Άγριες Μέλισσες: Αποκλειστικό «βόμβα»! Αυτό θα είναι το τέλος των γυναικών της σειράς!

Το μεγάλο φινάλε!

Άγριες Μέλισσες: Αποκλειστικό «βόμβα»! Αυτό θα είναι το τέλος των γυναικών της σειράς!

Αποκλειστικό «βόμβα» για την σειρά του ΑΝΤ1 που μας έχει καθηλώσει, «Άγριες Μέλλισες»! Αυτό θα είναι το τέλος των γυναικών της σειράς!

Ποιο θα είναι το φινάλε των αγαπημένων μας πρωταγωνιστών; Διαβάστε αναλυτικά τι θα δούμε στο τέλος!

ΕΛΕΝΗ

Η Ελένη είχε παρατήσει την προσωπική της ζωή περιμένοντας για πάνω από 10 χρόνια τον Λάμπρο, τον μεγάλο της έρωτα, να επιστρέψει για να την παντρευτεί. Εκείνος τελικά γύρισε, αλλά έχοντας άλλη γυναίκα στο πλευρό του και πληγώνοντάς την ακόμα πιο πολύ! Εκείνος υποστηρίζει πως δεν την ξέχασε ποτέ και πως είναι αποφασισμένος να τα παρατήσει όλα για εκείνη και να φύγουν μαζί. Οταν όμως αποκαλύπτεται η κρυφή σχέση του Μιλτιάδη και της Βαλεντίνης, αλλά και ότι η Δρόσω είναι αδέλφια με τον Λάμπρο, έρχονται τα πάνω κάτω και η Ελένη αποφασίζει να αφήσει για πάντα τον Λάμπρο. Εκείνος, όμως, δεν θα τα παρατήσει έτσι εύκολα και θα συνεχίσει να τη διεκδικεί, όπως επίσης και ο Θωμάς! Η διαμάχη των δύο αντρών για την καρδιά της Ελένης θα κορυφωθεί...

Άγριες Μέλισσες: Σοκαριστικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (19/11) - Η Δρόσω προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της!

ΑΣΗΜΙΝΑ

Η Ασημίνα μετά τον πόλεμο που δέχτηκε ζει το μεγάλο της όνειρο και είναι παντρεμένη με τον άντρα που αγαπάει, τον Νικηφόρο Σεβαστό. Ομως τα όνειρά της δεν θα αργήσουν να μετατραπούν σε εφιάλτη! Κι αυτό γιατί η Μυρσίνη δεν θα αφήσει ούτε λεπτό σε ησυχία τη νύφη της, κάνοντας τη ζωή της κόλαση! Τα νεύρα της νεαρής κοπέλας αρχίζουν να σπάνε, σε συνδυασμό μάλιστα και με το γεγονός ότι δεν μπορεί να πιάσει παιδί με τον Νικηφόρο. Από την άλλη, εκείνος έχει να διαχειριστεί τον γάμο του, αλλά και τη μητέρα του, την οποία δεν θέλει να πληγώνει άλλο! Η κρίση στον γάμο του Νικηφόρου και της Ασημίνας θα είναι οριστική, όταν στη ζωή του μπει η αδελφή της, η Δρόσω!

ΔΡΟΣΩ

Η Δρόσω αποφασίζει να πετάξει από πάνω της όλη την καταπίεση που δέχεται από το σπίτι της και αποφασίζει να ακολουθήσει τα όνειρά της, παρά τις αντιδράσεις της Ελένης. Καταφέρνει να γίνει ένα μεγάλο αστέρι του τραγουδιού και η επιτυχία είναι τόσο μεγάλη, που οι προτάσεις πέφτουν βροχή για εκείνη! Τα μυαλά της παίρνουν αέρα από τη δόξα και το χρήμα που πλέον έχει και σιγά-σιγά προσπαθεί να «απογαλακτιστεί» από το Διαφάνι, όταν ο έρωτας μπαίνει στη ζωή της. Και δεν μιλάμε για έναν οποιονδήποτε έρωτα, αλλά για έναν απαγορευμένο: ανάμεσα σ' εκείνη και τον Νικηφόρο! Προκύπτει εντελώς ξαφνικά, όμως θα έχει συνέπειες, καθώς η νεαρή κοπέλα θα μείνει έγκυος από εκείνον...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ TV24 ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,50€

Πηγή: TV24

ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ