Γυναίκα χωρίς όνομα: Μαρίνα, Φώτης και Μιχάλης πηγαίνουν να ελευθερώσουν την Κάτια! Εξελίξεις που συγκλονίζουν σήμερα, 11/12!

Τι θα δούμε απόψε;

Γυναίκα χωρίς όνομα: Μαρίνα, Φώτης και Μιχάλης πηγαίνουν να ελευθερώσουν την Κάτια! Εξελίξεις που συγκλονίζουν σήμερα, 11/12!

Μαρίνα, Φώτης και Μιχάλης πηγαίνουν να ελευθερώσουν την Κάτια στο σημερινό 11/12 επεισόδιο της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα». Οι εξελίξεις συγκλονίζουν.

Δείτε αναλυτικά την περίληψη του επεισοδίου 63...

Ο Φώτης αποκαλύπτει στην Μαρίνα πως ο Νίκος ήταν ερωτευμένος από παιδί με την Κάτια κι ότι την κρατάει με τη βία στο σπίτι του κι αυτή αποφασίζει να επέμβει για να τη βοηθήσει. H Μάρθα μαθαίνει πως η Μαρίνα πηγαίνει να βρει την Κάτια και ειδοποιεί τον Νίκο... 0 Κωστής αναγκάζεται να ζητήσει από την Κλειώ να χωρίσουν, λόγω της επιθετικής στάσης της απέναντι στον Φώτη. Η Μαρίνα, με την βοήθεια του Φώτη και του Μιχάλη, φτάνει στο σπίτι του Νίκου για να ελευθερώσουν την Κάτια. Εκεί θ’ ανακαλύψουν στοιχεία που θα ενώσουν το παζλ της απαγωγής της Κάτιας.

Τι είδαμε χθες στην δραματική σειρά του ΑΝΤ1;

Γυναίκα χωρίς όνομα: Αποκλειστικό "βόμβα"! Η Κάτια αργοπεθαίνει!

Σας έχουμε ένα αποκλειστικό σκέτη "βόμβα" για την επιτυχημένη σειρά του Ant1, «Γυναίκα χωρίς όνομα»! Βγήκε στην επιφάνεια η είδηση πως η Κάτια αργοπεθαίνει!

Η Κάτια ζώντας ένα μαρτύριο και έχοντας εξαντληθεί σωματικά και ψυχολογικά, αρρωσταίνει βαριά. Ο Νίκος αποφασίζει να μην την πάει στο νοσοκομείο και οι στιγμές που περνά η γυναίκα είναι τραγικές. Την ίδια ώρα η Μαρίνα την ψάχνει απεγνωσμένα, ενώ η Μάρθα εξακολουθεί να θέλει τον θάνατό της.

Η κατάσταση της Κάτιας είναι δραματική. Ο εφιάλτης της στα χέρια του Νίκου συνεχίζεται και τα βασανιστήρια που περνάει δεν έχουν τέλος. Εκείνος έχει χάσει κάθε έλεγχο του εαυτού του και η σχιζοφρένειά του εντείνεται ακόμη περισσότερο. Φοβάται κάθε λεπτό που είναι δίπλα του, αλλά δεν τολμάει να μιλήσει. Εύχεται να τελειώσει το μαρτύριό της. Ψυχολογικά πλέον η Κάτια είναι ένα ράκος. Δεν αντέχει άλλο να υποφέρει και όλο αυτό που συμβαίνει έχει επίπτωση στην υγεία της. Ο οργανισμός της είναι εξαντλημένος με την τόση ταλαιπωρία και εκείνη δείχνει σημάδια παραίτησης. Η υγεία της αρχίζει να κλονίζεται. Νιώθει αδύναμη και εξαντλημένη. Ολα αυτά σε σχέση με την αγωνία που ζει την κάνουν να νιώθει εντελώς ανήμπορη. Μέσα σε αυτήν τη συνθήκη η Κάτια αρρωσταίνει βαριά.

Μη χάσετε επίσης το σούπερ αποκλειστικό για τον Νίκο που πυροβολεί την κόρη του!

Στην αρχή ο Νίκος δεν καταλαβαίνει τη σοβαρότητα της κατάστασης. Οταν όμως συνειδητοποιεί πως είναι βαριά άρρωστη, μπαίνει σε μεγάλο δίλημμα. «Τι θα κάνω τώρα; Κι αν πεθάνει;» μονολογεί. Μετά από μάχη που δίνει με τον εαυτό του, τελικά αποφασίζει να μην την πάει στο νοσοκομείο. Η Κάτια υποφέρει και κάθε λεπτό νιώθει τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν. Χάνει πια τις αισθήσεις της και δεν υπάρχει κανένας να τη βοηθήσει. Νιώθει ότι θα πεθάνει μόνη και εγκαταλελειμμένη χωρίς να ξαναδεί ποτέ την κόρη της και να της ζητήσει συγχώρεση.

Ο Νίκος αρνείται να σκοτώσει την Κάτια

Η Κάτια άρρωστη κινδυνεύει στα χέρια του Νίκου, που αδυνατεί να τη βοηθήσει. Στο μεταξύ ο Αργύρης δεν έχει σταματήσει να ψάχνει τρόπους να βρεθεί ξανά κοντά στην Κάτια, προκειμένου να τη σώσει από τα χέρια του βασανιστή της. Αρχίζει να υποπτεύεται τον εργάτη του Νίκου. Πιστεύει πως εκείνος ξέρει πού κρύβεται το αφεντικό του με την Κάτια και αρχίζει να τον παρακολουθεί. Την ίδια ώρα η Μάρθα πιέζει τον Νίκο να σκοτώσει την Κάτια. «Πρέπει να το κάνεις. Σας ψάχνουν όλοι. Ολα είναι εναντίον σου», του λέει. «Δεν θα τη σκοτώσω. Αυτό ξέχνα το», της απαντά. «Τότε θα πω στην κόρη σου όλα όσα έχεις κάνει. Θα της πω ότι εσύ είσαι ο δολοφόνος της μάνας της», τον απειλεί και τον εκβιάζει με το εγκληματικό του παρελθόν.

Η Μάρθα πιάνεται στην παγίδα της

Η Μαρίνα δεν μπορεί να ησυχάσει. Βασανίζεται από τη σκέψη ότι η Μάρθα προσπαθεί να κάνει κακό στην Κάτια και αποφασίζει να την αντιμετωπίσει. «Πες μου. Εχεις καμία σχέση με την εξαφάνιση της μάνας μου;» τη ρωτάει. «Μαρίνα μου, τι είναι αυτά που λες; Πώς μπορεί να σκέφτεσαι κάτι τέτοιο για μένα μετά από όλα όσα έχω κάνει;» της αποκρίνεται εκείνη.

Αργότερα η Μαρίνα, μη έχοντας ακόμη νέα από την Κάτια, είναι πολύ ταραγμένη. Το ίδιο και ο Αργύρης, που νιώθει να καταλήγουν σε αδιέξοδο οι προσπάθειές του να τη βρει. Η Μάρθα κάνει τα πάντα για να διαλύσει τους φόβους της Μαρίνας και να ξαναποκτήσουν την παλιά τους σχέση. Παράλληλα, εκβιάζοντας τον Νίκο να εκτελέσει την εντολή της, δεν ξέρει ότι βάζει τον εαυτό της στο στόμα του λύκου.

Η αστυνομία βρίσκει την Κάτια

Η Μαρίνα είναι αποφασισμένη να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για να βρει την Κάτια. «Πρέπει να κάνω κάτι πριν να είναι αργά. Δεν μπορεί να κάθομαι και να περιμένω», λέει. Την ίδια στιγμή η Κάτια αγωνίζεται να επιβιώσει και να κρατηθεί στη ζωή με τη σκέψη ότι η στιγμή που θα σφίξει στην αγκαλιά της τη Μαρίνα δεν θα αργήσει. Οι προσευχές της φαίνεται να εισακούονται. Ενα αναπάντεχο γεγονός μπορεί να είναι η σωτηρία της. Το ραντεβού Νίκου και Μάρθας που κλείνεται μέσω τηλεφώνου το ακούει και κάποιος άλλος... η μικρή Μελίτη, που το αποκαλύπτει στη Μαρίνα. Σε μια προσπάθεια να βρουν τα χαμένα ίχνη της Κάτιας, η Μαρίνα με τον Φώτη και τον Μιχάλη επιχειρούν να ακολουθήσουν τη Μάρθα. «Δεν πρέπει να τη χάσουμε από τα μάτια μας», λένε. Ομως τους προλαβαίνει ένα τηλεφώνημα από την αστυνομία που εντοπίζει επιτέλους την Κάτια και ενημερώνει τη Μαρίνα να πάει να τη δει!

Πηγή: TV 24

Της Κωνσταντίνας Γαρνέλη