Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Elif: Ο Σελίμ χάνει την δουλειά! Ραγδαίες εξελίξεις σήμερα 12/12!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Elif: Ο Σελίμ χάνει την δουλειά! Ραγδαίες εξελίξεις σήμερα 12/12!
TV24 12.12.2019 08:43

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σήμερα στην τούρκικη δραματική σειρά του STAR «Elif». Ο Σελίμ χάνει την δουλειά στον διαγωνισμό.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα θα δούμε σήμερα:

Πέμπτη 12/12

Επεισόδιο 479

Ο Ερκούτ και η Γκόντζα καταστρώνουν τα σχέδια τους σχετικά με την εταιρία Ντορουκλάρ και την οικογένεια Εμίρογλου. Η Ζεϊνέπ παίρνει το μέρος της Μελέκ γιατί γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν θα κατηγορούσε ποτέ κάποιον χωρίς λόγο. Ο Γιουσούφ πλησιάζει τη Μελέκ και την Ελίφ αλλά η Μελέκ δεν του απευθύνει τον λόγο. Ο Γιουσούφ λυπημένος επιστρέφει στο βιβλιοπωλείο του. Όταν ακούει την Ελίφ να μιλάει στη Μελέκ, θυμάται πάλι την κόρη του και νιώθει να συνδέεται κάθε μέρα όλο και περισσότερο με την Ελίφ. Ο Σελίμ τηλεφωνεί στον Ουμίτ αλλά εκείνος δεν απαντά. Η Αλιγιέ μπαίνει στο δωμάτιο του και του λέει πως ίσως η Μελέκ να έχει δίκιο. Ο Σελίμ θυμώνει ξανά. Πηγαίνει στον εταιρικό διαγωνισμό χωρίς τον Ουμίτ και η εταιρία Ντορουκλάρ είναι αυτή που παίρνει τελικά τη δουλειά. Η οικογένεια Εμίρογλου παίρνει πληροφορίες για την εταιρία Ντορουκλάρ και μαθαίνει πως ο ιδιοκτήτης φαίνεται να είναι ένας άγνωστος από μια μακρινή πόλη. Ο φίλος του Γιουσούφ τον ενημερώνει πως ο Ουμίτ ήταν στη φυλακή για διάφορα αδικήματα. Η Αρζού αλλά η οικογένεια Εμίρογλου ενημερώνονται από το νοσοκομείο για το ατύχημα του Ουμίτ. Ο Σελίμ πηγαίνει στο νοσοκομείο και μαθαίνει πως ο Ουμίτ είναι στην εντατική. Ο Ερκούτ και η Γκόντζα γιορτάζουν τον θρίαμβο τους. Η Γκόντζα σκέφτεται πως τα φέρνει η ζωή και θυμάται πως κάποτε ήταν ερωτευμένη με τον Σελίμ και πως ο Ερκούτ ήταν κάποτε ερωτευμένος με τη Ζεϊνέπ. Τώρα ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ είναι παντρεμένοι και ο Ερκούτ με την Γκόντζα συνέταιροι…

Elif: Σούπερ αποκλειστικό! Ο Ουμίτ πέφτει σε κώμα και η Αρζού αδιαφορεί!

Σας έχουμε το πιο "καυτό" και σούπερ αποκλειστικό για τη συνέχεια της ξένης σειράς του Star, «Elif»! Ο Ουμίτ πέφτει σε κώμα αλλά η Αρζού μοιάζει να αδιαφορεί παντελώς για την κατάστασή του.

Η Γκοντζά και ο Ερκούτ καταστρώνουν τα δικά τους σχέδια, σχετικά με την εταιρεία που είχε ιδρύσει ο Σερντάρ. Ο Ερκούτ φτάνει στο συμπέρασμα πως αυτή η εταιρεία δημιουργήθηκε για να καταστρέψει την οικογένεια Εμιρόγλου.

Μη χάσετε επίσης τις εξελίξεις από τα επεισόδια της εβδομάδας!

Το λέει στην Γκοντζά, αλλά εκείνη το γνωρίζει ήδη. Ο Γιουσούφ πλησιάζει τη Μελέκ και την Ελίφ, αλλά η Μελέκ δεν του απευθύνει τον λόγο. Εκείνος λυπημένος επιστρέφει στο βιβλιοπωλείο του. Οταν ακούει την Ελίφ να μιλάει στη Μελέκ, θυμάται πάλι την κόρη του και νιώθει να συνδέεται κάθε μέρα όλο και περισσότερο με τη μικρή. Ο Σελίμ τηλεφωνεί στον Ουμίτ, αλλά εκείνος δεν απαντά. Η Αλιγέ μπαίνει στο δωμάτιό του και του λέει πως ίσως η Μελέκ να έχει δίκιο. Ο Σελίμ θυμώνει ξανά και πηγαίνει στον εταιρικό διαγωνισμό χωρίς τον Ουμίτ και η εταιρεία Ντορουκλάρ είναι αυτή που παίρνει τελικά τη δουλειά. Το βράδυ ο Σελίμ επιστρέφει και δίνει στους Εμιρόγλου πληροφορίες για την εταιρεία Ντορουκλάρ και μαθαίνει πως ο ιδιοκτήτης φαίνεται να είναι ένας άγνωστος από μια μακρινή πόλη. Η Αρζού αλλά και η οικογένεια Εμιρόγλου ενημερώνονται από το νοσοκομείο για το ατύχημα του Ουμίτ. Ο Σελίμ πηγαίνει στο νοσοκομείο και μαθαίνει πως ο Ουμίτ είναι στην εντατική σε κώμα. Ο Ερκούτ και η Γκοντζά γιορτάζουν τον θρίαμβό τους και σκέφτονται πως κάποτε εκείνη ήταν ερωτευμένη με τον Σελίμ και εκείνος με τη Ζεϊνέπ και τώρα εκείνοι είναι συνεργάτες και ο Σελίμ με τη Ζεϊνέπ παντρεμένοι. Ο Σελίμ ενημερώνει την οικογένεια για την κατάσταση του Ουμίτ: «Είναι στην εντατική και είναι πολύ σοβαρά! Οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν για να τον σώσουν». Η Μελέκ αισθάνεται άσχημα: «Σελίμ, κανείς δεν θα το ήθελε αυτό! Μακάρι να γίνει καλά».

Η αντίδραση της Αρζού!

Η Ασουμάν μιλάει με την Αρζού και την κατηγορεί ότι είναι άκαρδη: «Δεν έχεις καθόλου συνείδηση; Ο άνθρωπος είναι έτοιμος να πεθάνει και εσύ κάθεσαι εδώ αντί να πας κοντά του;» της λέει και η Αρζού καίει το γράμμα. Ο Γιουσούφ μαθαίνει για τον Ουμίτ πως ήταν στη φυλακή για διάφορα αδικήματα και θέλει να τα μοιραστεί με τη Μελέκ, αλλά δεν ξέρει πώς να τα πει. Σκέφτεται πως πρέπει να βρει έναν διαφορετικό τρόπο για να της δείξει το αληθινό πρόσωπο του Ουμίτ. Η Μπαχριγιέ κάνει ό,τι μπορεί για να κερδίσει την καρδιά του Τζεβαχίρ. Η Γκοντζά θέλει να ζήσει σε ένα νέο μέρος και δεν της αρέσει αυτό όπου μένει τώρα. Ο Σελίμ πηγαίνει στο νοσοκομείο και εκείνη την ώρα έρχεται και η Αρζού…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ TV24 ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Elif: Σούπερ αποκλειστικό! Αυτές είναι οι 10 συγκλονιστικές στιγμές μέχρι το φινάλε!

Elif: Σούπερ αποκλειστικό! H Αρζού έγκυος στη φυλακή για απόπειρα δολοφονίας!

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά στο YouWeekly.gr

Share