Μαρία Μπακοδήμου: Ραγδαίες εξελίξεις στο OPEN!

Τι συνέβη;

Μαρία Μπακοδήμου: Ραγδαίες εξελίξεις στο OPEN!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο OPEN με την Μαρία Μπακοδήμου σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ που μόλις βγήκε στη δημοσιότητα!

Με βάση όσο αναγράφει η εφημερίδα Real θα γίνουν πολλές αλλαγές στα μετόπισθεν του τηλεπαιχνιδιού που παρουσιάζει στον σταθμό!

Μετά από λίγες εβδομάδες στον αέρα, αποφασίστηκε να αλλάξει όλη η ομάδα των συντελεστών που εργάζονται πίσω από τις κάμερες για το "Ένας για όλους".

Μαρία Μπακοδήμου: Άσχημα τα νέα που της "χτύπησαν" την πόρτα! Πάγωσε..

Το Open πάγωσε το "Δικαστήριο Μόδας"! Άσχημα τα νέα που "χτύπησαν" την πόρτα της παρουσιάστριας, Μαρίας Μπακοδήμου!

Όπως ανέφεραν στο Happy Day το κανάλι είπε «όχι» και λόγω του ανταγωνισμού με την έλευση του My Style Rocks αλλά και διότι το υλικό δεν ήταν καλό.

Οι οντισιόν είχαν ξεκινήσει εδώ και καιρό, αλλά όπως μας ξεκαθάρισαν ρητά, ήταν εντολή του καναλιού να παγώσει το πρόγραμμα.

Μαρία Μπακοδήμου: Πόζαρε με γοητευτικό νεαρό! Τον είδαμε και είναι κούκλος!

Η Μαρία Μπακοδήμου πόζαρε με γοητευτικό νεαρό και ήρθε στο φως η φωτογραφία τους. Τον είδαμε και είναι κούκλος. Η παρουσιάστρια έχει κρατήσει πολύ καλές σχέσεις με τα παιδιά από το Power of love.

Μάλιστα, μέσα στο παιχνίδι περνούσε πολλές ώρες μαζί τους, για αυτό κιόλας έχουν έρθει πιο κοντά. Ο παίκτης που λάτρεψε περισσότερο ήταν ο Πάνος Ζάρλας, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

Ένα από τα παιδιά που ήταν σχετικά κοντά, ήταν και ο Αλέξανδρος Νατσάκος με τον οποίο είχαν πολύ καλές σχέσεις.

Μάλιστα, fan account του πρώην παίκτη του Power of love, μοιράστηκε στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία με την Μαρία Μπακοδήμου, οι οποίοι πόζαραν σε μια από τις backstage στιγμές.

Μαρία Μπακοδήμου γοητευτικός νεαρός