Αποχώρηση «βόμβα» από τον ΣΚΑΪ! Έσκασε τώρα το όνομα!

Μόλις έγινε γνωστό!

Αποχώρηση «βόμβα» από τον ΣΚΑΪ! Έσκασε τώρα το όνομα!

Μια αποχώρηση «βόμβα» ήρθε από τον ΣΚΑΪ και «έσκασε» τώρα το όνομα!

Μια ακόμη ριζική αλλαγή ήρθε για τον σταθμό του Φαλήρου και θα προέβη σε μεγάλες αλλαγές.

Ο λόγος για την Αμαλία Κυπαρίσση, η οποία είχε βρεθεί στη θέση διεύθυνσης επικοινωνίας και μάρκετινγκ στις αρχές του περασμένου Απριλίου μετά την αποχώρηση του Χάρη Γούλιου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr το διαζύγιο είναι απόλυτα συναινετικό, πραγματοποιείται σε καλό κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών και η συνεργασία ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα.

ΣΚΑΙ αποχώρηση

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες η αποχώρησή της σχετίζεται με προσωπικούς λόγους και μάλιστα είχε ενημερώσει εδώ και αρκετό καιρό για την πρόθεσή της αυτή τα αρμόδια στελέχη του ΣΚΑΪ.

Άλλωστε μιλώντας σε συνεργάτες της έκανε λόγο για άψογη σχέση με την ανώτερη διοίκηση και την ιδιοκτησία του ΣΚΑΪ κατά το διάστημα της συνεργασίας τους.

ΣΚΑΙ - έκτακτο: Επιστρέφει ο παρουσιαστής που έκανε... 9% και κάτω σε νούμερα! «Βόμβα»!

Επιστρέφει στον ΣΚΑΙ ο παρουσιαστής που έκανε... 9% και κάτω σε νούμερα! «Βόμβα» με το έκτακτο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr!

Νέες, καυτές και... μόνο εδώ γραμμένες, στο Vanda's blog, οι πληροφορίες που θα σας μεταφέρω σήμερα!

Δεν θα σας κρατήσω πολύ σε αγωνία, λοιπόν! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που ήρθαν μέσα από το κανάλι - αλλά σας τις μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται, πολλές οι ανατροπές φέτος στο πρόγραμμα τον σταθμών - ετοιμάζονται να φέρουν ξανά στους δέκτες μας έναν παρουσιαστή που γενικά όλοι λατρεύουμε αλλά ειδικά στα... νούμερα τηλεθέασης το τηλεοπτικό κοινό δεν είχε δείξει να τον προτιμά!

Ο λόγος για τον Θέμη Γεωργαντά που τον Δεκέμβρη, με τα ως τώρα στοιχεία που έχω, θα κάνει το comeback του μέσα από το κανάλι του Φαλήρου, με την εκπομπή "After Dark".

ΣΚΑΙ Θέμης Γεωργαντάς

Μάλιστα, πρώτη καλεσμένη λέγεται πως θα είναι η Έλενα Παπαρίζου!

Βέβαια, όλοι θυμόμαστε πως τον Μάρτιο που έκανε την πρεμιέρα του πρώτη του καλεσμένη ήταν η Φαίη Σκορδά που μίλησε για πολλά και... αποκάλυψε ακόμα περισσότερα!

TAGS