Μην Ψαρώνεις: Πώς θα ήταν τα πράγματα αν ήταν όλα ανάποδα; Εξελίξεις "φωτιά" στο σημερινό επεισόδιο (21/11)!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Μην Ψαρώνεις: Πώς θα ήταν τα πράγματα αν ήταν όλα ανάποδα; Εξελίξεις

Έρχονται εξελίξεις "φωτιά" στο σημερινό επεισόδιο (21/11) της σειράς του Ant1, «Μην Ψαρώνεις»! Πώς θα ήταν τα πράγματα αν ήταν όλα ανάποδα; Αν η Σάντυ ήταν η λαϊκή σύντροφος του Μανώλη και η Νενέλα η επαναστάτρια πεθερά του;

Διαβάστε αναλυτικά τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο:

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου

Πώς θα ήταν τα πράγματα αν ήταν όλα ανάποδα; Αν η Σάντυ ήταν η λαϊκή σύντροφος του Μανώλη και η Νενέλα η επαναστάτρια πεθερά του; Αν ο Μανώλης τράκαρε με την πλούσια Στέλλα και ερχόταν αυτή να μείνει με τους καλομαθημένους γιους της, τον Κάρολο, τον Αλέξη, τον Λεωνίδα και την ψηλομύτα Ρόζα; Και πώς θα έβλεπαν τους νέους γείτονες η μπουζουκόβια κόρη του Μανώλη, Τάνια και η αναρχική Σόνια; Αυτά ακριβώς θα μάθει σύντομα ο Μανώλης, όταν πριν σβήσει τα κεράκια της τούρτας του ευχηθεί να ήταν αλλιώς η ζωή του.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο;

Αποχώρηση «βόμβα» από την σειρά του ΑΝΤ1, «Μην ψαρώνεις»! (Βίντεο)

Μια αποχώρηση «βόμβα» θα δούμε σύντομα στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Μην ψαρώνεις»!

Η ηθοποιός έκανε την αποκάλυψη μέσα από την εκπομπή του Star, «Στη Φωλιά των Κου - Κου».

Ο λόγος για την Ειρήνη Ψυχράμη, η οποία βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και η αποχώρηση της από την σειρά είναι για προφανές λόγο.

Αποχώρηση «βόμβα» από την σειρά του ΑΝΤ1, «Μην ψαρώνεις»!

Είπε χαρακτηριστικά:

«Με τον Λάμπρο είμαστε ένα χρόνο μαζί. Η εγκυμοσύνη ήρθε πολύ νωρίς, αλλά αβίαστα. Το θέλαμε και λέγαμε όταν έρθει, καλώς να έρθει. Είναι όλα έντονα, όμορφα και ήρεμα. Μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον και αυτό γίνεται και μέσα από το μωρό.

Έκανα ένα τεστ, βγήκε θετικό και έπαθα σοκ. Πήρα τηλέφωνο τον Λάμπρο και του είπα: “Καλημέρα, είμαι έγκυος”, έμεινε άναυδος. Τον σύντροφό μου τον ήξερα από τη δουλειά, αλλά δεν κάναμε παρέα. Ήρθε από το πουθενά η σχέση.

Η μαμά μου με ρωτάει συνέχεια πόσα κιλά έχω πάρει και της απαντώ ότι δεν φαίνονται γιατί τα έχω πάρει καλά. Γενικά δεν είμαι οξύθυμη, αλλά τώρα δεν το ελέγχω. Μπορεί να τσακωθώ πολύ εύκολα.

Θα απομακρυνθώ για λίγο από το “Μην ψαρώνεις” για ευνόητους λόγους. Η επανένωση των Hi 5 θα αναβληθεί για αρκετό καιρό, αλλά δεν το σκέφτομαι καθόλου».

Δείτε το σχετικό βίντεο: