Μπρούσκο - έκτακτο: Επιστρέφει αλλά όχι στον ΑΝΤ1! Ο Ανδρέας Γεωργίου το έδωσε αλλού...

Βόμβα στα τηλεοπτικά!

Μπρούσκο - έκτακτο: Επιστρέφει αλλά όχι στον ΑΝΤ1! Ο Ανδρέας Γεωργίου το έδωσε αλλού...

Επιστρέφει αλλά όχι στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 η σειρά "Μπρούσκο" που έσπασε τα κοντέρ τηλεθέασης! Ο Ανδρέας Γεωργίου το έδωσε αλλού και θα σας κάνουμε όλες τις αποκαλύψεις μέσα από ένα έκτακτο ρεπορτάζ!

Τι κι να φέτος ο σεναριογράφος συνεργάζεται με το κανάλι του ΣΚΑΪ και προβάλλεται από τον σταθμό το σήριαλ του «8 λέξεις»; Ετοιμάζει ακόμα μια έκπληξη!

Ο έρωτας δύο νέων ανθρώπων, του Αχιλλέα από την Κύπρο και της Μελίνας από την Κρήτη, θα ζωντανέψει και πάλι και συγκεκριμένα από τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου μέσα από το Κρήτη TV, το οποίο θα μεταδίδει κάθε απόγευμα στις 19:20 σε επανάληψη το σίριαλ του Ανδρέα Γεωργίου.

Πρωταγωνιστικό δίδυμο της σειράς υπήρξαν ο Ανδρέας Γεωργίου και η Ελένη Βαΐτσου, ενώ στο βασικό καστ ήταν οι Αποστόλης Τότσικας, Εβελίνα Παπούλια, Βαρβάρα Λάρμου, Κούλλης Νικολάου, Τζόϋς Ευείδη,Τάσος Κωστής, Στέφανος Μιχαήλ, Κλέλια Ανδριολάτου και Νίκος Πολυδερόπουλος. Επίσης, συμμετείχαν ακόμη η Κοραλία Καράντη, ο Ιωσήφ Μαρινάκης, ο Νίκος Βερλέκης και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Τέλος, αν είσαι λάτρης του 8 Λέξεις σου έχουμε σούπερ αποκλειστικό! Η Σμαράγδα γεννάει το παιδί του Λουκά!

Μπρούσκο: Αυτή είναι η πρώην του Ανδρέα Γεωργίου! Δεν την θυμάται κανείς...

Αυτή είναι η πρώην του Ανδρέα Γεωργίου από το Μπρούσκο αλλά δεν την θυμάται κανείς! Σίγουρα δεν έχετε δει το πρόσωπό της...

Στις αρχές του Νοεμβρίου το 2018 έγινε γνωστό πώς ο Ανδρέας Γεωργίου είναι ερωτευμένος και τότε όλοι ψάχναμε να βρούμε ποια είναι η τυχερή.

Μάλιστα τότε, δημοσίευμα αποκάλυπτε πώς πως ο αγαπημένος ηθοποιός και δημιουργός της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Το Τατουάζ» αλλά και παλαιότερα του Μπρούσκο είναι ζευγάρι με την 28χρονη makeup artist Σιμώνη Χριστοδούλου.

Ωστόσο, το ειδύλλιό τους, το οποίο ξεκίνησε από το περασμένο καλοκαίρι, φαίνεται πώς έληξε άδοξα και τελικά κανείς δεν την θυμάται σήμερα. Ο Aνδρέας Γεωργίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και, όταν ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια για την προσωπική του ζωή, με ειλικρίνεια αποκάλυψε πώς είναι και πάλι single.

Ανδρέας Γεωργίου: Μόλις ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα! Το νέο βήμα στην ζωή του!

«Είμαι ελεύθερο κι ωραίος!», είπε χαρακτηριστικά, και κατόπιν εξήγησε: «Δεν μπορώ να είμαι μόνος μου γενικά. Τελειώνω δουλειά 12 ωρών και θέλω κόσμο στο σπίτι. Μελαγχολώ όταν είμαι μόνος μου. Το τελευταίο διάστημα άρχισα να σκέφτομαι πώς δεν είναι πολύ φυσιολογικό αυτό…». Ωστόσο, εμείς όχι μόνο την εντοπίσαμε αλλά βρήκαμε και τι κάνει σήμερα.

Η ίδια, δεν ασχολείται με την showbiz ενεργά και έχει εστιάσει στην μεγάλη της αγάπη, που δεν είναι άλλη από την δουλειά της! Δείτε το πρόσωπό της:

Ανδρέας Γεωργίου Μπρούσκο πρώην