ALPHA - έσκασε τώρα: Εφιάλτης για τον παρουσιαστή! Του κόβουν την εκπομπή...

Είναι γεγονός!

ALPHA - έσκασε τώρα: Εφιάλτης για τον παρουσιαστή! Του κόβουν την εκπομπή...

Εφιάλτης για τον γνωστό παρουσιαστή! Του κόβουν την εκπομπή που έχει στον ALPHA! Έσκασε τώρα η είδηση...

Το κανάλι φέρεται να διανύει μία από τις πιο δύσκολες σεζόν των τελευταίων ετών, μιας και ο ανταγωνισμός έχει φέρει τους σταθμούς στα άκρα.

Ο ΑΝΤ1 έχει ξαναμπεί δυναμικά στο παιχνίδι της τηλεθέασης, με τον ALPHA να… πάσχει τόσο στην απογευματινή ζώνη όσο και στην prime time.

Ένα από τα πρόσωπα του καναλιού που πλήττεται άμεσα από την πορεία του project που ανέλαβε στην αρχή της σεζόν είναι ο Χρήστος Φερεντίνος. Το τηλεπαιχνίδι «Πάνω Κάτω» έδειξε από την αρχή τη μικρή δυναμική του, με τις φήμες περί πρόωρου φινάλε να δίνουν και να παίρνουν. Το χειρότερο; Επιβεβαιώθηκαν.

Alpha: Ενώ του έταξαν δυο εκπομπές του κόβουν και αυτή που έχει; Αποκάλυψη τώρα!

Κόβουν τον Χρήστο Φερεντίνο από τον ALPHA


Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «στη Φωλιά των Κου Κου» το «κόψιμο» του «Πάνω Κάτω» θεωρείται βέβαιο και αναμένεται να λάβει χώρα μέχρι τα Χριστούγεννα.

Ενώ όμως είχε ακουστεί πως το κανάλι της Κάντζας θα επέστρεφε στη δοκιμασμένη συνταγή του «Deal», μέχρι στιγμής ουδεμία κουβέντα ή προετοιμασία έχει λάβει χώρα με τον Φερεντίνο να είναι κυριολεκτικά ξεκρέμαστος για το β’ μισό της σεζόν.

Αυτό που είναι βέβαιο είναι πως ο ALPHA δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε σπασμωδικές κινήσεις, καθώς ήδη υπάρχει προβληματισμός γύρω από τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης στο σύνολο του προγράμματος.

Άραγε ο Χρήστος Φερεντίνος θα βρει μια θέση στο β’ μισό της σεζόν;

ALPHA: Αποκάλυψη! Παρά τα χαμηλά νούμερα δεν τον... κόβουν! Όλη η αλήθεια για τον γνωστό παρουσιαστή!

Όλη την αλήθεια για τον γνωστό παρουσιαστή του ALPHA θα σας αποκαλύψει σήμερα το Youweekly.gr! Παρά τα χαμηλά νούμερα που σημειώνουν δεν τον... κόβουν!

Ντόρος είχε προκληθεί τις προηγούμενες ημέρες με το συγκεκριμένο πρόσωπο καθώς από την πρεμιέρα του το κοινό, σύμφωνα με όσα κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB, δεν τον είχε αγαπήσει ιδιαίτερα και πολύ ήταν εκείνοι που βιάστηκαν να πουν πως επειδή έχει τώρα μια άσχημη τηλεοπτική σεζόν η εκπομπή του θα ρίξει πρόωρα αυλαία!

Alpha - Έκτακτο: Σοκ με πασίγνωστο πρόγραμμα! Το κόψιμο δεν αργεί...

Ωστόσο, έγκυρες πληροφορίες του Youweekly.gr μέσα από το κανάλι μας μετέφεραν ότι δεν πρόκειται να λήξει η εκπομπή του και θα συνεχιστεί κανονικά και με το νόμο! Μάλιστα, οι ιθύνοντες τον στηρίζουν ιδιαίτερα και πιστεύουν στις δυνατότητές του!

Ο λόγος φυσικά, για τον Τάκη Χατζή και την εκπομπή "Εκτός γραμμής".

Τάκης Χατζής Alpha

Μάλιστα, παρακάτω θα δείτε και τα χθεσινά νούμερα που σημείωσε....

Πρωινή ζώνη

Open: Ευτυχείτε 17.0

STAR: Στην φωλιά των κουκου 12.6

Alpha: Εκτός γραμμής 6.8

ΑΝΤ1: Πρωινό 20.8

ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 12.1