Το Κόκκινο Ποτάμι: Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (24/11)! Στο στόχαστρο των Νεότουρκων η οικογένεια του Μίλτου!

Όλα όσα θα δούμε σήμερα!

Το Κόκκινο Ποτάμι: Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (24/11)! Στο στόχαστρο των Νεότουρκων η οικογένεια του Μίλτου!

Σας έχουμε όλες τις ραγδαίες εξελίξεις από το σημερινό (24/11) επεισόδιο της σειράς του Open, «Το κόκκινο ποτάμι»! Η οικογένεια του Μίλτου στο στόχαστρο των Νεότουρκων!

Δείτε αναλυτικά:

Θυμηθείτε τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Κυριακή 24/11:

Ο Μίλτος και η Ιφιγένεια ταξιδεύουν μαζί για τον γάμο του Θέμη και της Βασιλικής

Ο Οσμάν επιτίθεται στους Έλληνες

Μίλτος και Ιφιγένεια, ταξιδεύουν στα παράλια του Πόντου για να παρευρεθούν στο γάμο του αδελφού του Θέμη, που όμως αμαυρώνεται από τους ανθρώπους του Οσμάν.

Η κατάσταση που επικρατεί στη χώρα και στα Βαλκάνια, σπρώχνει τον Ζαχάρωφ να προτείνει στον Μίλτο να φύγει ξανά για την Ρωσία. Όμως το ξέσπασμα των Βαλκανικών, βρίσκει την Ιφιγένεια σπουδάστρια, να οργανώνει στο Πανεπιστήμιο εράνους και να μοιράζει προπαγανδιστικό υλικό υπέρ της Ελλάδας και τον Μίλτο, να αποφασίζει, παρά τις αντιρρήσεις και τους φόβους της Ιφιγένειας, να καταταγεί στον Ελληνικό στρατό, για να πολεμήσει στην πρώτη γραμμή του μετώπου.

Το Κόκκινο Ποτάμι: Σοκ! Βιάζουν την Βασιλική - Ο Θέμης συλλαμβάνεται!

Σοκ είναι τα επόμενα επεισόδια στην σειρά Το Κόκκινο Ποτάμι στο Open. Βιάζουν την Βασιλική και ο Θέμης συλλαμβάνεται από τους Τούρκους.

Το κόκκινο ποτάμι ξεκίνησε να κυλά και τα γεγονότα δεν γυρίζουν πίσω. Από τη μανία των Νεότουρκων δεν γλιτώνουν ο Θέμης και η Βασιλική, που προσπαθούν να σώσουν όχι μόνο τη ζωή τους αλλά και τη ζωή του μωρού τους.

TV Ρεπορτάζ - Της Κωνσταντίνας Γαρνέλη

Οι ραγδαίες πολιτικοκοινωνικές εξελίξεις κλυδωνίζουν τον ελληνισμό του Πόντου και επηρεάζουν καθοριστικά τη ζωή των ηρώων. Οι επιθέσεις των φανατικών Τούρκων γίνονται όλο και πιο έντονες, αφού το εθνικιστικό μίσος έχει κορυφωθεί. Η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο. Ολοι φοβούνται για τις περιουσίες τους, τα σπίτια τους και κυρίως για την ίδια τους την ύπαρξη. Ο Οσμάν έχει βάλει για τα καλά στο μάτι τον Θέμη, που δεν σκύβει το κεφάλι. Αντίθετα στέκεται μπροστά του με σθένος, έχοντας τη δύναμη να πει καθαρά αυτό που σκέφτεται. Αυτό κάνει τον Οσμάν να σκυλιάζει ακόμα περισσότερο. Ομως θα έρθει η στιγμή που ο Θέμης θα πέσει στα χέρια του. Οι Τούρκοι τον συλλαμβάνουν μαζί με άλλους Ελληνες και κανείς δεν γνωρίζει πού βρίσκονται και ποια θα είναι η κατάληξή τους. Η μητέρα του Ευγενία κοντεύει να τρελαθεί. Από τη μία είναι ο Μίλτος που έχει καταταγεί στον στρατό και τώρα ο Θέμης, που δεν ξέρει αν ζει ή αν πέθανε. Η καρδιά της γυναίκας σκίζεται στα δύο και ο άντρας της Γιώργος ρωτάει παντού να μάθει κάτι, αλλά μάταια. Το ζευγάρι πληροφορείται ότι στην πλατεία του χωριού θα κρεμάσουν Ελληνες και τρέχουν να δουν αν το παιδί τους είναι ανάμεσά τους. Οι κρεμάλες στήνονται και οι μελλοθάνατοι έρχονται. Η Ευγενία κοιτάει με αγωνία τα πρόσωπά τους. Ο Θέμης δεν είναι ανάμεσά τους, καθώς έχει καταφέρει να το σκάσει. Ομως οι γονείς του δεν ξέρουν αν τον έχουν ξαναπιάσει ή αν βρίσκεται κάπου ζωντανός ή πεθαμένος.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο;

Ο ξεριζωμός της οικογένειας και η επίθεση στη Βασιλική

Η οικογένεια Παυλίδη διώκεται και φεύγει από τη Σαμψούντα μαζί με τη Βασιλική, τη γυναίκα του Θέμη που είναι έγκυος. Φτάνουν όλοι στα όριά τους και η υπομονή και η δύναμη της ψυχής τους δοκιμάζονται στο έπακρο. Επιβιώνουν όμως και όταν τα πράγματα ηρεμούν κάπως, επιστρέφουν για να ξαναστήσουν το βιος τους. Ομως το σπίτι τους το έχουν πάρει οι Τούρκοι, όπως και τα περισσότερα στην περιοχή. Δεν το βάζουν κάτω. Τώρα υπάρχει κι ένα μωρό στο σπίτι, αφού η Βασιλική... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ TV24 ΠΟΥ ΚΟΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,50 ΕΥΡΩ!!!!!