Λόγω Τιμής: Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (7/11)! Ο Μιχάλης αποφασίζει να μιλήσει με τον Άρη!

Το επεισόδιο πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Λόγω Τιμής: Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (7/11)! Ο Μιχάλης αποφασίζει να μιλήσει με τον Άρη!

Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις για τη σειρά του ΣΚΑΪ «Λόγω Τιμής: 20 χρόνια μετά». Ο Μιχάλης αποφασίζει να μιλήσει με τον Άρη!

Διαβάστε αναλυτικά τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο:

Άλκης Κούρκουλος: Έτσι πήρε τον ρόλο του στην σειρά «Λόγω Τιμής»!

Περίληψη Επεισοδίου: Ο Θανάσης έχει έρθει απροειδοποίητα στην Αθήνα για να δει το παιδί του και βλέπει την Ηρώ να επιστρέφει με τον Μάνο. Η Αλεξάνδρα και ο Μιχάλης αναστατώνονται με κάτι που βρίσκουν στο δωμάτιο του Φοίβου. Ο Μιχάλης αναλαμβάνει να χειριστεί το θέμα με τον γιο του. Παράλληλα, κερδίζει μια πολύ δύσκολη δίκη ενός πολιτικού προσώπου και γίνεται viral στο διαδίκτυο. Ο Φοίβος τον κατηγορεί ότι πουλάει τη συνείδησή του για το χρήμα. Ο Μιχάλης συναντά τον Άρη γιατί νιώθει προδομένος από τον φίλο του. Η Άννα έχει αρχίσει να γλυκοκοιτάζει τον Μάνο μέχρι την στιγμή που…

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Μίλησε ανοιχτά για την χαμηλή τηλεθέαση του «Λόγω Τιμής»!

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μίλησε ανοιχτά για την χαμηλή τηλεθέαση που σημειώνει στα καινούρια επεισόδια το «Λόγω Τιμής».

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και τον δημοσιογράφο, Άρη Καβατζίκη και αναφέρθηκε σε όλα.

Μεταξύ άλλων, δεν δίστασε να μιλήσει και για την αγαπημένη σειρά που επέστρεψε με νέα επεισόδια μετά από 20 περίπου χρόνια. Απόφαση "βόμβα": Αυτά είναι τα προγράμματα που θα αλλάξουν ώρα για να μην... κοπούν!

«Σε γενικές γραμμές η επιτυχία είναι προτιμότερη από την αποτυχία, αλλά εδώ δεν μιλάμε για αποτυχία, μιλάμε για μία κρίση του κοινού στο δεύτερο επεισόδιο. Αυτό λοιπόν, είναι πολύ νωρίς για να το κρίνει κανείς και να βγάλει τελικά συμπεράσματα. Αυτό που έχει σημασία είναι να κάνει κανείς την δουλειά του όσο το δυνατόν καλύτερα μπορεί και εδώ πιστεύω πως έγινε...», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Μαρία Ναυπλιώτου: Η δημόσια ανακοίνωση για το «Λόγω Τιμής» και το γλυκό σχόλιο της Σμαράγδας Καρύδη!

Η δημόσια ανακοίνωση για το «Λόγω Τιμής» από την Μαρία Ναυπλιώτου και το γλυκό σχόλιο της Σμαράγδας Καρύδη!

Η γνωστή ηθοποιός είναι ένα από τα νέα πρόσωπα της σειράς «Λόγω Τιμής», που αγαπήθηκε και επιτέλους γυρίζει στις μικρές μας οθόνες.

Η σειρά έπειτα από είκοσι ολόκληρα χρόνια κάνει την επιστροφή της στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Έτσι λοιπόν μετά το τέλος των γυρισμάτων η Μαρία Ναυπλιώτου αποφάσισε να δημοσιεύσει στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία και να πει στους διαδικτυακούς της φίλους τα εξής λόγια:

«Τελευταίο γύρισμα, τελευταίο ξενύχτι για το Λόγω Τιμής. Κάποιες φορές την ώρα που η πόλη ξυπνάει, εμείς, εκείνη την ώρα πέφτουμε για ύπνο. Ραντεβού τον Σεπτέμβριο στις οθόνες σας. @logotimis @skaitv.gr photo by @yorgos_pirpassopoulos».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Μαρία Ναυπλιώτου: Η δημόσια ανακοίνωση για το «Λόγω Τιμής» και το γλυκό σχόλιο της Σμαράγδας Καρύδη!

Ενώ, η Σμαράγδα Καρύδη έσπευσε να αφήσει το δικό της γλυκό σχόλιο σε αυτήν την εντυπωσιακή φωτογραφία:

Μαρία Ναυπλιώτου: Η δημόσια ανακοίνωση για το «Λόγω Τιμής» και το γλυκό σχόλιο της Σμαράγδας Καρύδη!