8 Λέξεις: Εξελίξεις "φωτιά" στο σημερινό επεισόδιο (7/11)! Η Ιφιγένεια προσπαθεί να επανορθώσει για όσα έκανε στον Βασίλη!

Τα επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

8 Λέξεις: Εξελίξεις

Έρχονται εξελίξεις "φωτιά" στο σημερινό (7/11) επεισόδιο της επιτυχημένης σειρά του ΣΚΑΪ, «8 Λέξεις»! Η Ιφιγένεια προσπαθεί να επανορθώσει για όσα έκανε στον Βασίλη!

Διαβάστε αναλυτικά τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο:

ΠΕΜΠΤΗ 07.11

Επεισόδια 75-76

Περίληψη Επεισοδίου: Τα νέα στοιχεία στην υπόθεση Αραβαντινού έρχονται να επιβεβαιώσουν τις υποψίες του Οδυσσέα πως κάτι σκοτεινό κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση του πατέρα του. Ο Φοίβος αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που βρήκε στη θυρίδα της Ναυσικάς, κι έτσι ο Άκης μαθαίνει πως εκεί κρυβόταν ένα μυστικό που τον καίει. Ο Έκτορας πάει στην Κέρκυρα για να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του Οδυσσέα σχετικά με την κατάθεσή του στο δικαστήριο, αλλά ξεπερνάει τα όρια και τον θίγει. Η Ιφιγένεια ψάχνει τρόπους να επανορθώσει τη ζημιά που έκανε στον Βασίλη. Ο Μητροφάνης αποφυλακίζεται και κάνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση στον Φοίβο. Ο Αλέκος σε συνεργασία με την Κατερίνα αρχίζουν να πλασάρουν στον Μιλτιάδη την ιδέα της αρχηγίας του κόμματος. Ο Μιχαήλ δεν ξέρει πια τι άλλο να κάνει για να καθησυχάσει την Αριάδνη, που ζητάει συνεχώς τη μητέρα της. Ο Έκτορας και η Στέλλα έρχονται πιο κοντά. Μια ξαφνική επίσκεψη μέσα στη νύχτα, θα ταράξει τον Μιχαήλ…

Περίληψη Επεισοδίου: Η επιστροφή της Ηλιάνας φέρνει ανακούφιση αλλά και προβληματισμό στον Μιχαήλ και την οικογένειά της, καθώς η ιστορία της περί «απαγωγής» δεν πείθει κανέναν, από τη στιγμή που κανείς τους δεν έδωσε λύτρα για την απελευθέρωσή της. Η συμπεριφορά του Έκτορα έχει ενοχλήσει τρομερά τον Οδυσσέα, που δεν διστάζει να έρθει σε ρήξη με τον Νικηφόρο, αναγκάζοντάς τον να κανονίσει ένα ταξίδι στην Κέρκυρα για να εξομαλυνθούν οι σχέσεις τους. Ο Μιχαήλ αφήνει να εννοηθεί πως η Ηλιάνα είτε σκηνοθέτησε την απαγωγή είτε την φαντάστηκε, άρα χρειάζεται ψυχιατρική παρακολούθηση. Η Ηλιάνα αντιδρά έντονα στις κατηγορίες του και για μια ακόμη φορά δεν την πιστεύει κανείς.. Ο Οδυσσέας προσπαθεί να την πλησιάσει, αλλά εκείνη του ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει πια καμία επαφή μαζί του. Παράλληλα ευχαριστεί τη Ρωξάνη για τον χρόνο που πέρασε με την Αριάδνη, γεμίζοντάς την τύψεις. Η Ιφιγένεια αναλαμβάνει να φέρει κοντά τον Λουκά και τον Βασίλη. Ο Φοίβος βάζει στο κόλπο του εκβιασμού τον Γιάννη Μητροφάνη. Μια ανατροπή στη ζωή του Έκτορα κινδυνεύει να «τινάξει» την επαγγελματική του καριέρα στον …αέρα.

«8 Λέξεις»: Η Ειρήνη Καραγεώργη, η νέα μούσα του Ανδρέα Γεωργίου τα αποκαλύπτει όλα!

Η Ειρήνη Καραγεώργη, η νέα μούσα του Ανδρέα Γεωργίου στις νέα επιτυχημένη σειρά «8 Λέξεις», τα αποκαλύπτει όλα για τα επεισόδια.

Και ξαφνικά όλοι άρχισαν να μιλούν για την Ειρήνη Καραγεώργη. Την Ηλιάνα από τις «8 λέξεις» που ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα τον αδελφό του άντρα της και είναι έτοιμη να πολεμήσει για χάρη του μεγάλου έρωτα. Πριν την κρίνετε, διαβάστε αυτό που έχει να σας πει...

Eίστε η νέα μούσα του Αντρέα Γεωργίου καθώς σε κάθε σειρά του επιλέγει μια πρωτοεμφανιζόμενη ηθοποιό για πρωταγωνίστρια.
«Eίναι μεγάλη μου τιμή και ευθύνη. Ομορφο συναίσθημα να είμαι μέρος της ομάδας αυτής».

Αυτή την εβδομάδα στην σειρά τις βλέπουμε;

Εχετε συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συμβαίνει;
«Θέλω λίγο χρόνο ακόμα καθώς έχουν αλλάξει τα πράγματα στη ζωή μου με αυτή τη δουλειά».

8 Λέξεις σειρά Ηλιάνα

Πώς ακριβώς πήρατε τον ρόλο;
«Είχε ανακοινωθεί στο δίκτυο πως θα γινόταν ακρόαση. Στην αρχή δεν ήθελα να πάω γιατί είχα κάνει συζητήσεις για άλλες δουλειές αλλά τελευταία στιγμή το αποφάσισα. Εκανα μια σκηνή και την ίδια μέρα μού τηλεφώνησε ο Αντρέας για να κάνουμε ακόμα ένα δοκιμαστικό. Μετά και από αυτό με πήρε ο ίδιος για να μου πει πως θα δουλέψουμε μαζί αλλά εγώ δεν είχα καταλάβει πως πρόκειται για πρωταγωνιστικό ρόλο».

Πείτε μου γιατί όλοι λατρεύουν τον Αντρέα Γεωργίου;
«Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, είναι πάντα δίπλα σου και σε προσωπικό επίπεδο. Είναι θετικός και όταν μιλάς μαζί του φτιάχνει η διάθεσή σου. Εννοείται πως περνάμε καταπληκτικά στα γυρίσματα μαζί».

Η Ηλιάνα είναι ένας ρόλος κοπέλας που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας;
«Εχουμε πολλά κοινά με την Ηλιάνα. Θα μπορούσε ακόμα και να είναι φίλη μου. Μπορώ να καταλάβω απόλυτα πώς σκέφτεται και πώς πράττει. Αντίστοιχα θα φερόμουν κι εγώ ως Ειρήνη».

Θα μπορούσατε να της δώσετε ελαφρυντικά για την απόφασή της να χωρίσει για έναν μεγάλο έρωτα;
«Πιστεύω πολύ στο ότι η ζωή μας είναι πολύ μικρή και πρέπει να κάνουμε πράγματα που μας ευχαριστούν και μας κάνουν να νιώθουμε καλά. Δεν πρέπει να μένουμε σε καταστάσεις που δεν νιώθουμε ο εαυτός μας μέσα σε αυτές. Είναι μικρή η ζωή για να είμαστε δυστυχισμένοι και μην ξεχνάμε πως λύσεις υπάρχουν για όλα. Καταλαβαίνω την Ηλιάνα και σε προσωπικό επίπεδο, είμαι κι εγώ μανούλα και συμφωνώ πως πάνω απ’ όλα είναι τα παιδιά. Η συγκεκριμένη κοπέλα λοιπόν δεν αφήνει το παιδί της. Εχει τεράστια αγάπη για την κόρη της και δεν θα τη διαπραγματεύεται».

Θα δούμε ένα διαφορετικό πρόσωπο του Μιχαήλ με όλες τις εξελίξεις που έρχονται;
«Ναι! Την Ηλιάνα την αγαπάει και τους δένει το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο, το παιδί τους, γι’ αυτό και κάνει προσπάθεια να σώσει τη σχέση τους. Ομως την αγαπάει και θα το παλέψει. Θα δείτε διάφορα στην πορεία...».

Θα δούμε και την Μπρουκ (Κάθριν Κέλι Λανγκ) από την «Τόλμη και Γοητεία», σωστά;
«Ναι, θα τη δείτε. Βγάζω το καπέλο στον Αντρέα γι’ αυτό το εγχείρημά του. Δεν φοβάται να ρισκάρει και τα καταφέρνει. Για όλους μας είναι πολύ σπουδαίο όλο αυτό. Γράφεται ιστορία...».

Ως πού θα φτάσει η Ηλιάννα για χάρη του Οδυσσέα;
«Ακριβώς επειδή είναι ερωτευμένη και αποφασισμένη, θα έρθει μια στιγμή που θα βρεθεί αντιμέτωπη με όλα και με όλους. Ακόμα και με τον πατέρα της, που θα αντιδράσει με έναν τρόπο που κανείς ίσως δεν περιμένει».

Σε ό,τι αφορά στο γεγονός πως θέλουν να την τρελάνουν, θα ανακαλύψει την αλήθεια ή θα την πείσουν πως όντως έχει πρόβλημα;
«Η Ηλιάνα το ξέρει από την αρχή πως κάποιος της την έχει στήσει. Ομως δεν βρίσκει τη στήριξη που θέλει, γι’ αυτό και στρέφεται στον Οδυσσέα. Θα το αποδείξει εν καιρώ...».

Είστε ανάμεσα σε δύο πρωταγωνιστές. Φαντάζομαι πόσο πολύ σας φροντίζουν.
«Ολοι με φροντίζουν. Ολοι είναι από πάνω μου συνεχώς και πραγματικά νιώθω πως τους έχω σαν οικογένεια. Για τον Αντρέα σας είπα, για τον Ιάσονα Παπαματθαίου όμως πρέπει να σας πω πως είναι πολύ γλυκό παιδί. Τον αγαπώ πολύ. Περνάμε πολύ καλά στις κοινές μας σκηνές».

Πόσο όμορφο είναι ωστόσο το γεγονός πως την τηλεοπτική σας κόρη την υποδύεται η πραγματική σας κόρη...
«Είχα τις αμφιβολίες μου. Δεν ήξερα πώς θα ένιωθε στο γύρισμα και τι θα γινόταν με την προβολή του. Εδώ εγώ δεν ξέρω ακόμα πώς θα το διαχειριστώ, πόσω μάλλον ένα μικρό παιδί. Η ιδέα ήταν του Αντρέα και τελικά βλέπω πως καλώς έγινε, γιατί τις ημέρες που έχω πολύωρα γυρίσματα και είναι μαζί μου, είναι μια ευκαιρία να είμαστε μαζί. Αν δεν έπαιζε την κόρη μου, θα έχανα πολλές ώρες από την ημέρα της και όταν θα γύριζα σπίτι θα κοιμόταν. Παίζουμε μαζί, ζωγραφίζουμε, κάνουμε τα μαθήματά της. Την αγαπάνε όλοι πολύ και τους αγαπάει».

Με αφορμή την κόρη σας θα ήθελα να τονίσω πως η προσωπική σας ιστορία έχει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς γίνατε μανούλα από νεαρή ηλικία...
«Ετσι είναι. Το γεγονός πως έγινα μανούλα από μικρή έχω μάθει τι έχει σημασία και τι αξίζει στη ζωή και μόνο αγάπη πρέπει να δίνουμε γύρω μας. Ο,τι και αν συμβαίνει. Οπως την αγάπη που έλαβα εγώ από τον σύντροφό μου όταν γέννησα την πρώτη μου κόρη. Τον γνώρισα λίγο αργότερα και με στήριξε πολύ. Μαζί του έκανα τη δεύτερη κόρη μου και παρόλο που τελικά αποφασίσαμε να μην είμαστε μαζί, είναι δίπλα μου και με στηρίζει».

ΠΗΓΗ: TV24
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ