Έσκασε "βόμβα" στην ελληνική τηλεόραση! Πασίγνωστη σειρά "μετακομίζει" στο Star!

Θα τους καθηλώσει όλους!

Έσκασε

Έσκασε "βόμβα" μεγατόνων στην ελληνική τηλεόραση με την είδηση πως αυτή η πασίγνωστη σειρά "μετακομίζει" σε λίγο καιρό στο Star!

Το κανάλι της Κηφισιάς θα μπει δυναμικά στο «παιχνίδι» της μυθοπλασίας με μια αστυνομική σειρά, συνολικά 8 επεισοδίων. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο βραβευμένος Σωτήρης Τσαφούλιας.

«Βόμβα» στα τηλεοπτικά! Αγαπημένη εκπομπή που έκοψε ο ΣΚΑΪ «μετακομίζει» στον ΑΝΤ1!

Είναι γεγονός! Το Star αποφάσισε να εντάξει στο πρόγραμμά του μια σειρά 8 επεισοδίων για να δείξει στο πιστό κοινό του πως μπορεί να τα καταφέρει ΚΑΙ στη μυθοπλασία. Και λέμε πως θα τα καταφέρει, καθώς η σειρά έχει ήδη προβληθεί από την COSMOTE TV και έχει συγκεντρώσει πληθώρα θετικών κριτικών. Τόσο για το εντυπωσιακό της καστ όσο και για το σενάριό της.

Καλύτερα όμως να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Η μίνι σειρά «Ετερος εγώ - Χαμένες ψυχές» παρουσιάζει μια σειρά δολοφονιών που ακολουθούν τους άθλους του Θησέα. Ο εκκεντρικός καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) καλείται από τις αστυνομικές αρχές προκειμένου να βρει τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στις δολοφονίες, να αποκρυπτογραφήσει τη σημασία των συμβόλων του Θησέα και να βοηθήσει την αστυνομία να εντοπίσει τον serial killer. Από την πλευρά των αρχών, την υπόθεση αναλαμβάνουν ο προϊστάμενος του τμήματος ανθρωποκτονιών Απόστολος Μπαρασόπουλος (Μάνος Βακούσης) και ο αστυνόμος Παντελής Σκλαβής (Πέτρος Λαγούτης). Στον ρόλο του ψυχιάτρου Φίλιππου Λαζαρίδη και διευθυντή της Πρότυπης Ψυχιατρικής Κλινικής συναντάμε τον Ακη Σακελλαρίου, ενώ η Βίκυ Παπαδοπούλου υποδύεται τη δημοσιογράφο Χριστίνα Στεργίου, που καλύπτει την πολύκροτη υπόθεση.

Το σενάριο του «Ετερος εγώ - Χαμένες ψυχές» είναι μια ιδέα των Σωτήρη Τσαφούλια και Παναγιώτη Ιωσηφέλη. Παράλληλα, ο Σωτήρης Τσαφούλιας υπογράφει τη σκηνοθεσία, ενώ το σενάριο το υπογράφει ο ίδιος σε συνεργασία με την Κατερίνα Φιλιώτου.

Οπως ήδη είναι γνωστό, η σειρά έχει βασιστεί στη βραβευμένη (Βραβείο Κοινού στα Διεθνή Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, LAGFF και LIEGE και Βραβείο Σκηνοθεσίας στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Εθνών στην Ταορμίνα της Ιταλίας) ταινία του Σωτήρη Τσαφούλια, που βγήκε στις σκοτεινές αίθουσες το 2016.

Στη σειρά συμμετέχουν, επίσης, οι ηθοποιοί: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βασίλης Ρίσβας, Κατερίνα Διδασκάλου και Σπύρος Παπαδόπουλος, ενώ όπως λέγεται η σειρά θα καλύψει τη ζώνη μετάδοσης 23.00 και μετά και θα παιχτεί για δυο περίπου εβδομάδες. Πρεμιέρα αναμένεται να κάνει την 1η Ιανουαρίου 2020.

ΠΗΓΗ: TiVi ΣΙΡΙΑΛ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ