Άγριες Μέλισσες - Αποκλειστικό: «Θα σας καταστρέψω»! Η Μυρσίνη επιτίθεται σε Ελένη και Θωμά!

«Βόμβα» οι εξελίξεις!

Άγριες Μέλισσες - Αποκλειστικό: «Θα σας καταστρέψω»! Η Μυρσίνη επιτίθεται σε Ελένη και Θωμά!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για την επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες» Η Μυρσίνη επιτίθεται σε Ελένη και Θωμά μετά τα όσα έμαθε. «Θα σας καταστρέψω», τους λέει.

Εκδίκηση ορκίζεται η Μυρσίνη όταν μαθαίνει πως ο Θωμάς με την Ελένη όχι μόνο θα παντρευτούν, αλλά περιμένουν να γίνουν και γονείς! Η ισχυρή γυναίκα θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της και φυσικά τα επόμενα βήματά της είναι να πάρει το αίμα της πίσω...

Δεν υπάρχει λένε πιο επικίνδυνο πλάσμα από μια ερωτευμένη γυναίκα που έχει βιώσει την απόρριψη! Και κάπως έτσι θα εξελιχθεί ο χαρακτήρας της Μυρσίνης Σεβαστού, όταν μάθει πως ο Θωμάς Κυπραίος πρόκειται να παντρευτεί με τη μεγαλύτερη εχθρό της, Ελένη Σταμίρη! Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή...

Άγριες Μέλισσες: Σούπερ αποκλειστικό! Ο Μιλτιάδης χαροπαλεύει!

«Θα σας καταστρέψω»

Από τη νύχτα πάθους που πέρασαν η Ελένη και ο Λάμπρος το βράδυ των αρραβώνων της Ασημίνας και του Νικηφόρου, προκύπτει η εγκυμοσύνη της μεγαλύτερης αδελφής Σταμίρη. Η Ελένη μένει έγκυος στο παιδί του άντρα που αγάπησε όσο ποτέ κανέναν... Ομως εκείνος για ακόμη μια φορά την προδίδει και την εγκαταλείπει! Μόνο που τώρα δεν είναι μόνη της, αλλά κουβαλάει μέσα της και τον καρπό του έρωτά τους! Η Ελένη ζει σε μια απόγνωση όταν μαθαίνει τα νέα της εγκυμοσύνης. Ξέρει πως αν μαθευτεί στο χωριό, τα κουτσομπολιά θα είναι πολλά και θα δεχτεί ξανά επιθέσεις και προσβολές από τους Σεβαστούς! Προσπαθεί να κρατήσει όσο μπορεί περισσότερο κρυφό το μυστικό της και αμφιταλαντεύεται στο αν θα κρατήσει το παιδί ή όχι. Ομως το μυστικό της το μαθαίνει ο Θωμάς και ως από μηχανής θεός θα της δώσει τη λύση με το να της προτείνει να παντρευτούν και να αναγνωρίσει το παιδί ως δικό του: «Ελα να παντρευτούμε! Θα πούμε ότι είναι δικό μου το παιδί. Δεν έχεις άλλη επιλογή! Σου το είχα πει από την αρχή ότι με ενδιαφέρεις! Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να σου φερθεί ή να μιλήσει άσχημα για εσένα». Η Ελένη αντιδρά: «Είναι μεγάλη θυσία αυτή, Θωμά, και δεν μπορώ να επιτρέψω στον εαυτό μου να δεχτεί κάτι τέτοιο». Ο Θωμάς την καθησυχάζει: «Καμία θυσία! Θέλω να είμαι μαζί σου και δεν με νοιάζει ποιανού είναι το μωρό! Θα το μεγαλώσω σαν δικό μου! Αν έρθεις μαζί μου κανένας δεν θα μπορεί να σε πιάσει στο στόμα του!». Η Ελένη σκέφτεται τα λόγια του Θωμά, αλλά και την προδοσία του Λάμπρου. Ομως ο θυμός την κυριεύει και αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση του Θωμά!

Η είδηση ότι Θωμάς και Ελένη ετοιμάζονται να παντρευτούν και περιμένουν παιδί, πέφτει σαν βόμβα στο Διαφάνι! Περισσότερο απ’ όλους όμως αντιδρούν ο Λάμπρος και η Μυρσίνη που δεν μπορούν να πιστέψουν το νέο που ακούνε! Η Μυρσίνη βρίσκει τον Θωμά: «Με κορόιδευες; Μου έλεγες ότι με θέλεις και ότι είσαι ερωτευμένος μαζί μου και τώρα μαθαίνω ότι παντρεύεσαι αυτή την οχιά;», του φωνάζει και ο Κυπραίος προσπαθεί να τη διώξει: «Μυρσίνη, τελείωσε ό,τι είχαμε μεταξύ μας! Σε παρακαλώ πολύ θέλω να φύγεις». Εκείνη θίγεται, αλλά δεν το βάζει κάτω και φεύγοντας τον προειδοποιεί: «Θα μου το πληρώσεις αυτό που έκανες; Θα σας καταστρέψω». Η Μυρσίνη έχει βάλει στόχο να μη γεννηθεί το μωρό της Ελένης και θα βρει χιλιάδες τρόπους για να το κάνει!

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ