Σπίτι είναι: Εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο! (17/12) Οι παρεξηγήσεις διαδέχονται η μία την άλλη και το σπίτι της Ράνιας βρίσκεται τριπλοστολισμένο

Πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Σπίτι είναι: Εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο! (17/12) Οι παρεξηγήσεις διαδέχονται η μία την άλλη και το σπίτι της Ράνιας βρίσκεται τριπλοστολισμένο

Εξελίξεις έχουμε στο αποψινό επεισόδιο στο «Σπίτι είναι». Οι παρεξηγήσεις διαδέχονται η μία την άλλη και το σπίτι της Ράνιας βρίσκεται τριπλοστολισμένο.

Τι θα δούμε απόψε στην σειρά του Alpha:

Τρίτη 17/12/19 – Επεισόδιο 23

Οι γιορτινές μέρες έφτασαν και όλοι ήρωες στολίζουν τα δέντρα τους, τα σπίτια τους και φτιάχνουν μελομακάρονα και κουραμπιέδες εκτός από την Ράνια που η γιορτινή της διάθεση περιορίζεται σε μια γυάλα με φωτάκια, κάποια ξερόκλαδα κι ένα ταψί γκρανόλα.

Η Αρσινόη που είναι να περάσει τα Χριστούγεννα μαζί τους απογοητεύεται. Στο σπίτι του μπαμπά της τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά. Οι παρεξηγήσεις διαδέχονται η μία την άλλη και το σπίτι της Ράνιας βρίσκεται τριπλοστολισμένο, αλλά η Αρσινόη δεν έρχεται.

Θα κάνουν Σωτήρης και Ράνια τα Χριστούγεννα που ονειρεύονται ή η Αθηνά θα μπει για άλλη μια φορά εμπόδιο στα σχέδια τους; Ένα Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο όσο διαφορετικό όσο και η σύνθεση της οικογένειας του Σωτήρη και της Ράνιας.

Ας θυμηθούμε όλα όσα έγιναν στο προηγούμενο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς, σε περίπτωση που το χάσατε.

Σπίτι είναι: Ο Σωτήρης με τη Ράνια κλείνουν έξι μήνες σχέσης και εκείνος... Οι εξελίξεις από το σημερινό επεισόδιο (10/12)!

Σας έχουμε όλες τις εξελίξεις από το σημερινό επεισόδιο (10/12) της σειράς του Alpha, «Σπίτι Είναι»! Ο Σωτήρης με τη Ράνια κλείνουν έξι μήνες σχέσης και εκείνος έχει αποφασίσει να της αγοράσει δώρο!

Αναλυτικά τι θα δούμε σήμερα το βράδυ!

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου - Επεισόδιο 21

Ο Σωτήρης με τη Ράνια κλείνουν έξι μήνες σχέσης και εκείνος έχει αποφασίσει να της αγοράσει δώρο που θα το συνοδεύει μία κάρτα γεμάτη υποσχέσεις. Παράλληλα είναι και τα γενέθλια της Αθηνάς, στην οποία, μετά από προτροπή της Αρσινόης, ο Σωτήρης αναγκάζεται να αγοράσει δώρο. Τι θα γίνει όμως όταν τα δώρα μπερδευτούν; Το κουδούνι της Ράνιας χτυπάει, ο Σωτήρης ανοίγει ανυποψίαστος και μπροστά του εμφανίζεται η Αθηνά έτοιμη γι’ αυτά που της έχει υποσχεθεί. Όταν θα καταλάβει την παρεξήγηση που έγινε, θα είναι πια αργά, αφού θα τρέχει να κρυφτεί από δωμάτιο σε δωμάτιο, την ώρα που στο σπίτι καταφθάνουν η Ράνια από τη δουλειά, ο Νικήτας απροειδοποίητα και η Ελένη για μια βόλτα. Μία ξεχασμένη τσάντα κι ένα βιβλίο θα αποκαλύψουν αλήθειες που κανείς δεν τις περίμενε.