Elif - Σούπερ αποκλειστικό! Άγρια επίθεση από την Γκοντζά στην Αρζού! «Θα πεθάνεις...»!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Elif - Σούπερ αποκλειστικό! Άγρια επίθεση από την Γκοντζά στην Αρζού! «Θα πεθάνεις...»!

Ένα σούπερ αποκλειστικό για την αγαπημένη τουρκική σειρά «Elif», του Star! Άγρια επίθεση από την Γκοντζά στην Αρζού! «Θα πεθάνεις...»!

Ο Βεϊσέλ συνεχίζει απελπισμένος να αναζητάει την Τουλάι, η οποία έχει βρει καταφύγιο σε μια φίλη της. Κι ενώ η Μελέκ απολαμβάνει τη νέα της θέση, κάποιες έχουν σκοπό να τη διαβάλουν. Η Γκοντζά μετά τα τελευταία γεγονότα έρχεται ξανά αντιμέτωπη με την Αρζού!

Η Τουλάι έχει εξαφανιστεί και δεν τη βρίσκουν πουθενά. Ο Βεϊσέλ πηγαίνει στο κτήμα με την ελπίδα ότι είναι εκεί, αλλά απογοητεύεται. Στο μεταξύ, η Ελίφ προσπαθεί να πείσει τον συμμαθητή της Ταϊλάν να πει την αλήθεια για τη ζημιά που έκανε και τελικά το καταφέρνει. Η δασκάλα αναφέρει το περιστατικό στον διευθυντή, ο οποίος του λέει: «Ηταν πολύ άσχημο αυτό που έκανες, όμως θα σου τη χαρίσω αυτή τη φορά και δεν θα σε τιμωρήσω, επειδή είχες το θάρρος να παραδεχτείς το λάθος σου». Ο Τζεβαχίρ λαμβάνει ένα τηλεφώνημα και του ζητάνε μια μεγάλη παραγγελία. Σκέφτεται να αρνηθεί, επειδή θεωρεί ότι δεν μπορεί να βγει η δουλειά, αλλά η Μελέκ τον διαβεβαιώνει πως θα τα καταφέρουν, όμως του ζητάει να δώσει περισσότερα χρήματα στις εργάτριες.

Elif: Καταιγιστικές εξελίξεις από το σημερινό επεισόδιο (19/11) - Ο Τζεβαχίρ είναι έξαλλος με το λάθος που...

Εκείνος δέχεται και πράγματι οι εργάτριες με τη Μελέκ καταφέρνουν να ετοιμάσουν τη μεγάλη παραγγελία. Ομως στο τέλος στέλνουν τα λάθος κουτιά. Ο Τζεβαχίρ είναι έξαλλος, τα βάζει με όλες και ζητάει πίσω τα χρήματα που τους έδωσε. Στην πραγματικότητα η Γκιουλάι είναι η ένοχη, καθώς αυτή άλλαξε τα κουτιά εξαιτίας της ζήλιας της για τη Μελέκ, και πλέον νιώθει άσχημα, αφού πίστευε πως δεν θα έχανε τα έξτρα χρήματα που πήραν όλες. Η Μελέκ προσπαθεί να βρει τρόπο να διορθώσει το λάθος. Ο Ουμίτ μπλοκάρει τους λογαριασμούς της Γκοντζά και η Αρζού ενθουσιάζεται: «Δεν το πιστεύω ότι μπόρεσες να κάνεις κάτι τέτοιο! Είσαι απίστευτος».

Ο Ερκούτ πηγαίνει σπίτι του και μαζεύει τα πράγματά του για να φύγει. Η Γκοντζά προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη, αλλά ο Ερκούτ της λέει πως ο Σερντάρ έχει συλληφθεί για απάτη. Στο μεταξύ, η σπιτονοικοκυρά ζητάει το νοίκι από την Ασουμάν και όταν εκείνη πηγαίνει στο συρτάρι να πάρει χρήματα, διαπιστώνει πως δεν είναι εκεί, αφού τα πήρε ο Ερκούτ. Η Γκοντζά ακούει τον καβγά τους στο τηλέφωνο και λέει στην Ασουμάν πως θα της πληρώσει εκείνη το ενοίκιο για έναν ολόκληρο χρόνο. Τηλεφωνεί αμέσως στον λογιστή της και μαθαίνει πως οι λογαριασμοί της έχουν μπλοκαριστεί. «Είμαι σίγουρη ότι η Αρζού κρύβεται πίσω από αυτό», μονολογεί και φεύγει να τη βρει. Η Ζεϊνέπ καταλαβαίνει πως υπάρχει ένα μυστικό ανάμεσα στη Μελέκ και την Αλιγέ και αισθάνεται πως την κρατάνε σε απόσταση και δεν μοιράζονται τα πάντα μαζί της. Η Αλιγέ το καταλαβαίνει και αποφασίζει να της μιλήσει για την υποθήκη του σπιτιού, όταν εκείνη τη στιγμή ο Μουράτ τηλεφωνεί στη Ζεϊνέπ και τη ρωτάει αν ξέρει πού είναι η Τουλάι. Η Ζεϊνέπ πιστεύει ότι αυτό ήταν το μυστικό που της κρατούσαν για να μην τη στενοχωρήσουν.

Γκοντζά και Ασουμάν καβγαδίζουν

Ο Τζεβαχίρ κλειδώνει το εργαστήριο ραπτικής όταν εμφανίζεται η Μπαχριγιέ μπροστά του και τον απειλεί με όπλο! Την ίδια στιγμή ο Βεϊσέλ περνάει από το βιβλιοπωλείο με ένα όπλο στα χέρια του και θέλει να πυροβολήσει τον Τζεβαχίρ. Ο Γιουσούφ τον βλέπει και τον αποτρέπει: «Μα είσαι με τα καλά σου; Τι πήγες να κάνεις; Θα έβαφες τα χέρια σου με αίμα γι' αυτόν τον τιποτένιο;» του λέει. Ο Τζεβαχίρ παίρνει το όπλο από τα χέρια της Μπαχριγιέ και αφού μιλάνε φεύγουν μαζί. Η Σεβάλ πηγαίνει για ψώνια και βλέπει μια αφίσα με τη φωτογραφία της Τουλάι, που την αναζητεί ο Βεϊσέλ. Επιστρέφει σπίτι και λέει στη φίλη της πως ο άντρας της την αγαπάει πολύ. Η Τουλάι όμως θεωρεί πως θα είναι πάντα ένα βάρος στη ζωή του Βεϊσέλ το παρελθόν της. Την επόμενη μέρα είναι τα γενέθλια της Ελίφ, αλλά εξαιτίας των θλιβερών γεγονότων που ζει η οικογένεια, η μικρούλα δεν θέλει να γιορτάσει. Η Ζεϊνέπ και η Ελίφ νοσταλγούν τον Σελίμ. Η Ζεϊνέπ σκέφτεται να επισκεφθεί τον Σελίμ στη φυλακή μαζί με τη μικρή. Ο Μουράτ πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο να ευχαριστήσει τον Γιουσούφ που εμπόδισε τον πατέρα του να κάνει φόνο. Τρώνε μαζί πρωινό, όταν εμφανίζεται ο Τζεβαχίρ. Ο Γιουσούφ επεμβαίνει για να μη γίνει καβγάς. Ο Γιουσούφ ζητάει από τον Μουράτ να φύγει και όταν μένει μόνος με τον Τζεβαχίρ τον βάζει στη θέση του. Η Γκοντζά δεν μπορεί να πληρώσει το ενοίκιο όπως είχε υποσχεθεί στην Ασουμάν, αλλά της λέει ψέματα πως το πλήρωσε. Η σπιτονοικοκυρά, όμως, έρχεται και ζητάει το ενοίκιο. Η Ασουμάν τσακώνεται με την Γκοντζά: «Με κοιτάζεις στα μάτια και μου λες ψέματα! Εγώ ήμουν δίπλα σου σε ό,τι χρειάστηκες και μου φέρθηκες με αυτόν τον τρόπο! Φύγε από το σπίτι μου». Η Γκοντζά αναγκάζεται να φύγει, αλλά δεν έχει χρήματα και είναι στον δρόμο....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ TV24 ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,50€

Πηγή: TV24