Αν ήμουν πλούσιος: Οι καταιγιστικές εξελίξεις της εβδομάδας (18-22/11)!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αν ήμουν πλούσιος: Οι καταιγιστικές εξελίξεις της εβδομάδας (18-22/11)!

Σας έχουμε όλες τις καταιγιστικές εξελίξεις από τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας (18-22/11) της σειράς του Ant1, «Αν ήμουν πλούσιος».

Αναλυτικά τι θα δούμε αυτήν τη βδομάδα!

Αν ήμουν πλούσιος: Η Βενετία αποφασίζει να φύγει οριστικά απ’ το σπίτι! Εξελίξεις "φωτιά" σήμερα (15/11)!

Επεισόδιο 46

Η Κική με όπλο της το Γιαμπαζολιά προκαλεί ζήλεια στον Στρατή, ο οποίος προσπαθεί να ξεκαθαρίσει τα μπερδεμένα αισθήματα του για την Δάφνη και την Κική.Απ’ την άλλη, η Δάφνη δεν θέλει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Αλέξη, ο οποίος δεν καταθέτει τα όπλα και συνεχίζει να προσεγγίζει την Δάφνη και τον Φοίβο.Παράλληλα ο Μάνος καταφέρνει να τουμπάρει γι’ ακόμα μια φορά την Σμαράγδα, ενώ στο αντίπαλο στρατόπεδο η Μόνικα και ο Νικόλας συνεχίζουν τις προσπάθειες τους να τον ξεσκεπάσουν.Την ίδια ώρα, η περιπέτεια υγείας της Βενετίας, βγάζει στον Σωτήρη τα πραγματικά του αισθήματα για εκείνη.Η Δάφνη αναστατώνεται όταν ο Φοίβος εξαφανίζεται απ’ το σπίτι ενώ ο Βρανάς δεν προλαβαίνει τις κακοτυχίες όταν η εφορία βάζει λουκέτο στον όμιλο αλλά και ένα υπέρογκο ποσό για πρόστιμο.Για να σωθεί, βάζει σ’ εφαρμογή ένα σατανικό σχέδιο, στο οποίο η Μόνικα κι ο Σωτήρης πρέπει να γίνουνε μέτοχοι του ομίλου.

Επεισόδιο 47

Ο Βρανάς μετά την πρόταση να γίνει ο Σωτήρης μέτοχος του Ομίλου Βρανά, καταλήγει στο θεραπευτήριο της Χριστίνας μιας κι ένα παλιό του τραύμα, κάνει την εμφάνισή του. Εκεί ο Βρανάς θα βάλει ένα ακόμα λιθαράκι στη σχέση του με τη Χριστίνα. Στρατής και Δάφνη έχουν έναν άγριο τσακωμό που διαλύει ό,τι είχε απομείνει από τη σχέση τους. Στο σχολείο των κοριτσιών, γίνεται μια μεγάλη παρεξήγηση μεταξύ Σμαράγδας και Ξένιας που θα φέρει τα πράγματα στα άκρα, με την Ξένια να αποκαλύπτει στη Σμαράγδα ότι τα έχει με το Μάνο! Ο Αλέξης τρυπώνει σιγά σιγά στη ζωή της Δάφνης κερδίζοντας την εμπιστοσύνη της ενώ ο Στρατής αποφασίζει να ξαναβάλει μπρος το γάμο του με την Κική. Η Φρόσω όμως ανακαλύπτει ότι η Κική έστησε παγίδα στο Στρατή βάζοντάς τον φυλακή και αποφασίζει να μιλήσει στη Δάφνη για αυτό. Ο Βρανάς δίνει στη Χριστίνα το κλειδί μιας θυρίδας που θα ανοιχτεί μετά το θάνατό του..

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 48

Η Ξένια πάνω στα νεύρα της λέει στην Σμαράγδα πως τα έχει με το Μάνο. Ο Μάνος προσπαθεί να σώσει την κατάσταση και να μαζέψει την έξαλλη Ξένια… η υποψία όμως έχει φωλιάσει στην καρδιά της Σμαράγδας. Ο Αλέξης πείθει τη Δάφνη να τον αφήσει να κρατήσει το μικρό όσο εκείνη θα κάνει εκπομπή στου Βρανά. Όταν η Δάφνη θα επιστρέψει σπίτι θα την περιμένει μια έκπληξη. Ο Βρανάς καταφέρνει να κάνει τον Σωτήρη να υπογράψει το συμβόλαιο αγοράς του 30% των μέτοχων του ομίλου του και όχι μόνο, τον κάνει και διευθύνοντα σύμβουλο. Ο Σωτήρης χαρούμενος δεν έχει καταλάβει σε τι περιπέτειες ετοιμάζεται να τον βάλει ο φίλος του. Η Μόνικα μαθαίνει από τη Γιούλη για την κοροϊδία στη Σμαράγδα και καλεί τη Σμαράγδα για να της κάνει τις αποκαλύψεις.. λίγο πριν φτάσει η Σμαράγδα, η Φρόσω αποκαλύπτει στη Μόνικα την αληθινή ταυτότητα του Μάνου.. ότι είναι ο γιος του Βρανά!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 49

Η Μόνικα συνειδητοποιεί πως ο γιος του Βρανά είναι ο Μάνος και ο Βρανάς, που το μαθαίνει τυχαία από τη Φρόσω, την πείθει πως ο Μάνος έχει τις περισσότερες πιθανότητες να εισπράξει το λαχνό. Συμφωνούν να αφήσουν το Μάνο να εισπράξει για λογαριασμό τους και μια νέα ανίερη συμμαχία κλείνεται μεταξύ τους. Η Φρόσω αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια στη Δάφνη για το Στρατή τη στιγμή που ο Αλέξης έρχεται όλο και πιο κοντά με το Φοίβο. Η Ξένια ακούει το Μάνο να μιλάει στη Σμαράγδα για εκείνη με τα χειρότερα λόγια και αποφασίζει να τους εκδικηθεί στέλνοντας αποδείξεις στη Σμαράγδα για τη σχέση τους! Η Δάφνη παίρνει την απόφαση να επισκεφθεί το Στρατή, λίγο πριν το γάμο του με την Κική….

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 50

Δάφνη και Στρατής σε μεγάλη φόρτιση κατορθώνουν να μιλήσουν και να λύσουν όλες τις παρεξηγήσεις μεταξύ τους. Ξανακυλάνε στο πάθος τους. Η Κική όμως επιστρέφει νωρίτερα από το αναμενόμενο στο σπίτι και βλέπει το μέλλοντα σύζυγο της σε ερωτική στιγμή με τη Δάφνη! Θα τα κάνει όλα γης μαδιάμ η Θεσσαλονικιά Κική ή μήπως έχει κάποιο άλλο σχέδιο στα σκαριά;; Ο Θεοχάρης, υποπτεύεται τη Χριστίνα με το Βρανά και τους παρακολουθεί. Παραπλανεί τη μάνα του και κατορθώνει να της αποσπάσει την υπογραφή της, προκειμένου να έχει πρόσβαση στη θυρίδα στην τράπεζα. Ο Μάνος για πρώτη φορά κινδυνεύει στ’ αλήθεια καθώς κάποιοι αστυνομικοί που έχουν το σκίτσο του, τον αναγνωρίζουν και τον σέρνουν στο τμήμα. Εκεί τον περιμένει ο Θείος Λέανδρος που τον αναγνωρίζει!

Αν ήμουν πλούσιος - Spoiler: Στην φόρα το παρελθόν του Στρατή! Ο θάνατος που τον έχει «στοιχειώσει»!

Ένα spoiler «φωτιά» έσκασε για την σειρά «Αν ήμουν πλούσιος»! Στην φόρα όλο το παρελθόν του Στρατή! Ο θάνατος που τον έχει «στοιχειώσει»!

Ο ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης ενσαρκώνει τον ρόλο του Στρατή στην καθημερινή κωμική σειρά του ΑΝΤ1

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό TV24 και έκανε ένα spoiler για την σειρά! Στα επόμενο επεισόδια θα μάθουμε ότι ένας θάνατος είναι αυτός που το έχει «στοιχειώσει» και συγκεκριμένα ο θάνατος του... αδερφού του!

Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξη:

Θα ήθελα αρχικά να μας συστήσετε τον Στρατή.
«Ο Στρατής είναι ένα ευαίσθητο κλεφτρόνι. Είναι ένας φτωχοδιάβολος, αλλά έχει πολύ καλά στοιχεία μέσα του. Οδηγείται στο να κάνει τη ζωή που κάνει από επιλογή, υπάρχουν όμως και κλέφτες με ηθική».

Άν ήμουν πλούσιος: Όλες οι "καυτές" εξελίξεις αυτής της βδομάδας (4-8/11)!

Και με αισθήματα, όμως, καθώς ερωτεύεται κιόλας!
«Εχει ερωτευτεί τη Δάφνη, αγαπάει όμως και την Κική, την κοπέλα του. Τον βλέπουμε, λοιπόν, τώρα να προσπαθεί να ακροβατήσει μεταξύ των δυο παραπάνω αλλά και του κλεμμένου λαχνού, που από τη μία δεν μπορεί να παραδώσει απλά αλλά και από την άλλη νιώθει τύψεις. Ομορφος ρόλος, δεν είναι μονοδιάστατος. Εχει και ένα στόρι πίσω του, που θα δείτε προσεχώς. Εχει χάσει τον αδελφό του σε ένα ατύχημα...».

Θα τολμήσω να ρωτήσω αν είναι κόντρα ρόλος.
«Και όμως δεν είναι. Και εγώ πολλά χρόνια στο θέατρο κάνω τους περίεργους ρόλους, δεν έχω κάνει ποτέ κάποιον που είναι είτε καλός, είτε κακός. Βέβαια οι σπουδαίοι ρόλοι αυτοί είναι και κυρίως στο θέατρο, όπου υπάρχουν μεγάλοι συγγραφείς που δεν γράφουν ποτέ χαρακτήρες που είναι μονοδιάστατοι ή μονοσήμαντοι. Γράφουν χαρακτήρες τους οποίους μπορούμε να δικαιολογήσουμε από τις πράξεις τους».

Εχει καταλάβει ο ίδιος πώς νιώθει; Θα ξεκαθαρίσει λίγο;
«Θα ξεκαθαρίσει λόγω καταστάσεων. Δεν μπορεί να το παίζει σε διπλό ταμπλό για πάντα. Είμαστε στο σημείο που πρέπει να πάρει μια απόφαση. Εχετε, πάντως, να δείτε πολλές εξελίξεις».

Θα εκφράσει τα συναισθήματά του στη Δάφνη;
«Η Δάφνη ήδη έχει καταλάβει από τον τρόπο του πως είναι ερωτευμένος μαζί της. Το θέμα είναι η Δάφνη πώς θα αντιδράσει. Γιατί ο Στρατής είναι ένα λαϊκό παιδί και όπως κάθε λαϊκό παιδί, είναι ξεκάθαρος. Τα λέει έξω από τα δόντια».

Θα θέλατε προσωπικά να δείτε τον ήρωά σας με τη Δάφνη;
«Ναι, αλλά και με την Κική ταιριάζει. Είναι μια κοπέλα με την οποία μιλάνε την ίδια γλώσσα. Ενώ με τη Δάφνη είναι από διαφορετικούς κόσμους. Φαίνεται να είναι πιο... comme il faut. Είναι ένα πείραμα που πρέπει να γίνει για να δούμε πού θα καταλήξει, να δούμε αν ο έρωτας -όπως και στη ζωή- ελκύει τα αντίθετα. Συνήθως δημιουργούνται συγκρούσεις σε τέτοιους έρωτες».

Σε ό,τι αφορά τον Βρανά, υπάρχει περίπτωση να συμμαχήσει μαζί του ο Στρατής για να μη μάθει ποτέ την αλήθεια η Δάφνη;
«Να συμμαχήσει δεν θα το έλεγα. Δεν είναι τέτοιος τύπος. Γιατί ο Στρατής προτιμάει να τα
καταστρέψει όλα παρά να υποστηρίξει σε κάτι τον Βρανά. Δεν ξέρω βέβαια τι θα σκεφτούν οι
σεναριογράφοι».

Τον φοβάται, όμως, λίγο...
«Φοβάται μην αποκαλύψει την αλήθεια».

Σε ό,τι αφορά το λαχείο, θα επιστρέψει στη Δάφνη;
«Δεν το γνωρίζω, αλλά φαντάζομαι πως αυτό θα γίνει αρκετά πιο μετά».

Τι σχόλια έχετε ακούσει για τον ρόλο σας;
«Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία με κοιτούν με μισό μάτι. Μια κυρία στο σούπερ μάρκετ μου είπε “Ντροπή σου να κοροϊδεύεις αυτό το καλό κορίτσι”, εννοώντας την Κατερίνα Γερονικολού. Ενώ οι άντρες από την άλλη μου κορνάρουν και μου λένε “είσαι ωραίος!”. Ταυτίζονται περισσότερο με το διπλό ταμπλό».

Ο Χάρης έχει τόσο πολλά μπερδέματα στη ζωή του όπως ο Στρατής, ή είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα, από τη στιγμή μάλιστα που ήρθε και αυτή η πρόταση;
«Στα προσωπικά μου είμαι πολύ ξεκάθαρος και σταθερός. Είμαι παντρεμένος και έχω παιδί. Σε όλα τα υπόλοιπα είμαι αδιανόητα μπερδεμένος από τότε που γεννήθηκα. Είμαι και άνθρωπος που βαριέμαι εύκολα, επομένως η υποκριτική μού δίνει το δικαίωμα να αλλάζω συνεχώς περιβάλλον, καταστάσεις, ανθρώπους. Ολο αυτό με βοηθάει, ώστε να καταπολεμήσω την πλήξη μου».

Υπάρχει, όμως, και η άλλη όψη του επαγγέλματός σας, που σας θέλει να έχετε ανασφάλεια για το μέλλον.
«Νομίζω πως πρέπει να ζήσει ο καθένας με αυτό το δεδομένο. Δεν μπορείς να κάνεις αυτή τη δουλειά, αν δεν είσαι έτοιμος να περάσεις αυτή την ανασφάλεια. Εγώ να σας πω την αλήθεια, όταν είπα πως θα γίνω ηθοποιός, αποφάσισα πως θα είμαι άνεργος. Οτι θα πρέπει ανά πάσα στιγμή να είμαι έτοιμος να βρω μια άλλη δουλειά».

Δικαιωθήκατε, πάντως, για την απόφασή σας.
«Ευτυχώς έχουν ξεκινήσει να γίνονται πράγματα. Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει τη μυθοπλασία, αλλά πρέπει σίγουρα να ανέβουν και τα budget. Κάνουμε όλοι τις δουλειές μας με αυταπάρνηση. Βλέπουμε και τις “Αγριες μέλισσες”, που επίσης είναι ένα καθημερινό σίριαλ, ο χρόνος γυρισμάτων τους είναι πολύ μεγαλύτερος. Αυτό συμβαίνει λόγω budget. Λένε συχνά πως ένα σίριαλ είναι καλό, γιατί παίζουν πολύ καλοί ηθοποιοί. Ισχύει αυτό, αλλά συχνά δεν σκέφτονται τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γίνεται μια δουλειά».

Θεατρικά πού θα σας δούμε;
«Ενώ έλεγα να μην κάνω για να ξεκουραστώ, γιατί παράλληλα ασχολούμαι και με ένα ξενοδοχείο που έχω ανοίξει στην Εύβοια, το “Evia Silence” -ευτυχώς το έχει αναλάβει η σύζυγός μου-, τελικά θα επαναλάβουμε την περσινή παράσταση “Με λένε Εμμα” στο Σύγχρονο Θέατρο. Παίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη. Από τέλη Γενάρη θα κάνω με την Ιωάννα Παππά την “Εντα Γκάμπλερ” σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη στο Θέατρο Αλμα. Πλέον, όπως βλέπετε και εσείς, ή θα δουλεύει κάποιος ή δεν θα δουλεύει. Ή θα δουλεύεις σαν τρελός ή δεν θα δουλεύεις καθόλου».

ΠΗΓΗ: TV24
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ