Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη θα "χάσει" τον κόσμο όταν μάθει το μυστικό των Σεβαστών! «Βόμβα» η αποκάλυψη!

Δίνει spoiler για τα επόμενα επεισόδια!

Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη θα

Η Πηνελόπη από τις «Άγριες Μέλισσες» πρόκειται να "χάσει" τον κόσμο όταν μάθει το μυστικό των Σεβαστών, δηλαδή τη οικογένειας της. «Βόμβα» είναι η αποκάλυψη για την σειρά του ΑΝΤ1.

Η Μαρία Πετεβή είναι η... καταπιεσμένη κόρη των Σεβαστών. Ή αλλιώς η Πηνελόπη που αρχίζει να... μεγαλώνει, όπως τονίζει και η ίδια, στο πλάι του Μελέτη. Τι θα συμβεί, όμως, όταν η Μυρσίνη αποφασίσει πως ο Κλεομένης είναι ο ιδανικός σύζυγος για εκείνη;

Ποια είναι η Πηνελόπη;
«Η μικρή κόρη της οικογένειας των Σεβαστών. Ενα κορίτσι στην εφηβεία που έχει ζήσει φαινομενικά μια ζηλευτή ζωή, αν αναλογιστούμε τη φτώχεια και τις κακουχίες της εποχής. Ζει μια εύκολη ζωή, μέσα στα πλούτη, έχει λάβει ιδιαίτερη μόρφωση από τη μητέρα της και δεν γνωρίζει τι δυσκολίες επιφυλάσσει η ζωή. Στην πραγματικότητα, όμως, αν κάποιος βγάλει αυτό το όμορφο περιτύλιγμα, η Πηνελόπη είναι ένα καταπιεσμένο πλάσμα, δεν έχει καν φωνή δική της, δεν της επιτρέπεται να εκφέρει άποψη. Οι γονείς της είναι αυστηροί μαζί της και ζει για να εκπληρώνει τα θέλω τους. Είναι ένα τραγικό πρόσωπο, καθώς δεν είναι ελεύθερη ούτε να ονειρεύεται. Εχει χαμηλή αυτοεκτίμηση, καθώς οι γονείς της σχεδόν δεν τη “βλέπουν”, είναι σαν ένα ακριβό βάζο μέσα στο σπίτι, δεν έχει πάρει αρκετή αγάπη ούτως ώστε να αναπτύξει την προσωπικότητά της ελεύθερα και αυτό που κυρίως λαμβάνει είναι η αυστηρότητα και ο καθωσπρεπισμός».

Είναι τόσο ήσυχη όσο τη βλέπουμε ή θα δείξει προσεχώς και ένα ακόμη πρόσωπο;
«Η Πηνελόπη μπορεί να μη μιλάει, αλλά είναι έξυπνη. Καταλαβαίνει περισσότερα πράγματα από όσα φαίνονται. Καταπιέζει τα πάθη, τις σκέψεις, τις αντιρρήσεις της και δεν δείχνει ακριβώς τι σκέφτεται!».

Υποκριτικά σας δυσκολεύει αυτό;
«Αυτή είναι και η υποκριτική δυσκολία του ρόλου. Οτι όλα είναι κρυφά και δεν εκτονώνονται. Το μόνο μέσο να φανούν οι σκέψεις της είναι τα μάτια και οι εκφράσεις. Κάποια στιγμή, όμως, νομίζω πως όλα αυτά θα φτάσουν να τη βαραίνουν τόσο, που θα κάνει το μπαμ».

Δείτε όμως επίσης, τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο της δραματικής σειράς!

Άγριες Μέλισσες Πηνελόπη

Οπως βλέπουμε, η Πηνελόπη αρχίζει να έρχεται κοντά με τον Μελέτη!

«Ο Μελέτης αρχίζει να γίνεται σημαντικός για την Πηνελόπη. Είναι ο πρώτος άνθρωπος που ξαφνικά της δίνει σημασία, την κάνει να αισθάνεται όμορφη. Είναι ο μόνος που είναι γλυκός μαζί της και θέλει να την ακούσει. Για πρώτη φορά νιώθει κάτι μέσα της να ξυπνάει. Αρχίζει να τον ερωτεύεται, αλλά δεν το παραδέχεται ούτε στον εαυτό της. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να το αρνηθεί και να το σταματήσει. Θέλει να τον βλέπει, να τον κοιτάει, να του μιλάει και το ίδιο δευτερόλεπτο το μετανιώνει, γιατί το θεωρεί ντροπή. Ξαφνικά το σώμα της αρχίζει να ζητάει και να νιώθει, αλλά ξέρει ότι δεν επιτρέπεται ούτε να της περνάει από το μυαλό, καθώς οι γονείς της θα τη σκότωναν αν μάθαιναν κάτι τέτοιο».

Ο κόσμος τούς θέλει μαζί, υπάρχει περίπτωση να προκύψει σχέση;
«Βρίσκεται σε τεράστια ταραχή, καθώς αρχίζει να δυναμώνει ο έρωτάς της για εκείνον, αλλά δεν μπορεί να το πει ούτε να τον διεκδικήσει. Ο Μελέτης της δείχνει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο, είναι γλυκός μαζί της, την αγαπάει, τη φροντίζει! Η Πηνελόπη είναι η αχίλλειος πτέρνα του. Αντίστοιχα και εκείνη μαζί του αλλάζει, γίνεται πιο δυναμική, πιο απότομη, πιο αυθόρμητη και πιο ερωτική! Αρχίζει να μεγαλώνει μαζί του».

Ποιος είναι όμως ο Κλεομένης, ο νέος άντρας που εισβάλλει στη ζωή της;
«Είναι ένας αρκετά μεγαλύτερός της άντρας, που λέει πως είναι μακρινός ξάδελφος της μητέρας της και έρχεται σπίτι αναζητώντας τις ρίζες του, καθώς ζει χρόνια στο εξωτερικό. Φαίνεται ευγενής και μορφωμένος, και κάνει όλη την οικογένεια να τον λατρέψει. Τα πράγματα θα αρχίσουν να στενεύουν για την Πηνελόπη, καθώς η μητέρα της τον θεωρεί ιδανικό σύζυγο για εκείνη».

Θα μάθει ποτέ τη δράση του πατέρα της και της μητέρας της με τον Θωμά Κυπραίο;
«Αν μάθει όσα έχουν κάνει οι γονείς της, θα χάσει τον κόσμο, καθώς ζει σε μια φούσκα και έχει τους γονείς της πολύ ψηλά. Μαζί θα γκρεμιστούν και όλες οι αξίες και τα στεγανά που της είχαν περάσει. Αυτό είναι που θα ήθελα πολύ να συμβεί στο τέλος. Θα ήθελα να γίνει μια μεγάλη ανατροπή, να κάνει την επανάστασή της και να τους απαρνηθεί. Να μπορέσει να ελευθερωθεί και να τραβήξει τον δικό της δρόμο! Να ανοίξει το στόμα της και να μην ξέρουν από πού ήρθε όλη αυτή η ορμή. Μέχρι να πάει και με το μέρος των τριών αδελφών, να φύγει από το σπίτι και να μείνει μαζί τους».

Θα έρθει η στιγμή που θα βρεθεί αντιμέτωπη με τα αδέλφια της;
«Η Πηνελόπη αγαπάει πολύ την οικογένειά της, αλλά η αδυναμία της είναι ο Νικηφόρος, γιατί ταιριάζουν πολύ σαν άνθρωποι. Ο Κωνσταντής από την άλλη τη δυσκολεύει. Βλέπει πως εκείνος προσπαθεί συνέχεια να γίνει ο διάδοχος του πατέρα της και πως ζηλεύει τον Νικηφόρο. Δεν αντέχει τους τρόπους του, είναι εριστικός, της μιλάει άσχημα κάποιες φορές και την τρομάζει το πόσο βίαιος μπορεί να γίνει».

Οι σπουδές σας περιλαμβάνουν και το τραγούδι. Υπάρχει περίπτωση να δούμε την Πηνελόπη να τραγουδάει;
«Τραγουδάω από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου, καθώς έχω μεγαλώσει σε μουσική οικογένεια. Τώρα, αν η Πηνελόπη τραγουδήσει κάποια στιγμή, δεν ξέρω. Θα ήθελα, γιατί αυτό θα ήταν σημαντικό για τον χαρακτήρα, θα σήμαινε μια μικρή απελευθέρωση εσωτερική, ότι αυτό το παιδί αρχίζει να ανθίζει και να εκφράζεται».

Τι σηματοδοτούν οι «Μέλισσες» για εσάς;
«Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή και ευλογημένη που είμαι μέρος αυτής της δουλειάς! Εχω γνωρίσει όμορφους ανθρώπους και έχω πάρει πολλά από αυτούς. Είναι άνθρωποι με πάθος για τη δουλειά αλλά και για τη ζωή. Μόνο να σε εμπνεύσουν μπορούν. Οι “Μέλισσες” για μένα σηματοδοτούν μια πολύ όμορφη συνάντηση αλλά και πολύ σκληρή δουλειά! Η σειρά έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο και αυτό μου δίνει δύναμη και χαρά να συνεχίσω τη σκληρή προσπάθεια».

Τι περιμένετε πως θα συμβεί στην καριέρα σας μετά τη συγκεκριμένη δουλειά;
«Δεν σκέφτομαι τι θα γίνει μετά. Μια επιτυχία δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα φέρει και συνέχεια, είναι η τέταρτη σειρά που συμμετέχω και ξέρω πως μόνο ο χρόνος θα δείξει. Σε αυτή τη δουλειά πρέπει να είσαι γειωμένος, να μην επαναπαύεσαι και να παλεύεις συνεχώς. Μια επιτυχία δεν είναι ικανή από μόνη της για κάτι, το διάβασμα, η δουλειά, η προσπάθεια και ο επαγγελματισμός είναι αυτά που μετράνε πραγματικά. Τι σημαίνει επιτυχία, άλλωστε; Δεν τα πήγαινα ποτέ καλά με αυτές τις λέξεις! Το θέμα δεν είναι να κανείς μια επιτυχία, γιατί αυτή μπορεί να είναι και πρόσκαιρη, το θέμα είναι να έχεις διάρκεια και πάντα να εξελίσσεσαι. Να μη σταματάς να δουλεύεις και να μαθαίνεις».

Θεατρικά σας βρίσκουμε κάπου;
«Αυτό τον καιρό παίζω σε δύο παραστάσεις. Η μία είναι ο “Επιθεωρητής” σε σκηνοθεσία Γιώργου Παπαγεωργίου, που παίζεται Δευτέρα και Τρίτη στις 9.00 στο Tempus Verum. Και η άλλη είναι οι “Λουόμενες” της Κατερίνας Μαυρογεώργη, που παίζονται κάθε Τετάρτη και Κυριακή στο Skrow Theater».

ΠΗΓΗ: TV24
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ