Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα: Η Βούλα γκρινιάζει για τη νωθρότητα του Μηνά! Οι εξελίξεις σήμερα 14/11!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα: Η Βούλα γκρινιάζει για τη νωθρότητα του Μηνά! Οι εξελίξεις σήμερα 14/11!
TV24 14.11.2019 10:49
Follow us on Google News

Έχουμε όλες τις εξελίξεις για σήμερα 14/11 στην σειρά «Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα»! Η Βούλα γκρινιάζει για τη νωθρότητα του Μηνά, αλλά εκείνος της αποδεικνύει εμπράκτως ότι, εκείνη είναι αυτή που δεν τον αφήνει να δουλέψει…

Αναλυτικά τι θα δούμε απόψε στον Alpha!

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου

Επεισόδιο: 14

Η Βούλα γκρινιάζει για τη νωθρότητα του Μηνά, αλλά εκείνος της αποδεικνύει εμπράκτως ότι, εκείνη είναι αυτή που δεν τον αφήνει να δουλέψει… Ο Ηλίας έχει καινούρια βοηθό στο γραφείο, με την οποία είναι ενθουσιασμένος. Η Καίτη φοβάται ότι του την πέφτει, γι’ αυτό θα κάνει τα πάντα για να τους απομακρύνει. Το σχολείο της Ξένιας θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου που θα γίνουν στο Μέγαρο Μουσικής. Αλλά η μαθήτρια που θα τραγουδήσει αρρωσταίνει. Ποια θα πάρει τη θέση της; Ο Άγγελος επιστρέφει με άδεια ορκωμοσίας και η Βέλη ανυπομονεί να τον υποδεχτεί. Μόνο που υποδέχεται… έναν άλλο Άγγελο.

Τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο;

Μην Αρχίζει την Μουρμούρα: Επιστρέφει αγαπημένη ηθοποιός; Αποκάλυψη!

Επιστρέφει στην σειρά του Alphatv, «Μην αρχίζει την μουρμούρα», αγαπημένη ηθοποιός που λάτρεψαν οι τηλεθεατές; Αποκάλυψη τώρα.

Στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε συνέντευξη ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, και μίλησε για τον ρόλο του στην σειρά η οποία σε λίγες ημέρες κάνει πρεμιέρα.

Μην Αρχίζει την Μουρμούρα

Βλαδίμηρε, τα πρώτα πέντε χρόνια στη «Μουρμούρα» ήσουν ζευγάρι με τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη. Αγχώθηκες, όταν σου είπαν ότι πρέπει να αλλάξει η ιστορία και να βρεθεί μια νέα ηθοποιός;

Με τη Δάφνη είχαμε χτίσει πέντε χρόνια συνύπαρξης και ήταν πολύ δύσκολο να βρεθεί κάποια που θα μπορούσε να δεθεί μαζί μου ερμηνευτικά. Η «Μουρμούρα» δεν είναι καθόλου εύκολη σειρά. Σκέψου ότι δύο άνθρωποι βγάζουν έξι σκηνές την ημέρα και έχουμε φτάσει στο 440ό επεισόδιο.

Θέλει ικανότητα για να μπορέσεις να συνεχίσεις για έκτη και τώρα για έβδομη χρονιά, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Και σε αυτό οφείλουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους συγγραφείς μας, γιατί είναι ανεξάντλητοι.

Υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει ως guest star στο νέο κύκλο επεισοδίων η Δάφνη Λαμπρόγιαννη;

Οχι, δεν νομίζω.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συγκλονίζει ηθοποιός από την «Μουρμούρα»! «Ήθελα να κάνω παιδιά αλλά είχα πρόβλημα...»

Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Πρόσωπο - βόμβα εισβάλει στην σειρά!

Διαβάστε περισσότερα θέματα για τις σειρές στο Youweekly.gr

Share