού και η Βέλη προθυμοποιείται να τον βοηθήσει. Όμως, δεν ξέρει τι την περιμένει…
Η Ξένια και ο Μπάμπης ανακαλύπτουν ότι η κάρτα τους έχει χρεωθεί από ψώνια που δεν κάνανε. Ή μήπως κάνανε; Και τότε ποιος τα έκανε;
Ο Ηλίας μαθαίνει ότι η Καίτη διαδίδει κρυφά ότι θα πουν την κόρη τους Μπία και γίνεται έξαλλος. Παράλληλα η Καίτη μαθαίνει ότι ο Ηλίας διαδίδει ότι θα πουν την κόρη τους Ελπινίκη. Τελικά αποφασίζουν να καθίσουν κάτω και να πάρουν μια απόφαση.
Κάποιοι απαγάγουν τη χήνα του Μηνά και του ζητάνε να «πουλήσει» το κυριακάτικο παιχνίδι. Αλλά λογαριάζουν χωρίς… τη Βούλα.