Elif: Σούπερ αποκλειστικό! Η Αρζού ντύνεται νύφη! Καρέ - καρέ ο γάμος της χρονιάς!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Elif: Σούπερ αποκλειστικό! Η Αρζού ντύνεται νύφη! Καρέ - καρέ ο γάμος της χρονιάς!

Σούπερ αποκλειστικό για την αγαπημένη καθημερινή τουρκική σειρά του Star, το «Elif»! Η Αρζού ντύνεται νύφη! Καρέ - καρέ ο γάμος της χρονιάς!

Στα λευκά ντύνεται ξανά η Αρζού, η οποία αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση γάμου του Ουμίτ ώστε να αποκτήσει ακόμη περισσότερη δύναμη για να εκδικηθεί τους Εμιρόγλου!

Η Αρζού με τη βοήθεια του Ουμίτ καταφέρνει να γίνει ξανά πλούσια και να αγοράσει το κτήμα των Εμιρόγλου, εκμεταλλευόμενη τη δυσχερή οικονομική τους κατάσταση. Η αδίστακτη γυναίκα αποφασίζει να εγκατασταθεί εκεί μόνιμα και ανακοινώνει στην οικογένεια: «Είμαι πλέον η ιδιοκτήτρια του σπιτιού και μέχρι να βρείτε αλλού κατοικία, θα μένουμε όλοι μαζί». Ο Σελίμ γίνεται έξω φρενών και φυσικά με τις ευλογίες της μητέρας του ξεκινάει τις διαδικασίες για να βρει άλλο σπίτι. Αφού το βρίσκουν, ξεκινούν να πακετάρουν τα πράγματά τους, αλλά η Αρζού προκειμένου να τους κάνει να πονέσουν και να τους τιμωρεί, προτείνει να αγοράσει τις μετοχές τους και έτσι θα εξασφαλίσουν κι εκείνοι χρήματα που έχουν ανάγκη.

Elif: Καταιγιστικές εξελίξεις από το σημερινό επεισόδιο (15/11) - Η Μελέκ είναι η νέα προϊσταμένη στη δουλειά!

Ο Σελίμ και η Αλιγέ αρνούνται! Στη συνέχεια εκείνη συναντάει τον Ουμίτ: «Εχουν αποφασίσει να μετακομίσουν! Θέλω να μείνουν και να τους τιμωρώ κάθε μέρα για όσα μου έκαναν! Θέλω να πάρω και τις μετοχές μου πίσω! Σε παρακαλώ βοήθησέ με», τον εκλιπαρεί και εκείνος της υπόσχεται: «Θα κάνω τα πάντα για εσένα και το ξέρεις! Ομως αυτή τη φορά θα το κάνω μ’ έναν όρο: να με παντρευτείς!». Η Αρζού θυμώνει με την πρότασή του και φεύγει. Το βράδυ στο κτήμα συμπεριφέρεται κυριολεκτικά υποτιμητικά σε όλους, αφού αποφασίζει να κάνει τη Ζεϊνέπ και τη Μελέκ υπηρέτριες, ενώ τον Σελίμ σοφέρ. Τότε η Μελέκ της μιλάει με πολύ σκληρά λόγια: «Μπορεί να έγινες πλούσια, ν’ αγόρασες το σπίτι, αλλά και πάλι μόνη σου θα είσαι!

Εμείς θα είμαστε πάντα οικογένεια όπου κι αν μείνουμε!

Εσύ όμως; Σ’ ένα τόσο μεγάλο σπίτι θα ζεις μόνη σου! Δεν σε αγάπησε ποτέ κανένας! Δεν έχεις ούτε έναν φίλο! Ετσι θα είσαι μια ζωή και αυτή θα είναι η τιμωρία σου, όσα λεφτά κι αν αποκτήσεις». Η Αρζού πληγώνεται με τα λόγια της και θυμάται όλες τις φορές που όσους αγάπησε δεν την αποδέχτηκαν ποτέ, όπως ο Κενάν, η κόρη της, ο πατέρας της και αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση γάμου του Ουμίτ. Εκείνος, αφού της δίνει ένα εντυπωσιακό μονόπετρο, στη συνέχεια κανονίζει τα του γάμου και η αδίστακτη γυναίκα δείχνει απόλυτα ικανοποιημένη!

Star Elif Αρζού γάμος νύφη

γάμος Elif αποκλειστικό

Ντύνεται νύφη Αρζού Elif

γάμος Αρζού Elif

Elif γάμος Star

Αρζού νύφη αποκλειστικό elif

γάμος Αρζού

Elif Star σειρά γάμος

 Elif Σούπερ αποκλειστικό

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πηγή: TiVi Σίριαλ