Έκτακτο! Κόπηκε αγαπημένο πρόγραμμα του Alpha!

Ποια σειρά θα το αντικαταστήσει;

Έκτακτο! Κόπηκε αγαπημένο πρόγραμμα του Alpha!

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα! Αγαπημένο πρόγραμμα του Alpha κόπηκε!

Ήταν μία από τις σειρές που είχε προσελκύσει αρκετό κοινό όχι όμως ικανοποιητικό για να κρατήσει τη θέση του στο πρόγραμμα του καναλιού.

ALPHA: Έκανε τα χειρότερα νούμερα για εχθές! Έφτασε μόνο 8,4%...

Ο λόγος για τη σειρά «Αστέρια στην Άμμο» το οποίο κόβεται από τη συχνότητα του Alpha Ελλάδος, εξακολουθεί όμως να προβάλλεται στο Alpha Κύπρου.

Τη θέση του παίρνει η σειρά «Το σόι σου» την οποία θα δούμε να επιστρέφει!

ALPHA: Έκανε πάλι... 9,4%! Τελικά το κόβουν ή όχι;

Έκανε πάλι, για ακόμα μια φορά στο κανάλι του ALPHA 9,4% σε τηλεθέαση! Το κόβουν ή όχι τελικά αυτό το πρόγραμμα; Αποκάλυψη τώρα!

Ενώ στην έναρξή του, στην πρεμιέρα του, είχε δώσει πολύ καλά και θετικά στοιχεία αφού είχε "χτυπήσει" ένα αξιοπρεπέστατο ποσοστό, τον τελευταίο καιρό τα νούμερα έχουν πάρει την... κατηφόρα και πολλά είναι αυτά που ακούγονται περί... λήξης του!

Ο λόγος, φυσικά, για την σειρά "Έρωτας Μετά" στην οποία πρωταγωνιστεί η Βάσω Λασκαράκη και το βράδυ της Δευτέρας σημείωσε μονοψήφιο ερχόμενη κάπως έτσι στην τελευταία θέση της prime time ζώνης!

ALPHA: Έκανε τα χειρότερα νούμερα για εχθές! Έφτασε μόνο 8,4%...

Prime time

ALPHA: Έρωτας Μετά 9,4

ALPHA: Σπίτι είναι 10,7

ΑΝΤ1: Αν ήμουν πλούσιος 9,9

AΝΤ1: Άγριες Μέλισσες 27,0

STAR: GNTM 30,5

ΣΚΑΙ: 8 λέξεις 13,2

Έρωτας Μετά: Ο Νίκος αποφασίζει να μιλήσει στον Γεράσιμο! Οι εξελίξεις σήμερα 26/11!

Η αλήθεια είναι πως, σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr το project αυτό το πιστεύουν και το στηρίζουν πολύ οι ιθύνοντες του καναλιού και για τον λόγο αυτό δεν είναι στα άμεσά τους πλάνα να το απομακρύνουν! Ίσα ίσα έχουν αρχίσει και το προωθούν με τον κάθε δυνατό τρόπο - όπως βγάζοντας τους ηθοποιούς στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, παίζοντας διαφημίσεις για τη σειρά στο ραδιόφωνο - μήπως και καταφέρουν λίγο να το ανεβάσουν!

Ωστόσο, κανείς ποτέ δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί...

TAGS