Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αυτοί θα είναι οι καλεσμένοι στο αποψινό «The 2night show»!

Οι ιστορίες τους θα σας συγκινήσουν!

Αυτοί θα είναι οι καλεσμένοι στο αποψινό «The 2night show»!
TV24 18.12.2019 15:28

Στο αποψινό «The 2night show», αυτοί θα είναι οι εκλεκτοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου, οι οποίοι θα συγκινήσουν με τις ιστορίες τους!

Απόψε στις 23:45!

Θυμηθείτε πώς τα πήγε ο γνωστός παρουσιαστής την προηγούμενη εβδομάδα στα νούμερα τηλεθέσης!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος περιγράφει άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής, πριν βρεθεί στον δρόμο του η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη. Επίσης, αναφέρεται στην πορεία του στη μουσική και την υποκριτική και αποκαλύπτει πως έχει δεχτεί πρόταση να παίξει σε αισθησιακή ταινία. Τέλος, θα περάσει κι από τις «Μύγες», σε ένα καμαρίνι με πολύ γέλιο…

σταρόβας the 2night show

Ο Νίκος Αλεξίου, ο γνωστός σε όλους μας «Πλαπούτας» από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Της Ελλάδος Τα Παιδιά», σε μια αποκλειστική συνέντευξη στον Γρηγόρη μιλάει για το πώς έζησε, ως φοιτητής μέσα από τα κάγκελα, την εξέγερση του Πολυτεχνείου το 1973. Μεταξύ άλλων, αναφέρεται στην ανεργία που έχει βιώσει και δηλώνει ότι κοινωνικά και οικονομικά ανήκει στην κατώτατη τάξη.

παλαιολόγου ant1

Στην παρέα του «The 2Night Show» και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Η ηθοποιός μιλά για τη σχέση της με τον Σωτήρη Χατζάκη και αποκαλύπτει πώς ήρθε ο έρωτας, μετά από πολλά χρόνια γνωριμίας.

Νίκος Αλεξίου the 2 night show

Τέλος, μιλάει για τη συμμετοχή της στη σειρά «Έρωτας Μετά» και αποκαλύπτει πως τα τελευταία χρόνια δεν είχε δεχτεί προτάσεις για να κάνει τηλεόραση.

Αυτοί είναι οι καλεσμένοι στο αποψινό «The 2night show»!

Στο αποψινό «The 2night show», αυτοί θα είναι οι εκλεκτοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου, οι οποίοι θα συγκινήσουν με τις ιστορίες τους!

Απόψε στις 23:45 στον ΑΝΤ1.

O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον Αλέκο Συσσοβίτη. Μιλάει για την καριέρα του στην υποκριτική, τις επιλογές και την αποδοχή του από το «ποιοτικό» θέατρο. Μεταξύ άλλων, αποκαλύπτει τους λόγους που τον «σνομπάρει» ο κινηματογράφος και εκφράζει την πικρία του για την εξέλιξη του ρόλου του στη σειρά «Είσαι το ταίρι μου».

Δείτε επίσης πώς τα πήγε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στα νούμερα τηλεθέασης, απέναντι στην Ελεονώρα Μελέτη!

Στην παρέα του «The 2Night Show» και η Χρύσα Ρώπα, που αναφέρεται στην υιοθεσία της, καθώς και στη μάχη της με την κατάθλιψη, μετά τον θάνατο της δίδυμης αδελφή της.

Αμέσως μετά, ο Illeoo μιλάει για την πορεία του στη ραπ μουσική και για τη μεγαλύτερη του επιτυχία, με το τραγούδι «Mama». Επίσης, αποκαλύπτει πως εκείνος κρύβεται πίσω από πολλά λαϊκά κομμάτια, χωρίς να τα υπογράφει, ενώ δίνει τη δική του απάντηση σε όσους τον κρίνουν αρνητικά, κατά καιρούς, για τις επιλογές του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Πώς τα πήγε απέναντι στην Αυτοψία του Σρόιτερ; Χαμός με τα ποσοστά!

Αδιανόητο λάθος από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου! Μπέρδεψε το όνομα της καλεσμένης του!

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά στο YouWeekly.gr

Share