Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Elif - Σούπερ αποκλειστικό! Εκδίκηση, χωρισμός και δολοφονία στα 5 επόμενα επεισόδια!

Όλο το ρεπορτάζ με το συγκλονιστικό παρασκήνιο!

Elif - Σούπερ αποκλειστικό! Εκδίκηση, χωρισμός και δολοφονία στα 5 επόμενα επεισόδια!
TV24 07.11.2019 15:04

Σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για την Elif και τα επόμενα 5 επεισόδια! Εκδίκηση, χωρισμός και δολοφονία... Διαβάστε αναλυτικά τι θα δούμε!

Τα 5 νέα επεισόδια της αγαπημένης σας σειράς του Star πριν παιχτούν στην τηλεόραση, εξασφάλισε το TV24 και σας τα παρουσιάζει αποκλειστικά!

Εκδικούνται τη Μελέκ

Ο Τζεβαχίρ λαμβάνει ένα τηλεφώνημα και του ζητάνε μια μεγάλη παραγγελία. Σκέφτεται να αρνηθεί επειδή θεωρεί ότι δεν μπορεί να βγει η δουλειά αλλά η Μελέκ τον διαβεβαιώνει πως θα τα καταφέρουν αλλά του ζητάει να δώσει περισσότερα χρήματα στις εργάτριες. Εκείνος δέχεται και πράγματι οι εργάτριες καταφέρνουν να ετοιμάσουν τη μεγάλη παραγγελία. Ομως στο τέλος στέλνουν τα λάθος κουτιά. Ο Τζεβαχίρ είναι έξαλλος με το λάθος που έγινε στην αποστολή της παραγγελίας και τα βάζει με όλες, ακόμα και με τη Μελέκ. Στην πραγματικότητα η Γκιουλάι είναι η ένοχη καθώς αυτή άλλαξε τα κουτιά εξαιτίας της ζήλιας της για τη Μελέκ. Ο Τζεβαχίρ ζητάει πίσω τα χρήματα που έδωσε στις εργάτριες και εκείνες υπακούν. Η Μελέκ προσπαθεί να διορθώσει το λάθος.Η Γκοντζά άφραγκη!

Elif ρεπορτάζ επεισόδια

Ο Ουμίτ μπλοκάρει τους λογαριασμούς της Γκοντζά. Ο Ερκούτ πηγαίνει σπίτι του και μαζεύει τα πράγματά του για να φύγει και η Γκοντζά προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη. Ο Ερκούτ της λέει πως ο Σερντάρ έχει συλληφθεί για απάτη και εκείνη σοκάρεται. Η σπιτονοικοκυρά ζητάει το νοίκι από την Ασουμάν και όταν εκείνη πηγαίνει στο συρτάρι να πάρει χρήματα διαπιστώνει πως δεν είναι εκεί, αφού τα έχει πάρει ο Ερκούτ. Η Γκοντζά ακούει τον καβγά του ζευγαριού στο τηλέφωνο και λέει στην Ασουμάν πως θα της πληρώσει εκείνη το ενοίκιο για έναν ολόκληρο χρόνο. Τηλεφωνεί αμέσως στον λογιστή της και μαθαίνει πως οι λογαριασμοί της έχουν μπλοκαριστεί. Η Γκοντζά δεν έχει χρήματα και είναι στον δρόμο.

Elif επόμενα επεισόδια

Η Τουλάι αποπειράται να αυτοκτονήσει

Η Τουλάι έχει εξαφανιστεί και δεν τη βρίσκουν πουθενά. Ο Βεϊσέλ είναι πολύ λυπημένος και πηγαίνει στο κτήμα με την ελπίδα ότι είναι εκεί αλλά απογοητεύεται. Σκέφτεται τον λόγο που εκείνη έφυγε και καταλήγει στο συμπέρασμα πως τα λόγια του την πλήγωσαν. Στο μεταξύ, η Τουλάι στέκεται στην άκρη ενός γκρεμού και θυμάται τις ευτυχισμένες στιγμές της με τον Βεϊσέλ. Σκέφτεται να αυτοκτονήσει αλλά το μετανιώνει. Αποφασίζει όμως να φύγει μακριά από τον Βεϊσέλ αλλά δεν ξέρει πού να πάει. Η Μελέκ προσπαθεί να βρει ένα φορτηγό για να μεταφέρει την παραγγελία της. Ο Γιουσούφ της προσφέρει για άλλη μια φορά κρυφά τη βοήθειά του. Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ αναζητούν την Τουλάι, η οποία περνάει δύσκολες ώρες.

Elif επόμενα επεισόδια ρεπορτάζ

Elif: Σούπερ αποκλειστικό! Η εκδίκηση της Αρζού μόλις άρχισε! «Θα τιμωρηθείτε όλοι»!

Η Μπαχριγιέ απειλεί τον Τζεβαχίρ

Η Μελέκ είναι πλέον προϊσταμένη της Μπαχριγιέ και εκείνη την κατηγορεί πως της πήρε τη θέση και πως σίγουρα έκανε κάτι και εντυπωσίασε τον Τζεβαχίρ. Η Μελέκ αισθάνεται άσχημα και χάνει την ισορροπία της. Ο Γιουσούφ την κρατάει και τη βάζει να καθίσει. Ο Μουράτ επιστρέφει σπίτι και λέει στον Βεϊσέλ πως τσακώθηκε με τον Τζεβαχίρ. Του λέει επίσης και όσα είπε ο Τζεβαχίρ εναντίον της Τουλάι. Ο Βεϊσέλ γίνεται έξαλλος και φεύγει. Το βράδυ ο Τζεβαχίρ κλειδώνει το εργαστήριο ραπτικής όταν εμφανίζεται η Μπαχριγιέ κρατώντας όπλο και απειλώντας τον να τον σκοτώσει. Την ίδια στιγμή ο Βεϊσέλ περνάει μπροστά από το βιβλιοπωλείο με ένα όπλο στα χέρια του. Ο Γιουσούφ τον βλέπει και τον αποτρέπει να πυροβολήσει τον Τζεβαχίρ.

Elif αποκλειστικό ρεπορτάζ για τα 5 επόμενα επεισόδια

Το γράμμα της... αποκάλυψης!

Η Γκοντζά δεν μπορεί να πληρώσει το ενοίκιο όπως είχε υποσχεθεί στην Ασουμάν αλλά της λέει ψέματα πως το πλήρωσε. Η σπιτονοικοκυρά όμως έρχεται και το ζητάει. Η Ασουμάν τσακώνεται με την Γκοντζά. Στο μεταξύ, ο Σερντάρ από τη φυλακή στέλνει ένα γράμμα στην Αρζού και της αποκαλύπτει τα πάντα για τον Ουμίτ και όλο το σχέδιό τους. Η Αρζού το παίρνει, αλλά προτού προλάβει να το διαβάσει έρχεται ο Ουμίτ με ένα διαμαντένιο κόσμημα για δώρο και καταφέρνει να της το πάρει κρυφά. Οταν το διαβάζει, δίνει εντολή να....

Όλο το ρεπορτάζ στο TV 24 που κυκλοφορεί!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Elif: Σούπερ αποκλειστικό! Η εκδίκηση της Αρζού μόλις άρχισε! «Θα τιμωρηθείτε όλοι»!

Elif: Σοκ! Η Αρζού παθαίνει έμφραγμα στην εντατική! Ο Σελίμ στην φυλακή!

Διαβάστε τα πάντα για τα σήριαλ στο Youweekly.gr

TAGS
Share