Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα: Η ώρα των μεταθέσεων ήρθε! Οι εξελίξεις σήμερα 21/11!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα: Η ώρα των μεταθέσεων ήρθε! Οι εξελίξεις σήμερα 21/11!

Έχουμε όλες τις εξελίξεις για σήμερα 21/11 στην σειρά «Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα»! Η ώρα των μεταθέσεων ήρθε και Άγγελος και Βέλη έρχονται αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη έκπληξη… ο Άγγελος πάει Καστελόριζο!

Αναλυτικά τι θα δούμε απόψε στον Alpha!

Επεισόδιο 16
Η ώρα των μεταθέσεων ήρθε και Άγγελος και Βέλη έρχονται αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη έκπληξη… ο Άγγελος πάει Καστελόριζο!Η Καίτη βλέπει τον Ηλία να παίρνει κολατσιό απ’ το σπίτι για τη δουλειά και το αποδίδει στην τσιγκουνιά του, ώσπου ξαφνικά συνειδητοποιεί ότι ο Ηλίας δέχεται bullying από τον καινούριο κυλικειάρχη της Εφορίας.Ο αγαπημένος μέλλοντας γαμπρός του Μηνά και της Βούλας, ο Ρατζές, αναλαμβάνει επισήμως τα καθήκοντα του ως διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου. Μόνο που, κάπως αλλιώς φαντάζονταν όλοι τους αυτή τη μέρα… Η Σοφία αποφασίζει να μάθει ένα μουσικό όργανο. Η Ξένια δεν συμφωνεί, ενώ ο Μπάμπης χαίρεται πιστεύοντας ότι θα μάθει λύρα. Όταν όμως τους ανακοινώνει το όργανο που θέλει να μάθει…

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο;

Μην Αρχίζει την Μουρμούρα: Ηθοποιός "έδωσε στεγνά" την παραγωγή - «Ξαφνικά δεν γίνεται τίποτα»!

Ηθοποιός "έδωσε στεγνά" την παραγωγή της σειράς "Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα". «Ξαφνικά δεν γίνεται τίποτα» αποκάλυψε ο ίδιος.

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» βρέθηκε, ο Τάσος Κωστής και έκανε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί.

Με αφορμή την δήλωση της Βαλέριας Κουρούπη για τη ματαίωση του «Room Service Πλιζ», ο Τάσος Κωστής αποκάλυψε πως θα βρισκόταν με πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», κάτι ωστόσο, που δεν έγινε ποτέ.

«Εγώ δυο σίριαλ έχασα έτσι. Είχαμε κλείσει, θα αρχίζαμε γύρισμα για την Μουρμούρα. Πριν ξεκινήσει να γίνει, είχα κάνει δοκιμαστικό και ήμασταν έτοιμοι. Περιμέναμε να μας ειδοποιήσουν για να αρχίσουμε τα γυρίσματα. Ξαφνικά δεν γίνεται τίποτα. Παγώνει η δουλειά για δύο χρόνια, τρία. Όταν ξαναξεκίνησε απλά άλλαξαν όλοι. Εγώ ήμουν έτοιμος τότε να βρίσκομαι στη Μουρμούρα» είπε μεταξύ άλλων ο Τάσος Κωστής.

Μην Αρχίζει την Μουρμούρα ηθοποιός