Φτερωτός Θεός: Τρομερές εξελίξεις! (18/12) Ο Τζέι Τζέι βρίσκεται ξαφνικά αρραβωνιασμένος με την Αϊχάν

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Φτερωτός Θεός: Τρομερές εξελίξεις! (18/12) Ο Τζέι Τζέι βρίσκεται ξαφνικά αρραβωνιασμένος με την Αϊχάν

Τρομερές εξελίξεις στον «Φτερωτό Θεό» σήμερα αφού ο Τζέι Τζέι βρίσκεται ξαφνικά αρραβωνιασμένος με την Αϊχάν.

Τι θα δούμε σήμερα στην σειρά του ΣΚΑΙ:

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 120

Ο Τζαν είναι επιτέλους έτοιμος να μιλήσει ξανά στη Σανέμ. Της ζητά συγγνώμη για τη στάση του τον τελευταίο καιρό και της εξομολογείται ότι την αγαπά ακόμη.

Όμως η Σανέμ δεν μπορεί να αφήσει στην άκρη το πείσμα της και επιμένει ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να τα αφήσει όλα στο παρελθόν και να κάνει μια νέα αρχή.

Εξάλλου, ο Τζαν δεν έχει αλλάξει την απόφασή του να φύγει από τη χώρα, οπότε πώς θα μπορούσε να συνεχίσει μαζί του;

Εν τω μεταξύ, προτού καλά καλά να συνειδητοποιήσει τι έγινε, ο Τζέι Τζέι βρίσκεται ξαφνικά αρραβωνιασμένος με την Αϊχάν!

Φτερωτός Θεός: Σούπερ αποκλειστικό! Η Σανέμ βρίσκεται σε κίνδυνο!

Φτερωτός Θεός: Η μητέρα της Σανέμ παίρνει την κατάσταση στα χέρια της! Καταιγιστικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (17/12)!

Σας έχουμε όλες τις καταιγιστικές εξελίξεις από το σημερινό (17/12) επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΪ, «Φτερωτός Θεός». Η μητέρα της Σανέμ παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και μιλάει στον Τζαν!

Δείτε αναλυτικά!

Δείτε πρώτοι εδώ τι θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας!

ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ 17/12/19 – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 119

Η μητέρα της Σανέμ κάνει την κίνηση ματ, προσπαθώντας να βοηθήσει την κατάσταση ανάμεσα στην κόρη της και τον Τζαν: πηγαίνει στα γραφεία της «Υπέροχης Ιδέας» και δίνει στον Τζαν πολύτιμες συμβουλές για τη ζωή, το μέλλον και τον έρωτα. Εν τω μεταξύ, ο Τζέι Τζέι δέχεται πιέσεις από την αιωνόβια γιαγιά του να παντρευτεί γρήγορα, για να προλάβει κι εκείνη να τον δει γαμπρό! Μετά τις συμβουλές της κυρίας Μεβκιμπέ, ο Τζαν σκέφτεται ότι ίσως ήταν υπερβολικά σκληρός με τη Σανέμ και αποφασίζει να της μιλήσει.